ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτούμε δελτία τύπου του δήμου μη μας πρήζετε αναζητείστε τα στα άλλα ΜΜΕ της πόλης

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτούμε δελτία τύπου του δήμου μη μας πρήζετε αναζητείστε τα στα άλλα ΜΜΕ της πόλης

Εξακολουθούν και μας στέλνουν δεκάδες mail για να μας επισημάνουν πως δεν έχουμε αναρτήσει δελτία τύπου του δήμου που μας ενημερώνουν διάφορες δράσεις του.



Πρώτον και κυριότερο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε όπως δεν το κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Κατά δεύτερον ουδέποτε έχουμε λάβει έστω και εάν mail από το δήμο Ηλιούπολης για τις δράσεις του αλλά και να μας έστελναν μόνο εάν θεωρούσαμε με τα δικά μας κριτήρια πως είναι σημαντικό θα το αναρτούσαμε.

Στο θέμα της καθαριότητας πάλι είναι πάγια η θέση μας πως κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα εάν δεν δώσει την δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη. Το να αναρτούμε λοιπόν την έλλειψη καθαριότητας που υπάρχει στην πόλη είναι μια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αφού γνωρίζουμε πως από τις υπάρχουσες παρατάξεις καμία δεν έχει ΛΥΣΗ και όλοι λέμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν ως δια μαγείας με του ίδιους υπαλλήλους ή άλλες παρατάξεις ζητάνε προσλήψεις για να πληρώσουμε και άλλους δημοσίους υπαλλήλους σε μια χώρα που χρωστάει πάνω από 320 δισ. ευρώ και ζει με τα δανεικά που κάποια στιγμή μετά από 100 χρόνια πρέπει να τα πάρουν πίσω οι δανειστές μας.

Κάθε μία νέα πρόσληψη στον δημόσιο τομέα είναι και ένας νέος μας που φεύγει στο Εξωτερικό . Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει 600.000 δημοσίους υπαλλήλους που έχει σήμερα ούτε φυσικά μπορεί να εξακολουθήσει να πληρώνει τις συντάξεις όλων μας αφού είναι χρεοκοπημένη.

Τώρα εάν θέλετε να σας λέμε ευχολόγια μάλλον υπάρχουν εκατοντάδες άλλα ΜΜΕ που ισχυρίζονται πως περάσαμε την οικονομική κρίση ενώ αυτή είναι μπροστά μας και απειλεί τις ζωές όλων μας.

Η ανεργία στο 16% δεν είναι για να πανηγυρίζει η νέα κυβέρνηση και προφανώς μιλάμε στην καταγεγραμμένη και όχι την πραγματική. Και γιατί να γραφτεί κάποιος στον ΟΑΕΔ αφού επιδόματα παίρνουν ελάχιστοι και δεν έχει κάνει κανείς τίποτα για όλους αυτούς που εν μέσω κρίσης έγιναν σε μια νύχτα απόκληροι της ζωής.

Άλλο σημαντικό στοιχείο είναι πως μετά την ανάληψη της Εξουσίας από τη ΝΔ η ανασφάλιστη εργασία άρχισε πάλι να αυξάνεται αφού όπως διαπιστώσαμε και στην πόλη μας πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν προσωπικό που δεν έχουν δηλώσει στο ΙΚΑ όπως οφείλουν από την κείμενη νομοθεσία.

Για αυτό λοιπόν και με την ευχή να γίνουμε ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι για να εξασφαλίσουμε το μέλλον το δικό μας και να καταστρέψουμε όλων των άλλων, σας λέμε πως μπορείτε να μας στέλνετε θέματα και κυρίως καταγγελίες για πράγματα που συμβαίνουν και δεν τα βλέπουμε.

Για τα σκουπίδια , τον ηλεκτροφωτισμό, και το κυκλοφοριακό το οποίο μας απασχόλησε πρόσφατα τα ξέρουμε , τα βλέπουμε και έχουμε προτείνει λύσεις. Δεν μας ακούν ούτε από δεξιά ούτε από αριστερά όλοι θέλουν να συνεχιστεί η υπάρχουσα Σοβιετία που προφανώς και μας θεωρεί απειλή αφού δεν ταυτιζόμαστε με καμία δημοτική παράταξη στα βασικά.

Ό,τι καλό προσπαθεί να κάνει η "νέα" διοίκηση εμείς θα το αναρτούμε χωρίς να έχουμε ενδοιασμό εάν θα στεναχωρήσουμε κάποιους.

Φοβική δείχνει , κάνει διάλογο για να περνάει ο χρόνος, έχει στελεχώσει την διοίκηση με χειρότερους από τους προηγούμενους και προφανώς τα ανοίγματά της προς τα αριστερά και δεξιά σας τα έχουμε γράψει προ πολλού.

Μάθαμε πως υπάρχει δυσαρέσκεια από υποστηρικτές της διοίκησης Χατζηδάκη επειδή δεν βόλεψε κάποιους ανίκανους που αυτοπροτάθηκαν. Καλά έκανε και θα ασχοληθούμε με το θέμα μόλις ανακοινωθούν οι δύο άμισθοι Αντιδήμαρχοι που τους αναμένουμε το προσεχές διάστημα.

Έχουμε και μια πολύ θετική εξέλιξη όσων αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην πόλη μας αλλά την αφήνουμε για να τσεκάρουμε καλύτερα το ρεπορτάζ μας ώστε να μην αρχίσουν πάλι τα γνωστά τρολ του διαδικτύου που αναμένουν από εμάς να κάνουμε ΤΖΑΜΠΑ μάγκες όσους δεν κατάφεραν να πείσουν τους πολλούς να μη γυρίσουν την πόλη μας πίσω με την ψήφο τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: