ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ουδείς αναμάρτητος… πλην του Antinews!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ουδείς αναμάρτητος… πλην του Antinews!


Του Πάνου Β. Ζήση

Επειδή κάποιοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος, πέφτοντας θύματα της προπαγάνδας της κυβέρνησης που χαρακτηρίζει αυτομάτως συριζαίο όποιον της ασκεί κριτική, κρίνουμε σκόπιμο να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα.Κατ΄ αρχήν, από την ίδρυσή του το Antinews δεν έκανε βήμα πίσω από την υπόσχεση που έδωσε τόσο στους αναγνώστες όσο και στους σχολιαστές του. Ότι ανήκει σε αυτούς.

Τώρα αν κάποιοι στεναχωρούνται γιατί τηρούμε στο ακέραιο το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει με το κοινό μας, ποσώς μας ενδιαφέρει.

Προφανώς θα ήταν ικανοποιημένοι αν σηκώναμε κι εμείς φιλοκυβερνητική παντιέρα επιχειρώντας να κρύψουμε τις κυβιστήσεις του κυρίου Μητσοτάκη.

Άλλωστε το είχαμε αποσαφηνίσει προεκλογικά. Μας χωρίζει άβυσσος με τον Κυριάκο, αλλά αναγκαστικά θα τον στηρίξουμε για να απαλλαγεί η Ελλάδα από την λαίλαπα του Τσίπρα και θα επανέλθουμε μετεκλογικά εφόσον αποδειχθεί ότι κορόιδεψε το λαό.

Κι αυτό ακριβώς κάνουμε. Αποκαλύπτουμε τις μετεκλογικές του κωλοτούμπες και τον εμπαιγμό απέναντι στους πολίτες που τον πίστεψαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Κάτι που είχαμε κάνει κι όταν ο Σαμαράς μεταμορφώθηκε εν μία νυκτί σε μνημονιακό με το περίφημο ουδείς αναμάρτητος που είπε μπροστά στην άλλοτε κραταιά Μέρκελ, τινάζοντας στον αέρα τις ελπίδες του λαού για μια ισχυρή Ελλάδα.

Και τότε ασφαλώς έφταιγε η υπερβολική κριτική του Antinews. Τι να κάνουμε, είμαστε αμαρτωλοί όπως είχε γράψει ο Φάκτορας.

Εντούτοις, το τραγικότερο όλων είναι, ότι και πάλι λόγω των λανθασμένων κινήσεων και επιλογών του Σαμαρά συνεχίζεται η ταλαιπώρια της χώρας.

Δεν έφτανε το έγκλημα της αριστερής παρένθεσης που έφερε τους κατσαπλιάδες στην εξουσία από τους οποίους δεν πρόκειται να γλιτώσουμε, θεώρησε ορθό κατόπιν να παλινορθώσει από την αφάνεια την αγία οικογένεια για να σώσει την Ελλάδα. Δένοντας έτσι τα χέρια του λαού πισθάγκωνα, βάζοντάς του το μαχαίρι στο λαιμό. Τί θα έκανε, θα ψήφιζε Τσίπρα μετά από την καταστροφή;

Ξεχνάει παρ' όλ' αυτά ότι το 2009 ζητούσε από τον κόσμο να τον στηρίξει για να τσακιστεί η οικογενειοκρατία που έτρωγε τα σωθικά της πατρίδας.

Πως από ολέθρια έγινε σωτήρια, είναι ένα ερώτημα που καλείται να απαντήσει η επιστήμη.

Βέβαια δεν είναι και τόσο δύσκολο να απαντηθεί, διότι ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Και στην προκειμένη, η φωτιά μεταφράζεται σε ιδιοτελή συμφέροντα.

Γιατί από εκεί που τα χείλη του Σαμαρά έσταζαν μέλι για τον Μητσοτάκη, ξαφνικά άρχισαν οι επιθέσεις όταν δεν του έκανε τα χατίρια.

Όταν δηλαδή τον άδειασε, τόσο για την Αντιπροεδρία της Κομισιόν όσο και για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο πληροφορούμαστε ότι μετά από τους μύδρους που εξαπέλυσε ο Σαμαράς για εθνικά και μεταναστευτικό, ο Μητσοτάκης πανικόβλητος έβαλε λυτούς και δεμένους να τον ηρεμήσουν.

Κι αίφνης, την ώρα που η Ντόρα μαζί με στελέχη της κυβέρνησης ετοιμάζονται να παραδώσουν το μισό Αιγαίο στον σουλτάνο και το μπόλιασμα με τους μουσαφιραίους συνεχίζεται ακάθεκτα, ο λαλίστατος Σαμαράς σίγησε.

Περίεργα πράγματα...

Υπάρχουν πάντως μερικές κακές γλώσσες που λένε ότι οι λυτοί και δεμένοι που έστειλε ο Κυριάκος, του υποσχέθηκαν ότι θα σεβαστεί με θρησκευτική ευλάβεια το… μέχρι τέλους για τη Novartis.

Κάτι που γράφτηκε εμμέσως και στον φιλοκυβερνητικό Τύπο και δεν διαψεύστηκε.



Μάλλον για τον Σαμαρά το... μέχρι τέλους είναι πιο σημαντικό από το ξεπούλημα του Αιγαίου και το λαθρομπόλιασμα.

Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καταστρατήγηση της διάκρισης των εξουσιών και ο ευτελισμός των θεσμών -τομείς στους οποίους κατά κόρον διέπρεψε προηγουμένως ο ΣΥΡΙΖΑ- που βιώνουμε με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, δεν σχετίζονται με το... μέχρι τέλους.

Ναι, ναι, το ξέρουμε... παίρνουμε γραμμή από την Κουμουνδούρου.

Η αλήθεια δεν είναι ούτε αριστερή ούτε δεξιά... νεοφιλελεύθερα αδέρφια!!!

Κι ο ρόλος του Antinews ως αμιγούς δημοσιογραφικού μέσου, είναι να βάζει στην άκρη την ιδεολογία του και να την αποκαλύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: