ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις κερκίδες του δημοτικού Σταδίου Αγίου Δημητρίου 11 χρόνια πριν - Πολλά άλλαξαν από τότε αλλά δυστυχώς τα περισσότερα αρνητικά

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Στις κερκίδες του δημοτικού Σταδίου Αγίου Δημητρίου 11 χρόνια πριν - Πολλά άλλαξαν από τότε αλλά δυστυχώς τα περισσότερα αρνητικά


Τελευταίο εμπόδιο πριν την άνοδο στη Β΄Εθνική της αγαπημένης μας ομάδας η ομάδα του Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι)  τότε που είχαμε και διαρκείας και παρακολουθούσαμε και κανένα αγώνα από κοντά. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον φίλο Γιώργο Μπενά σημερινό αντιπρόεδρο του ΓΣΗ, που μου την έδωσε σήμερα που συναντηθήκαμε στην κοπή Βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της κοινής μας αγαπημένης ομάδας.



3 Μαΐου 2009 και φυσικά η ομάδα επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2 του Αγίου Δημητρίου και ανέβηκε στη Β' Εθνική Κατηγορία όπου παρέμεινε μόλις δύο αγωνιστικές σεζόν. Πολλά άλλαξαν από τότε. Η πόλη άλλαξε δήμαρχο , οι τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου όπου εργαζόμουν δεν υπάρχουν πια στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, έχω αλλάξει αυτοκίνητο, δεν υπάρχει το πατρικό μου σπίτι που δόθηκε αντιπαροχή και στη θέση του υπάρχει μια πολυκατοικία, η πόλη μετά από 15 χρόνια έχει Καρναβάλι ,ο φίλος και συνάδελφος Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε από τη "Σέχτα Επαναστατών" σε αυτή την πόλη,  ο φίλος Δημήτρης Παρράς πήγε στην γειτονιά των αγγέλων και η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι ακόμα διασπασμένη!

Έχουν γίνει και άλλα πολλά χρεοκοπία, μνημόνια, λουκέτα σε επιχειρήσεις της πόλης, και φυσικά πολύ κουβέντα για την καθαριότητα της, και μετά την επικράτηση της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" πολύς λόγος για τους άμισθους συμβούλους της νέας διοίκησης.

Για πρώτη φορά παρατηρείται το φαινόμενο να ασχολούμαστε με όσους δεν έχουν μισθό *(από τη Σοβιετία όπως την αποκαλώ εγώ των 600 εργαζομένων συν των έμμισθων Αντιδημάρχων και προέδρων και αντιπροέδρων των ΝΠΔΔ του δήμου μας αλλά με άμισθους συμβούλους.

*Γιώργο Μπενά και Γιάννη Τσάκωνα 

Θα κάνω λοιπόν μια κουβέντα μαζί τους για να καταλάβουν και οι πολλοί ποιος ο ρόλος τους και κυρίως για να πείσω  όσους ασκούν αντιπολίτευση πως δεν μπορεί να φταίνε οι άμισθοι και όχι οι έμμισθοι υπάλληλοι ενός δήμου που καλείται να αντιμετωπίσει εκτός από όλα τα άλλα και μια απέραντη υποκρισία που βασιλεύει σε αυτή την πόλη .

Πηγαίνοντας λοιπόν κόντρα στο ρεύμα όπως κάνουμε σε όλα τα μεγάλα θέματα θα σας αποδείξουμε πως ΝΑΙ τελικά φταίει η αμισθία τους για την "κατάντια" της πόλης  γιατί εάν ήταν υπάλληλοι της Σοβιετίας αυτοί θα δούλευαν.

Επειδή ανήκουν και στο χώρο της κεντροαριστεράς και οι δύο θα έχουν ενδιαφέρον και οι απόψεις τους για το πως βλέπουν το μέλλον της, ενώ φυσικά δεν θα ξεχάσουμε να τους ρωτήσουμε τίποτα από όσα κατά καιρούς έχουν έρθει στα αυτιά μας για αυτούς.

Για τα σοβαρά μιλάω γιατί για τα αυταπόδεικτα ψευδή γνωρίζουμε και οι ίδιοι πως δεν πρέπει να ασχολούμαστε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: