ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τεράστια επιτυχία είχε η συνεστίαση -κοπή πίτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Τεράστια επιτυχία είχε η συνεστίαση -κοπή πίτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης


Μια άψογη εκδήλωση είχαν οργανώσει ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ . Στον φιλόξενο χώρο του "ETAL CLUB" βρεθήκαμε από νωρίς για να σας μεταφέρουμε και εσάς που δεν μπορέσατε να παραβρεθείτε το κλίμα.



Και πάμε πρώτα να σχολιάσουμε το γεγονός πως εκπροσώπους είχαν και οι 9 βουλευτές της ΝΔ του Νοτίου Τομέα και κάποιοι κατάφεραν και τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τάκης Θεοδωρικάκος - Άννα Καραμανλή 


Είδαμε λοιπόν τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο , καθώς επίσης και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου του Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τους βουλευτές Νοτίου Τομέα Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Βασίλη Σπανάκη , Άννα Καραμανλή , Γιάννη Καλλιάνο, ενώ λόγω απουσίας του στο εξωτερικό έλειψε αλλά έστειλε εκπρόσωπο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, και οι υπόλοιποι τέσσερις βουλευτές της ΝΔ  που δεν ήταν κοντά μας είχαν ειλημμένες υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να ακυρώσουν.
Στάθης Ευσταθόπουλος - Γιάννης Αναγνώστου 
Αναγνώστου -Αθανασιάδης-Σπανάκης - Λαμπαδάκης 

Γιάννης Αναγνώστου - Βασίλης Σπανάνης - Στέφανος Αθανασιάδης
Από δημάρχους είχαμε μόνο τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου (γιατί ο Σταυριανουδάκης πλέον ασκεί άλλα καθήκοντα αφήνοντας στον νέο δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού κ. Αναστάσιο Μπινίσκο) έναν νοικοκυρεμένο δήμο. Είδαμε επίσης τους Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Γιώργο Δημόπουλο και Μαρία Κουρή. 

Μήτσης - Σπανάκης 

Ήταν φυσικά και οι δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας κύριοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής μαζί με δημοτικούς τους συμβούλους και υποψηφίους των παρατάξεών τους. Ο πρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής της ΝΔ και ζωγραφιώτης κ. Σπύρου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Ελληνικού κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος Αποστράτων κ. Μήτσης καθώς και πολλά άλλα μέλη Δ.Σ Συλλόγων της πόλης μας.

Το μεγαλύτερο τραπέζι από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις το είχε η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου και εκεί διακρίναμε τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Κουρή , Παναγιώτη Καρανδρέα, Ανδρέα Τσουκαλά,Δημήτρη Ταμβάκο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Πετράκη , Γιώργο Παπαζωγονόπουλο, Βαγγέλη Βερβερέλη , Γιάννη Γερογλίδη και Τρύφων Γκουβά. 

Δείτε μερικές φωτογραφίες από αυτήν την ομάδα 
Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος με τον Τάσο Ευσταθίου και στελέχη της παράταξής του 

Τρύφων Γκουβάς - Τάσος Ευσταθίου- Βασίλης Σπανάκης - Δημήτρης Ταμβάκος και η σύζυγός του 
Παπαζωγονόπουλος- Ταμβάκος- Καραμανλή - Ευσταθίου- Κουρής- Καρανδρέας 
Γιάννης Πετράκης (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) - Άννα Καραμανλή


Είδαμε επίσης την πρόεδρο του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας κ. Γεωργία Συνοδινού. Από φίλους και φίλες είδαμε πολλούς και θα τους "εκθέσουμε" φωτογραφικά εννοείτε . Πάμε λοιπόν Άγγελε Κάνδηλα, Δημήτρη Ρέππα - Τίνα Δρίβα, Γιάννη Λαμπαδάκη και έχω και άλλους μετά.....


Ο ενεργός πολίτης Άγγελος Κάνδηλας με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη 

Παναγιωτόπουλος - Καλλιάνος - Ρέππας 
Τίνα  Δρίβα στη χθεσινή συγκέντρωση και κρατήστε το ονοματεπώνυμο για το 2023 

Καλοί φίλοι και οι δύο Κυρανάκης - Λαμπαδάκης 

Μπάμπης Κολιοφώτης ένας ευγενής ΚΥΡΙΟΣ που κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να βγει στη "σύνταξη" λες έχει η κεντροδεξιά στην πόλη μας πολλούς τέτοιους - Λες και ο άνθρωπος ζητάει θέσεις και αξιώματα

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ να τονίσω πως το κομμάτι της πίτας που έκοψε ο βουλευτής μας Βασίλης Σπανάκης το έδωσε στο ιστορικό στέλεχος της πόλης μας Παρασκευά Γιαννόπουλου μιλώντας κολακευτικά για αυτόν και λέγοντας του πως πρέπει να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης στην πόλης μας. Μιλώντας αμέσως μετά ο βουλευτής μας Κωνσταντίνος Κυρανάκης επίσης εξήρε τους αγώνες του Παρασκευά Γιαννόπουλου τόνισε πως έμαθε πολλά από αυτόν και χάρισε το κομμάτι της πίτας που έκοψε σε όποιον φέρει την ΕΝΟΤΗΤΑ των κεντροδεξιών παρατάξεων στην πόλη μας ζητώντας από τον Παρασκευά Γιαννόπουλο να παίξει αυτόν τον ρόλο . Δημοσιεύουμε λοιπόν κάποιες φωτογραφίες του Παρασκευά από την χθεσινή εκδήλωση χωρίς σχόλια και κυρίως για να τις δουν όσοι δεν τον υπολογίζουν/ Τον υπολογίζουν οι βουλευτές και όχι αυτοί κρίμα τους είχα για πιο ευφυείς.





Δεν ξεχάσαμε τον συνάδελφο Γιάννη Γιαννόπουλο ούτε φυσικά τον Νίκο Κυρίτση την αποχώρηση του οποίου είχαμε χαιρετίσει μέσα από το ιστολόγιό μας θεωρώντας πως θα αφύπνιζε την πρώην παράταξή του. Μάλλον κάτι τέτοιο δεν συνέβη δυστυχώς για τους εναπομείναντες....Δείτε τους λοιπόν πιο κάτω .....





Ακόμα μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση και ευχαριστούμε τον φίλο Άγγελο Κάνδηλα που είναι ο "ηθικός" αυτουργός σε πολλές από αυτές.... 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 









Ακολουθεί και άλλο παρασκήνιο από την χθεσινή εκδήλωση και φυσικά και άλλες φωτογραφίες 



Δεν υπάρχουν σχόλια: