ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν η δημοτική αρχή "ξηλώνει βρώμικα πουλόβερ" εμείς θα είμαστε αρωγοί της

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Όταν η δημοτική αρχή "ξηλώνει βρώμικα πουλόβερ" εμείς θα είμαστε αρωγοί της


Προφανώς και η παρούσα δημοτική αρχή δεν θέλει να έχει την τύχη της προηγούμενης. Έτσι ενώ αρχικώς ενέδιδε στους "εκβιασμούς" όσων χωρίς να εκπροσωπούν ΤΙΠΟΤΑ αναζητούν (και είχαν στο παρελθόν) θεσμικό ρόλο πλέον έχει αρχίσει να ξηλώνει όσους στέκονται εμπόδιο στα δικά της σχέδια.
Και προφανώς έχει κάθε δικαίωμα να εφαρμόσει την πολιτική της αφού αυτοί θα κριθεί στις εκλογές του 2023 και όχι οι "αιώνια επαναστατημένοι" και βολεμένοι από μια σειρά διαφορετικών διοικήσεων.

Θα γίνουμε και πιο αναλυτική αφού για να "ξηλώσει το πουλόβερ" η διοίκηση θα αναγκαστεί να δώσει στη δημοσιότητα ό,τι ανακαλύψει από την δράση τους τα προηγούμενα χρόνια. 

Φανταζόμαστε πως και αυτοί θα αντιδράσουν μέσω των δικών τους μέσων που δεν είναι και πολλοί "ορθόδοξα" όπως όλοι γνωρίζουν σε αυτή την πόλη.

Άλλωστε η σχέση τους με την Εκκλησία είναι επιδερμική όπως είναι και με την Δημοκρατία που για αυτούς είναι να επιβάλλουν οι μειοψηφίες την θέλησή τους απέναντι στους πολλούς που για δεκαετίες δέχονται τα "πυρά" τους και δεν αντιδρούν.

Καλό κουράγιο στη "νέα" διοίκηση και ελπίζουμε να συνεχίσει αλλιώς θα έχει την τύχη του Βαλασόπουλου που αρχικώς τους έκραζε και μετά τους άφησε να διαβρώσουν την παράταξή του που ό,τι και να λέμε εμείς είχε εμφανή σημάδια κόπωσης την δεύτερη τετραετία της και αυτό τελικά πλήρωσε.

Γιατί για να πέσεις εκ των έσω δεν προχώρησες στις απαραίτητες εκκαθαρίσεις όσων την μία μέρα έλεγαν Θεός ο Βαλασόπουλος και την άλλη βρέθηκαν να αγκαλιάζονται με τον Θεόδωρο Γεωργάκη που παλιότερα κατηγορούσαν.

Έτσι είναι αυτοί οι πόλη και χαιρόμαστε που έχουμε γίνει ο "εύκολος" στόχος για όσους ενώ δεν εκφράζουν παρά ένα ξεπερασμένο παρασκήνιο το παίζουν "χορηγοί" με μοναδικό τους σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ.

Δεν είναι προφανώς κακό αλλά να μην ζητάνε από εμάς "αγάλματα" και "συγχωροχάρτια" αυτά δεν τα κάνουμε ούτε για τους δικούς μας όχι για αυτούς που για εμάς ήταν και θα παραμείνουν ΞΕΝΟΙ και μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ αυτής της πόλης.

Σε κάθε θετική κίνηση ακόμα και αυτής της διοίκησης εμείς θα λέμε μπράβο αφού προφανώς και ό,τι δεν έκαναν την περίοδο 2006-2010 οι "δικοί" μας θα θέλαμε να το δούμε να υλοποιείται έστω με καθυστέρηση δεκαετίας!

Γιατί καλός και φίλτατος ο κάθε κεντροδεξιός ή χουντικός παράγοντας της πόλης αλλά ΦΙΛΤΑΤΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ και εμείς θα λέμε κάθε φορά μπράβο σε όποιον την λέει και ΕΥΓΕ σε όποιον με βάση αυτή κάνει πράξη όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει επιτέλους και αυτός ο δήμος για να γίνει πιο δημοκρατική και ανεκτική στη διαφορετικότητα αυτή η πόλη!

Σ.Μ 


1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η "ΝΕΑ" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΠΡΙΝ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ,ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ:

"ΠΩΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΤΟΥ,
ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΛΕΚΑΝ;

ΠΩΣ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ, ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΝΕΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΦΑΣ , ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΡΑΧΤΗΣ;

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ.

ΕΤΣΙ ΑΝ ΤΟ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙΣ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ.