ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

- Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" του Βασίλη Βαλασόπουλου ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ψήφο Νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας. Προφανώς και οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης έχουν στις τάξεις τους δημότες από όλους τους πολιτικούς χώρους και έτσι το ό,τι είναι σήμερα δήμαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης το οφείλει πρωτίστως στην επιλογή υποψηφίων με ισχυρά ερείσματα στους πολιτικούς τους χώρους και όχι προφανώς επειδή πόνταρε στο 6,7% του ΚΙΝΑΛ στην πόλη μας. 
Και προφανώς η επιλογή Κοκοτίνη βοήθησε αφού πολλοί Συριζαίοι τον ψήφισαν από τον πρώτο γύρο ενώ στον δεύτερο ήταν και η βασική τους επιλογή.

Στις επόμενες και με δεδομένη την παρουσία της παράταξής του στον δεύτερο γύρο η μάχη θα κριθεί και πάλι στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων αφού μαθαίνουμε πως ήδη έχουν γίνει επαφές με στελέχη από όλα τα κόμματα της πόλης που βλέπουν θετικά την συμμετοχή τους σε ένα ψηφοδέλτιο που δεν θα πηγαίνει για μόλις 16% στον πρώτο γύρο αλλά για πάνω από 25%! Ίδωμεν ...

- Απομένει ακόμα μια θέση Αντιδημάρχου που δεν ξέρουμε εάν θα καλυφθεί ή όχι στην παρούσα συγκυρία από την διοίκηση Χατζηδάκη. Πάντως οι ψηφοφόροι της Ιωάννας Σκλαβενίτη δέχθηκαν ΘΕΤΙΚΑ την συμμετοχή της στη διοίκηση αφού προφανώς και το ΠΑ.ΣΟ.Κ με τις καρέκλες έχει ιδιαίτερη σχέση.

- Πιο αγαπητός Αντιδήμαρχος και με περισσότερη απήχηση σε όλους τους πολιτικούς χώρους πλην του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να είναι ο Γιάννης Πούλος . Και το λέμε γιατί και πολλοί που ψηφίζουν ΝΔ έχουν μόνο καλά λόγια να σου πουν για εκείνον. Εάν συμμεριζόμαστε την άποψή τους προφανώς και δεν είναι το ζητούμενο όσο στο να μεταφέρουμε κάτι που συνεχώς μας λένε όπου σταθούμε. Προφανώς και σε εμάς εδώ δεν ποινικοποιούνται οι φιλίες από άλλους πολιτικούς χώρους εκτός και εάν αυτές λειτουργούν αποτρεπτικά στο να προχωρήσει ο δικός σου πολιτικός χώρος και να εκπληρώσει την αποστολή του που προφανώς και είναι η ανάληψη της διοίκησης του δήμου μας

- Κακώς μας εμπλέκουν με την νέα δημοτική παράταξη που θα έχει υπερκομματικό χαρακτήρα. Εμείς και όταν γράψαμε πως θα στηρίξουμε γυναίκα υποψήφια για δήμαρχο το 2023 μιλούσαμε για κεντροδεξιά επιλογή. Δυστυχώς για εμάς θεωρούμε πως ο δήμος για να αλλάξει ρότα θέλει κεντροδεξιά προσέγγιση της πραγματικότητας αφού σε όλον σχεδόν τον δυτικό κόσμο οι Ιδέες μας επικρατούν σε κεντροδεξιά σχήματα που δεν αφήνουν απέξω όσους κακώς θεωρούν ακροδεξιούς τα συστημικά ΜΜΕ.

- Το δίλημμα και των εκλογών του 2023 θα είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ είτε αυτό το θέλουν οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε όχι. Ας αφήσει λοιπόν τα κεντρώα πειράματα για να μην έχει την τύχη του πατέρα του που προφανώς και δικαιώθηκε μόνο σε όσους έχουν βίλες και πισίνες στα Βόρεια Προάστια και όχι στους αγωνιστές της ΔΕΞΙΑΣ παράταξης που τον θεωρούσαν και τον θεωρούν "ξένο" σώμα για τη ΝΔ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: