ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα Ευτυχία Μπάμπη Κολιοφώτη

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα Ευτυχία Μπάμπη Κολιοφώτη

                  
Ως δεξιό ιστολόγιο οφείλουμε να τιμάμε και να μην υβρίζουμε ανθρώπους της κεντροδεξιάς που συμμετείχαν στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου. 



Μιας διοίκησης που εμείς έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική επειδή κάποιοι που εμπιστεύθηκε  τον εξέθεσαν και εξαιτίας τους έχουν πλέον 10 χρόνια και η κεντροδεξιά είναι μακριά από την διοίκηση του δήμου. 

Προφανώς και δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο επικεφαλής Γιάννης Αναγνώστου αλλά άλλος είναι ο σκοπός αυτού του άρθρου και όχι να αναμοχλεύσει τα λάθη του παρελθόντος.

Ένας από αυτούς που δεν μας εξέθεσε αντίθετα προσέφερε έργο είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κολιοφώτης. στον οποίο ευχόμαστε σήμερα για την ονομαστική του εορτή Χρόνια Πολλά γεμάτα Ευτυχία. 


Για να μαθαίνουμε και οι νεώτεροι (αυτοί που απαξιώνουν τους θαμώνες του " Το Σερραϊκόν") σας παρουσιάζουμε  ένα σύντομο Βιογραφικό του Σημείωμα, από αυτά που βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο αφού ως υποψήφιος με την παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" προφανώς και είχε προβολή από τα λίγα τοπικά ΜΜΕ της εποχής.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ)


Γεννήθηκε το 1948 και κατάγεται από την Πρέβεζα. Κατοικεί στην Ηλιούπολη απο το 1981, ενώ από το 1973 μέχρι τέλος του 2005 ήταν υπάλληλος των ΕΛΤΑ. Από το 1988 μέχρι το 2000 υπηρέτησε ως Προϊστάμενος του Ταχ/κού Γραφείου Ηλιούπολης και όλοι τον θυμούνται για τον σεβασμό του στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου, είναι παντρεμένος με την Ευτυχία και έχουν ένα γιο. Από το 1982 μέχρι σήμερα είναι μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, του οποίου υπήρξε κατά καιρούς πρόεδρος και γενικός γραμματέας. Μάλιστα επί προεδρίας του ξεκίνησε το 1995 το Ηπειρώτικο Πανηγύρι Ηλιούπολης (πλατεία Ι.Κ.Α.), το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Από το 1981 μέχρι σήμερα μέλος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας



ΥΓ: Εσείς στο "Το Σερραϊκόν" εκτιμήστε την δωρεάν διαφήμιση που σας προσφέρουν οι κεντροδεξιοί θαμώνες σας γιατί παίζετε παντού το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο! Γιατί με τέτοιους πελάτες βλέπουμε σε λίγο όλα τα τοπικά ΜΜΕ της περιοχής να περνάνε από εκεί για καφέ αναζητώντας να βγάλουν ειδήσεις. Γιατί προφανώς και ουδείς σώφρων διανοείται πως μπορεί να δει η κεντροδεξιά προκοπή στην πόλη χωρίς με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά όσων μας έφεραν στη διοίκηση του δήμου το μακρινό είναι αλήθεια 2006. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: