ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΚΚΕ στο πλευρό προσφύγων και μεταναστών επιτελεί τον μόνιμο αγώνα του για διάλυση του Ελληνικού Έθνους

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Το ΚΚΕ στο πλευρό προσφύγων και μεταναστών επιτελεί τον μόνιμο αγώνα του για διάλυση του Ελληνικού Έθνους


Το ΚΚΕ καλεί την Ε.Ε να απορροφήσει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες! Αγνοώντας πως η Ε.Ε αλλάζει και προφανώς θεωρώντας πως τα Έθνη που την απαρτίζουν θέλουν να "αυτοκτονήσουν" καλό θα είναι αφού "αγαπάνε" τόσο πολύ τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να τους πάρουν στην κομμουνιστική  Βόρεια Κορέα. Το πρόβλημα όμως  είναι πως οι ίδιοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο! 

Σε κάθε περίπτωση τα εθνικά σύνορα των κρατών - μελών της Ε.Ε θα υψωθούν για να διασώσουν την Ευρώπη της Δύσης και του Πολιτισμού ενάντια σε όσους θεωρούν πως μπορούν άοπλοι να αλώσουν την γλώσσα και τον πολιτισμό της χωρίς να ρίξουν ούτε μια σφαίρα! 

Γιατί εάν δεν υψωθούν προφανώς και η Ευρώπη χάνοντας τις Αξίες και τον Πολιτισμό της δεν θα έχει κανέναν ρόλο να επιτελέσει στον Δυτικό Κόσμο. 

Γιατί "σύντροφοι" προφανώς και δεν φταίει η Δύση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες .

Η μουσουλμανική μαντίλα δεν έχει καμία θέση στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο, και  όποιος θέλει να εξακολουθήσει να την φοράει ας παραμείνει εκεί που η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι λέξεις άγνωστες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: