ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Παίρνει από παντού ο Γιώργος Χατζηδάκης και στην μείζονα αντιπολίτευση αντί να παρακαλάνε τον Βαλασόπουλο να γυρίσει κάνουν τα πάντα για το αντίθετο

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Παίρνει από παντού ο Γιώργος Χατζηδάκης και στην μείζονα αντιπολίτευση αντί να παρακαλάνε τον Βαλασόπουλο να γυρίσει κάνουν τα πάντα για το αντίθετο

Όσοι φώναζαν για μειοψηφούσα δημοτική αρχή θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί φαντάζομαι πως μετράει ήδη 11 δημοτικούς συμβούλους όσους και η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου (μετά την μία αποχώρηση και την μία διαγραφή) .



Αυτοί οι 11 είναι οι φανεροί που συνεργούν με τη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη γιατί υπάρχουν και άλλοι που για τους δικούς τους λόγους συνεργούν για το "καλό" της πόλης αλλά δεν ανεξαρτητοποιούνται από τις παρατάξεις με τις οποίες έχουν εκλεγεί.

Κακώς δεν το κάνουν αφού όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο δύσκολο για αυτούς να βρεθούν εκεί που πραγματικά ανήκουν. Όσον αφορά στην αποδοχή στην κοινωνία η παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη γεμίζει τους χώρους όπου πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις της ενώ όσοι την αντιπολιτεύονται κραδαίνοντας σημαίες "επανάστασης" δεν τις γεμίζουν.

Περιμένω να δω τι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν από κόσμο και οι παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις δικές τους συγκεντρώσεις (κοπή Βασιλόπιτας) και πάντα έχω ανοιχτά τα αυτιά και τα μάτια για το τι λένε οι πολλοί. Και οι πολλοί φυσικά δεν είναι "Άγιοι" εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και αναμένουν από την εκάστοτε διοίκηση να τους κάνει ρουσφέτια για να δεθούν στο άρμα της.

Βλέπουν άλλωστε πολύ καλά πως εάν ο Βασίλης Βαλασόπουλος επιμείνει στην απόφαση του να μην διεκδικήσει ξανά την ψήφο των δημοτών για την θέση του δημάρχου έως τώρα δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στον Γιώργο Χατζηδάκη. 

Εκτός και εάν κάποιος θεωρεί πως όσοι ηττήθηκαν το 2019 και χωρίς τον Βαλασόπουλο που εξασφάλισε ένα 32% είναι ικανοί να διεκδικήσουν την θέση του δημάρχου της πόλης μας.

Εμείς δεν το βλέπουμε όπως δεν βλέπουμε να τα βρίσκουν Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής για κοινή κάθοδο στις εκλογές του 2023, ενέργεια απαραίτητη για δεύτερο γύρο γιατί για τελική επικράτηση και δημαρχία  υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να καλυφθεί. 

Άλλωστε εάν συνεχίσει η παράταξη "Πόλη που Θέλω" την αντιπολίτευση που ασκεί στο τέλος ο Αραμπατζής θα μείνει σε μια παράταξη με 20 στελέχη και 1000 ψηφοφόρους. 

Επομένως ας μαζέψει κάποιος λογικός μέσα από την παράταξη την τραγική αυτή παρουσία στα δημοτικά συμβούλια του άδικα φωνασκούντα πρώην Συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης γιατί προφανώς και οι πολλοί δεν τσιμπάνε.

Δεν θα μας ένοιαζε καθόλου βέβαια εάν δεν είχαμε οδηγήσει προς τα εκεί ένα ποσοστό ψηφοφόρων που κατά παράδοση ψηφίζουν δεξιά σχήματα για να έχουν ΔΕΞΙΑ φωνή στα δημοτικά συμβούλια και όχι παρατάξεις που ψηφίζουν ότι και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. 

Γιατί κάθε ΔΕΞΙΑ παράταξη που σέβεται τον εαυτό της και την Ιστορία της ΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα δεν μπορεί να συνεργεί με τα ορφανά του Στάλιν στο δημοτικό συμβούλιο.

Φάνηκε από τον λίγο κόσμο που είχε η κοπή της πίτας του, φαίνεται καθημερινά όταν όλο και πιο πολλοί που τον ακολουθούσαν αποχωρούν από την παράταξη άλλοι με ανακοινώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλοι αθόρυβα αφού δεν φεύγουν για να πάνε στην άλλη κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αλλά σπίτι τους μέχρι να δουν το 2023 τι άλλες κεντροδεξιές επιλογές θα έχουν. 

Η απόλυτη κυριαρχία του Γιώργου Χατζηδάκη σε δημοτικό συμβούλιο και κοινωνία δεν είναι προφανώς κάτι που έχουμε ανακαλύψει εμείς αλλά αυτό που συμβαίνει.

Η ενδυνάμωση μάλιστα της παράταξής του θα γίνει πιο έντονη εάν μετά τις εσωκομματικές εκλογές στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" προκύψει νέος "ηγέτης" υποψήφιος με δύο συγγενικά του πρόσωπα να εργάζονται στον δήμο.

Προφανώς και ουδείς θα ήθελε κάποιον για δήμαρχο που θα είχε τρεις μισθούς από την Σοβιετία!:

Αυτά λοιπόν και καλή συνέχεια σε όσους πραγματικά θέλουν να αλλάξει διοίκηση και όχι σε όσους με όσα πράττουν έκαναν κυρίαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη και αναγκάζουν εμάς να τσακωνόμαστε με όλους αυτούς και είναι οι περισσότεροι που μας στέλνουν mail γιατί δεν παίζουμε τα δελτία τύπου της νέας διοίκησης και των διάφορων συλλόγων που είναι στο πλευρό της.

Εμείς ως ΔΕΞΙΟ ΜΜΕ δεν παίζαμε δελτία τύπου και της προηγούμενης διοίκησης , και φυσικά μας διαβάζουν για άλλους λόγους και όχι για να μάθουν για τις εκδηλώσεις του δήμου μας. 

Αυτά προς το παρόν , δεν αφήσαμε τυχαία την ετικέτα στο θέμα με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και προφανώς δεν είναι τυχαία καμία ανάρτησή μας.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: