ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον δήμαρχο "συνέλαβε" η Μαρία Αγγελή σε ρόλο Αμερικανίδας Μπατσίνας

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τον δήμαρχο "συνέλαβε" η Μαρία Αγγελή σε ρόλο Αμερικανίδας Μπατσίνας


Ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης με μάσκα Anonymous ποζάρει περιχαρής δίπλα στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαρία Αγγελή και πρόεδρο του ΝΠΔΔ  Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή η οποία έχει ντυθεί αστυνομικίνα των ΗΠΑ ,αφού προφανώς και το αστέρι παραπέμπει σε Σερίφη και ως γνωστόν εδώ ευδοκιμούν μόνο τα κακά  αντίγραφά τους , αφού  οι original δρουν και παρέχουν ασφάλεια στις ΗΠΑ 


Αυτός που έκανε λάθος μάσκα μάλλον ήταν ο δήμαρχος (για εμάς πάντα) που είμαστε και δυτικόφιλοι αφού προφανώς και το τέλος του επαναστάτη Γκάϊ Φωκς ήταν ανάλογο με ό,τι ταίριαζε  σε ένα καθολικό στρατιώτη συνωμότη που θέλησε να ανατρέψει τον όντως τυραννικό Βασιλιά Ιάκωβο Α΄ στην Μεγάλη Βρετανία του 16ου αιώνα.

Βέβαια ο Γιώργος Χατζηδάκης σε ρόλο "συνωμότη" τα κατάφερε μια χαρά και χωρίς επαναστατικές ενέργειες με την ψήφο των δημοτών μας και την βοήθεια και άλλων "συνωμοτών" κατά του Βαλασοκράτορα όπως αποκαλούσε τον τέως δήμαρχο ο σχεδόν μόνιμος υβριστής μου. 

Η μάσκα Anonymous που έγινε μόδα μέσω της ταινίας «V for Vendetta» έχει την δική της ιστορία και προφανώς δεν ταιριάζει σε όποιον θεωρεί πως όλα λύνονται μέσω της κάλπης!

Ατυχής έμπνευση που είχαν και άλλοι από τη διοίκηση όπως με πληροφόρησαν αλλά εντάξει ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ είναι δεν τους έχω και τόσο ψαγμένους για να ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα μέσω της μάσκας Anonymous. 

Για όσους θέλουν σύντομα να μάθουν τον συμβολισμό της μάσκας ας διαβάσουν εδώ για να διατηρηθεί και το in.gr στην κορυφή των διαδικτυακών μέσων .

Ωραία φωτογραφία πάντως για να γράψουμε και εμείς μια ανάρτηση και  να δώσουμε τροφή στους "επαναστάτες" αυτής της πόλης . Μαρία Αγγελή ευχαρίστησε από εμάς τον φωτογράφο εμείς από σένα την "κλέψαμε¨" όποιος μας πειράξει συνέλαβέ  τον! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: