ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 215 αναρτήσεις ήδη μέσα στο 2020 σηματοδοτούν την δική μας απάντηση σε όσους ως μη όφειλαν συνεργάζονται με τους κατά επάγγελμα υβριστές μας

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

215 αναρτήσεις ήδη μέσα στο 2020 σηματοδοτούν την δική μας απάντηση σε όσους ως μη όφειλαν συνεργάζονται με τους κατά επάγγελμα υβριστές μας


"μασκαράδες" προφανώς και δεν μπορεί να κάνεις αντιπολίτευση, κυρίως όταν έχουμε φροντίσει και έχουμε βγάλει τις μάσκες τους και φαίνεται σε όλους ποιοι πραγματικά είναι. 

Σάπιοι , φασίστες , πάντα διαπλεκόμενοι και "βολικοί" στο να υπηρετήσουν τον κάθε χαλίφη. Και με τον Θεό και με τον Διάβολο, πάντα συνεπείς στο μοναδικό τους δόγμα πως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η μία και μοναδική άποψη που έχουν "χτίσει" και υπηρετούν όλοι οι "ψεκασμένοι" αυτής της πόλης και δυστυχώς είναι πολλοί.

Και είναι πολλοί αφού πιστεύουν στην "αθωότητα" των δήθεν αγώνων της αριστεράς που έχει καταστρέψει διοικώντας κάθε προσπάθεια πνευματικής αφύπνισης των δημοτών αυτής της πόλης. 

Και σιγά δηλαδή την πόλη που τάχα είναι και αριστερή και δημοκρατική. Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια , μια πόλη που δεν έχει ηλεκτροφωτισμό, μια πόλη που κάθε πρωί παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα για το μποτιλιάρισμα στην ανηφόρα της Κατεχάκη, μια πόλη όπου για να σου φτιάξουν άγαλμα πρέπει να είσαι οπαδός όλων των "σφαγέων" αυτού του κόσμου. 

Και ξαφνικά αυτή η πόλη ανακαλύπτει πως δεν χρειάζεται ένα ΜΜΕ που δεν θα υπηρετεί την "κανονικότητα" που προφανώς και είναι τα μπραβιλίκια εναντίον επιχειρηματιών της πόλης, η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, η διαμονή  της Ρούπας σε διαμέρισμα κοντά στο δημαρχείο της πόλης , η εγκατάλειψη της τάχα δημόσιας περιουσίας που ενώ "εξασφαλίστηκε" από τους κοινωνικούς "αγώνες" για τους ξένους δανειστές μας τώρα ζούμε το όνειρο πως τάχα πρέπει να μας δοθεί για να χτιστούν και άλλες πολιτικές καριέρες αυτών που μπήκαν στο δήμο για να βγάλουν και όχι προφανώς για να σας καλυτερέψουν την καθημερινότητα γιατί όσες δημόσιες παροχές σας δίνουν τις χρεώνονται τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας για 99 ολόκληρα χρόνια και βλέπουμε. 

Σε αυτή την "ευχάριστη" λοιπόν πόλη στοχοποιείται πάντα όποιος ξεκάθαρα λέει πως το πράγμα δεν βγαίνει και πως πρέπει κάτι να αλλάξει.. Αυτή η διαφορετική φωνή προφανώς και ενοχλεί όσους την περίοδο της "ευημερίας" με δανεικά της χώρας έχτισαν τις δικές τους περιουσίες και άντεξαν την οικονομική κρίση επειδή το δικό τους πλεόνασμα ήταν τέτοιο ώστε να έχουν "γδαρθεί" λιγότερο από τα μέτρα που πήραν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις και είναι της λογικής καταστρέφουμε τις νέες και τους νέους μας για να συντηρήσουμε όλους αυτούς που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. 

Και ήταν πολλοί αυτοί που φώναζαν υπέρ της κοινωνικής πολιτικής με δανεικά και αγύριστα όπως νόμιζαν και προφανώς είναι. Γιατί όταν και εάν τα πάρουν ποτέ πίσω οι δανειστές μας τα δισ ευρώ που τους χρωστάμε δεν θα έχουν για τους λαούς τους καμία απολύτως αξία . 

Θα έχουν όμως τρομερό αντίκτυπο για όσους χάσουν εδώ τα σπίτια τους και προφανώς δεν θα είναι η ελίτ που έκανε τα κουμάντα της και τις offshore της αλλά τα αθώα θύματα αυτής της κρίσης που πίστευαν και ψήφιζαν κυβερνήσεις που υπέκυπταν στον λαϊκισμό. 

Αυτή η πλειοψηφία προφανώς αγνοεί πως έβλεπε Mega και πως οδήγησε γενιές δημοσιογράφων να υποκύπτουν στα φαντάσματα της αριστεράς γιατί κακά τα ψέματα όποιος πήγε κόντρα στο ρεύμα και στις μαϊμούδες της αριστερής θολοκουλτούρας εξαφανίστηκε όχι γιατί υπάρχει κάποιο τάχα κατεστημένο που κινεί τα νήματα αλλά επειδή η πλειοψηφία αποφασίζει ποιος έχει θέση στον ""ήλιο" αυτής της δύσμοιρης χώρας. 

Τα ΜΜΕ της χώρας και προφανώς έχουν ευθύνες αλλά πήραν πάντα κατά πλειοψηφία την ορθότερη θέση κάθε φορά που βούλιαζε η χώρα. Το θέμα είναι πως στο μεσοδιάστημα και τα ίδια έπεσαν θύματα του αριστερού ή δεξιού λαϊκισμού άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο. 

Βρίστε λοιπόν τα ΜΜΕ που διαβάζετε και παρακολουθείτε και φανταστείτε πως οι "κακοί" δημοσιογράφοι είναι το πρόβλημα και αναρωτηθείτε απλά πόσες αλήθειες δεν μάθατε από αυτούς που συλλήβδην απαξιώνετε κάθε φορά που δεν σας κάνουν τα χατίρια. 

Γιατί προφανώς και όταν βρέθηκε πολιτικός που σας είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως είσαστε διεφθαρμένοι τον στείλατε σπίτι του επειδή τελικά η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν αρέσει στους πολλούς ιδίως όταν  έχουν μάθει να ζουν μέσα στο ΨΕΜΑ. 

Η πόλη διαθέτει εκτός από αριστερούς με δεξιές τσέπες και πολλούς οπαδούς της "κανονικότητας" των 'λαϊκών δικαστηρίων" μιας και η Ελληνική Δικαιοσύνη τείνει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο παγκοσμίως με τις αποφάσεις που βγάζει υπέρ δικαίων ενώ αδιαφορεί πλήρως για τα εγκλήματα των αποδεδειγμένα αδίκων. 

Σ.Μ  

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΒΟΥΛΗ ΜΑΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΥΜΑΔΟΜΗΧΑΝΗ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΘΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ "ΔΕΣΜΩΤΕΣ", ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ,ΓΙΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ,ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ.

ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΑΡΓΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ.

ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ "ΔΕΥΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.