ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παρουσία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στη χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Η παρουσία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στη χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης


Ένα  μεγάλο τραπέζι είχαν κλείσει στην χθεσινή εκδήλωση της τοπικής τα στελέχη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου που προφανώς αντέχουν την κριτική μου ακόμα και όταν θεωρούν πως είναι κακοπροαίρετη. 



Παρεξηγήσεις υπήρξαν και θα υπάρξουν προφανώς και στο μέλλον , αλλά η κοινή λογική είναι πως πιάνεις τον δημοσιογράφο του λες την άποψή σου (την οποία σε κανένα δεν αρνηθήκαμε "κεντροδεξιό" σε εισαγωγικά ή μη ,και που όπως όλοι γνωρίζουν σε δημόσιες ομάδες που διαχειρίζομαι στο facebook φιλοξενούνται και οι απόψεις όσων εάν επικρατούσαν οι Ιδέες τους θα με είχαν στα γκουλάγκ ) και επιχειρείς να τον πείσεις για το "λάθος του" ή τελοσπάντων που νομίζεις πως αδικείται. Άλλωστε για αυτό υπάρχουν τα δελτία τύπου των παρατάξεων ή ακόμα και οι ανακοινώσεις των δημοτικών συμβούλων, που ουδείς αρνείται προφανώς να αναρτήσει όταν τον αφορούν άμεσα.

Εμείς ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ πάντα ό,τι αρνητικό γράφεται για εμάς προφανώς και για να απαντήσουμε και για να έχει ίδιο χώρο και τόπο στο μέσο μας αυτός που θεωρεί πως θίχτηκε από ανάρτησή μας. Τίποτα δεν έχουμε να κρύψουμε κανέναν δεν φοβόμαστε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε την δημοσιογραφία που μάθαμε και που δεν είναι όπως και οι πέτρες έχουν αντιληφθεί αυτή των δημοσίων σχέσεων. 

Έτσι πάντα θα "εκθέτουμε" όσους μας κατατάσσουν ως μπλε πρόβατα αφού προφανώς και πιστεύουμε σε αρχές και Αξίες και όχι σε πρόσωπα ιδίως όταν αυτά πράττουν άλλα από αυτά που η κοινή λογική λέει πως πρέπει να πρεσβεύει μια παράταξη που πολέμησε για να μην πέσουμε στη λαίλαπα του κομμουνισμού και είχε όλες τις μεγάλες επιλογές για την χώρα μας όπως η ένταξή μας στην τότε ΕΟΚ (σημερινή Ε.Ε) και φυσικά στο ΝΑΤΟ. 

Δείτε λοιπόν μερικές φωτογραφίες με δημοτικούς συμβούλους , και υποψηφίους της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" από την χθεσινή εκδήλωση





Στο σύντομο χθεσινό χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσος εμφανίστηκε ενωτικός δεν θέλησε να αναμοχλεύσει έριδες του παρελθόντος επιρρίπτοντας ευθύνες σε πρόσωπα  και υπερθεμάτισε κατά όσων με ανώνυμα σχόλια προσπαθούν να απαξιώσουν ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας.

Μια υπεύθυνη στάση που προφανώς και δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να εκτιμηθεί σε μια πόλη που κάποιοι ακόμα θεωρούν πως εάν ο δημοσιογράφος δεν τους επαινεί καλύτερα να παραμένει ΣΙΩΠΗΛΟΣ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: