ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το δούλεμα για την επικινδυνότητα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας συνεχίζεται - Ο λαϊκισμός μιλάει για ανίατες ασθένειες άρα ετοιμαστείτε για αύξηση των εσόδων των γραφείων κηδειών!!!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Το δούλεμα για την επικινδυνότητα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας συνεχίζεται - Ο λαϊκισμός μιλάει για ανίατες ασθένειες άρα ετοιμαστείτε για αύξηση των εσόδων των γραφείων κηδειών!!!!


Δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος.. Απόδειξη η χθεσινή συγκέντρωση Δείτε αφίσα για να καταλάβετε γιατί κάφρους μιλάμε αλλά και όσα ακολούθησαν 



Για να μαθαίνουν λοιπόν και όσοι ακόμα δεν είναι "ψεκασμένοι" να πιστεύουν τις ανοησίες πως τάχα κινδυνεύει η υγεία μας επικοινωνήσαμε σήμερα πρωί- πρωί με το Υπουργείο Ανάπτυξης όπου ορθά κοφτά μας είπαν πως ακριβώς έχει η διαδικασία αδειοδότησης και εγκατάστασης τέτοιων κεραιών τονίζοντας μας πως στο κτήριο της Βουλής (το οποίο επισκέπτονται πολλοί μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα) έχουν εγκατασταθεί εδώ και μία δεκαετία ανάλογες κεραίες από αυτές που αμόρφωτοι και κομπλεξικοί συνδημότες μας θέλουν να πέσουν!

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ πως γίνεται η αδειοδότηση και πόσο αυστηρά είναι τα κριτήρια. Προφανώς οι κεραίες εκπέμπουν ακτινοβολία αλλά ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από αυτές είναι να μην χρησιμοποιούμε τα κινητά μας και στο χώρο που έγινε η χθεσινή συγκέντρωση είχε ο καθένας από 1-2 ενώ παράλληλα η συγκεκριμένη εταιρία δέχεται συνεχώς παράπονα από τους χιλιάδες συνδρομητές της στην πόλη να έχει καλύτερο σήμα!

Αυτό μπορεί να συμβεί βέβαια μόνο με περισσότερες κεραίες που εκπέμπουν χαμηλή ακτινοβολία αφού απαγορεύεται και τότε η κεραία όντως πέφτει η εκπομπή ακτινοβολίας πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Φαντάζομαι πως αυτές οι επιτροπές πολιτών να γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος αποφυγής των παρενεργειών από αυτές τις κεραίες θα ήταν η τοποθέτησή τους σε δημόσια κτίρια σχολεία , παιδικούς σταθμούς κ.τ.λ γιατί τότε τα γειτονικά κτίρια θα είχαν περισσότερη επιβάρυνση όπως τονίζουν οι ειδικοί!

Όσο για την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση που έχετε ακόμα και μέσα στο σπίτι σας υπάρχουν  ειδικές συσκευές μέτρησης που πλέον στοιχίζουν μερικά ευρώ ενώ μπορεί κάποιος να ενοικιάσει μετρητή με 55 ευρώ για δύο ημέρες 

Ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης είναι αυτός που πρωτοστατεί στην προάσπιση της δημόσιας υγείας έτσι όπως την αντιλαμβάνεται και για τον λόγο αυτό θα κινηθεί νομικά κατά της ιδιωτικής εταιρίας που εγκατέστησε νόμιμα την κεραία της για να υφαρπάξει προφανώς και άλλες ψήφους από τους ιθαγενείς που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα αλλά δεν θέλουν την ακτινοβολία.

Λες και τους υποχρέωσε κανείς να ακολουθούν τον πολιτισμό , λες και τους υποχρέωσε κάποιος να αγοράσουν κινητό , λες και δεν γνωρίζουν όλοι πως οι νέες τεχνολογίες έχουν επιπτώσεις  αλλά σώζουν και ζωές.

Και τα λένε μάλιστα άνθρωποι που έχουν υποστεί μαγνητικές τομογραφίες και έχουν σωθεί εξαιτίας της έγκαιρης διάγνωσης από αυτές .....

Αλλά είπαμε η γνώση είναι δύναμη και αυτή προφανώς θεωρούν πως βγάζοντας ένα ελληνικό σχολείο γνωρίζουν περισσότερα από λαούς που έχουν εδώ και δεκαετίες συμβάλει για την καλυτέρευση της ζωής όλων μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση οι μόνοι κερδισμένοι από τις εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι τα γραφεία τελετών!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: