ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πλεονεκτεί η παράταξη " ΗλιουΌλοι -Μαζί - ΕΝΑΚ" σε κόσμο όπως έδειξαν οι κοπές Βασιλόπιτας

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Πλεονεκτεί η παράταξη " ΗλιουΌλοι -Μαζί - ΕΝΑΚ" σε κόσμο όπως έδειξαν οι κοπές Βασιλόπιτας


Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη κάτι που φάνηκε από τις κοπές Βασιλόπιτας των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας. Εκκρεμεί να κόψει την δική της Βασιλόπιτα η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που μας έχει συνηθίσει να κόβει εδώ και χρόνια τελευταία από όλες.

 Προφανώς και πάντα οι διοικήσεις μαζεύουν περισσότερο κόσμο αλλά το θέμα ήταν ο ελάχιστος που μάζεψαν αυτοί που τάχα διεκδικούν διοίκηση το 2023. 

Εμείς εδώ γράφουμε από τώρα πως εάν δεν σοβαρευθούν θα βλέπουν για πολλά χρόνια δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη. Ούτε το 2010 μας άκουσαν και είχαμε 9 χρόνια Βασίλη Βαλασόπουλο και  θα είχαμε και παραπάνω αλλά όλο το "καλό" ΠΑ.ΣΟ.Κ και η πλειοψηφία των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν Γιώργο Χατζηδάκη όπως θα κάνουν άλλωστε και το 2023 αφού προφανώς και ΚΙΝΑΛ τότε δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα και η ΝΔ δεν θα είναι και στα καλύτερά της για να "αντέχει" δύο κεντροδεξιές παρατάξεις στην πόλη μας.

Όχι πως "άντεχε" το 2019, απλώς η νέα του κ. Αραμπατζή κατέβηκε ίσα-ίσα για να μην δούμε κεντροδεξιά παράταξη στον δεύτερο γύρο. Βέβαια και να βλέπαμε η επικράτηση δεν θα ήταν εύκολη αλλά αυτά είναι απλώς σενάρια αφού ο δεύτερος γύρος δεν ήρθε.

Και φανταστείτε πως το 2019 η παράταξη είχε να την στηρίζει το πρώτο ΜΜΕ της πόλης και τελικά τερμάτισε στην πέμπτη θέση αφού άμα δεν έχεις αρχηγό δεν σου βγαίνει τίποτα!

Γιατί προφανώς ακόμα και ο Χατζηδάκης έχει περισσότερες αρχηγικές ικανότητες κάτι που απέδειξε με το 16% που εξασφάλισε με μια δημοτική παράταξη μόλις 7 μηνών και με βέβαια καλύτερη επικοινωνιακή οργάνωση αφού οι κεντροδεξιοί είχαν φροντίσει επί τέσσερα χρόνια να θεοποιήσουν τις ικανότητες των βασικών του υποψηφίων.

Με δεδομένο λοιπόν πως το 2023 δεν θα ήθελε κανείς να έχουμε τα ίδια θεωρούμε αναγκαία την συνένωση όλων των κεντροδεξιών της πόλης μας. 

Δεν βλέπουμε να γίνεται όσο δημοτικοί σύμβουλοι της από εδώ πλευράς εξακολουθούν και δεν πιέζουν τις ηγεσίες τους στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να ενωθούν  σε μια παράταξη και να ζητήσουν την συνδρομή όλων όσων το 2006 πέτυχαν την μοναδική ΝΙΚΗ της κεντροδεξιάς στην πόλη μας.

Βέβαια δεν φτάνουν θα πουν κάποιοι οι κεντροδεξιοί . Ας αναρωτηθούν όλοι αυτοί τι έκαναν για να φτάνουν φέρνοντας στο κόμμα γραφικές φιγούρες που μόνο για μασκέ πάρτι κάνουν και όχι βέβαια για να υπηρετούν τις Αρχές και τις Αξίες μιας κεντροδεξιάς παράταξης .

Άλλωστε δεξιοί δεν ήταν ποτέ παρά καιροσκόποι αφού κατέβαιναν με όποιον είχαν πιθανότητα εκλογής και πέραν τούτου ουδέν έχουν προσφέρει στα κοινά της πόλης θετικό παρά μόνο αρνητικά.

Άλλωστε με αυτούς δεν τελειώσαμε γιατί προφανώς και εμείς βρήκαμε ένα σωρό στοιχεία για την δική τους περίοδο άσκησης διοίκησης κάτι που είναι εξαιρετικά εύκολο για ένα ιστολόγιο που έχει πρόσβαση σε οπαδούς όλων των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας προφανώς και γιατί όποιος θέλει να καταγγείλει κάποιον σε εμάς θα έρθει .

ΥΓ: Αναμένουμε μέσα στον Μάρτιο και την κοπή Βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για να επιβεβαιώσουμε απλώς τα γραφόμενά μας. Αφού προφανώς και θα έχει περισσότερο κόσμο από αυτή της παράταξης ή ότι απέμεινε από αυτήν του κ. Αραμπατζή αλλά προφανώς και αυτό δεν φτάνει για να είναι κανείς αισιόδοξος πως και το 2023 θα δούμε κεντροδεξιά διοίκηση στον δήμο μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...



"ΑΠΑΞ ΓΑΡ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΙΣΧΥΝ ΛΑΒΟΥΣΑ , ΟΥΔΕΝ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΛΥΣΙΤΕΛΕΣΤΕΡΟΝ" *

ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ , 4ος ΑΙΩΝΑΣ Π.Χ , ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ


*Κάθε εξουσία όταν γίνει ισχυρή, δεν θεωρεί τίποτε πιο σκόπιμο από το δικό της συμφέρον.