ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόψιν Βασίλη Κικίλια - Έλλειψη χειρουργικών μασκών σε Φαρμακεία της Αθήνας

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Υπόψιν Βασίλη Κικίλια - Έλλειψη χειρουργικών μασκών σε Φαρμακεία της Αθήνας


Μπορεί ο υπουργός Υγείας να μας καλεί να ακούμε μέσω social media τους ειδικούς για τον κορονοϊό και να μην πέφτουμε θύματα fake news αλλά προφανώς και η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί πως περιθώρια αποτυχίας και σε αυτό δεν έχει.



Πριν ακόμα η χώρα αποκτήσει επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού (αφού άλλωστε οι Κινέζοι που έρχονται στη χώρα μας δεν υπόκεινται σε κανέναν ουσιαστικό έλεγχο ) πολλοί αναγνώστες μας καταγγέλλουν ελλείψεις χειρουργικών μασκών σε Φαρμακεία της Αθήνας.

Μόνο οι ΗΠΑ κάλεσαν τους πολίτες τους να μην ταξιδεύουν στην Κίνα ενώ παράλληλα απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα όσων Αμερικανών επισκέφτηκαν την Κίνα και τους έθεσαν σε καραντίνα.

Στη χώρα μας εξακολουθούν και πραγματοποιούν συνέδρια λες και δεν συμβαίνει τίποτα για να μην στεναχωρήσουν τους "επενδυτές" Κινέζους που προφανώς και με τις διατροφικές συνήθειες που έχουν θα συνεχίσουν να προβληματίζουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Εδώ έβαλαν τον δικό τους γιατρό που προσπάθησε να ενημερώσει την κοινή γνώμη να τα διαψεύσει και έχασε μάλιστα και ο ίδιος την ζωή του από τον κορονοϊό ή από τις αρχές της χώρας που καταπατά εδώ και δεκαετίες κάθε ατομικό δικαίωμα των πολιτών της.

Παρόλο που το θέμα έχει απασχολήσει κεντρικά δελτία ειδήσεων ουδείς ασχολείται και σε επικοινωνία που είχαμε με εταιρίες κατασκευής τέτοιων μασκών πληροφορηθήκαμε πως εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα κλινικές , ιατρούς και μεγάλα κέντρα αποκατάστασης. Μάθαμε επίσης πως η χώρα μας δεν παράγει τέτοιες μάσκες και όλες είναι εισαγωγής!

Με δεδομένο πως η χώρα μας λοιπόν και σε αυτό το θέμα αποτελεί κράτος παρία οι καθησυχαστικές αναφορές του υπουργού υγείας δεν πείθουν κανέναν. Όπως και στο μεταναστευτικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει πρώτα το πρόβλημα να εξελιχθεί και μετά θα μας πει πως δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Ας κοιτάξουν ως κυβέρνηση να περιορίσουν τουλάχιστον την αισχροκέρδεια κάποιων που πουλάνε σε υπερβολικά υψηλές τιμές χειρουργικές μάσκες εκμεταλλευόμενοι προφανώς τις ελλείψεις και την ανάγκη του πολίτη να προφυλαχθεί από έναν ιό που μετρά μέχρι τώρα χιλιάδες θύματα σε όλο τον κόσμο .

Και ας γνωρίζει ο υπουργός πως η Ελλάδα δεν είναι Κίνα που να θυσιάζει χιλιάδες πολίτες της εξαιτίας ενός αντιδημοκρατικού κομμουνιστικού καθεστώτος το οποίο ατυχώς για όλον τον δυτικό κόσμο μόνο οι ΗΠΑ καταγγέλλουν διαρκώς ενώ η παραπαίουσα  Ε.Ε έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις μαζί τους.

 Με την εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας της Υγείας επί υπουργίας Βασίλη Κικίλια προφανώς καμία Ελληνίδα και κανένας Έλληνας δεν νιώθει ασφαλής

Ας μην θεωρεί λοιπόν ο υπουργός πως θα γλιτώσει από τον επικείμενο ανασχηματισμό αφού σίγουρα θεωρείται από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς αυτής της κυβέρνησης.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: