ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η προκήρυξη για την θέση Συμπαραστάτη του Δημότη για τον δήμο μας

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Η προκήρυξη για την θέση Συμπαραστάτη του Δημότη για τον δήμο μας

Με βάση την προκήρυξη που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δείτε εδώ  φαβορί για την θέση Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης είναι η συνδημότισσά μας  κ. Σταυρούλα Κοττάκη μέχρι πρότινος Γενική Γραμματέας του Δήμου Βύρωνα.


Άλλωστε δεν θεωρούμε πως θα υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι αφού προϋπόθεση σύμφωνα με την προκήρυξη είναι η εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προφανώς δεν βλέπουμε ποιος με εμπειρία θα ήθελε να είναι Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αφού για τους περισσότερους ο θεσμός αυτός είναι πλήρως απαξιωμένος.

Σίγουρα εάν τελικά καταφέρει να εκλεγεί η κ. Κοττάκη θα υπάρχει Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αλλιώς δεν θα υπάρχει αφού τόσο η διοίκηση όσο και η παράταξη του κ. Κοκοτίνη θα την στηρίξουν έχοντας ήδη 14 θετικές ψήφους για αυτήν.

Η κ. Κοττάκη είναι  Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), άσκησε καθήκοντα Διευθύντριας Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Ηλιούπολης. Εισηγήτρια σε επιμορφωτικά σεμινάρια στην Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία με πρωτοβουλία της αποχωρεί από τη θέση αυτή, που είχε τοποθετηθεί τον Μάρτιο του 2015.

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

https://www.kodiko.gr/nomologia/document_navigation/546315/nomos-4623-2019

παρ.1 του άρθρου 7 του Ν.4623/2019

«Στους δήμους άνω των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων, καθώς και στους νησιωτικούς δήμους, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, επιλέγεται, κατόπιν προκηρύξεως που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου, πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης.»

Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ..... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΠΙΡΙΑΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ , ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ.