ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε σε εκδήλωση όσους τον στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές (Ποιοι παραβρέθηκαν από την πόλη μας)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε σε εκδήλωση όσους τον στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές (Ποιοι παραβρέθηκαν από την πόλη μας)


Σε μια ωραία εκδήλωση σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Γλυφάδας ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κάλεσε στελέχη της ΝΔ που τον βοήθησαν να εκλεγεί πρώτος βουλευτής του Νοτίου Τομέα στις πρόσφατες εκλογές για να συζητήσει μαζί τους και να τους ευχαριστήσει για την πρωτιά του!



Οι αυξημένες υποχρεώσεις του υπουργού Εξωτερικών είχαν αναβάλει πολλές φορές αυτό το ραντεβού αφού βρίσκεται συνεχώς στο εξωτερικό συναντώντας ξένους ηγέτες τους οποίους ενημερώνει για τις θέσεις της χώρας μας σε "ανοιχτά" μας ζητήματα ,  και προασπιζόμενος πάντα τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Στην εκδήλωση αυτή από την πόλη μας είδαμε τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου, τον Τάσο Ευσταθίου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μαζί με τον δημοτικό του σύμβουλο Μιχάλη Κουρή και τον υποψήφιο του συνδυασμό του Τρύφωνα Γκουβά, τον πρόεδρο της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ της πόλης μας Στάθη Ευσταθόπουλο με τον συνδημότη μας και πάντα κοντά στους αγώνες της παράταξης Γιάννη Λαμπαδάκη , καθώς ακόμα και τους Γαβριήλ Αραμπατζή και Θανάση Αθανασίου από την έτερη κεντροδεξιά δημοτική παράταξη.

Θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες σε άλλη ανάρτηση


Σ.Μ 

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τόσο εμπαθή άνθρωπο σαν εσένα δεν έχω ξαναδεί όπου αναφέρεσαι σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας όλα τα λαμόγια τα γράφεις με bold και τον Αραμπατζή με κανονικά γράμματα.οχι μόνο σε αυτό το άρθρο αλλά και αλλού. Αλλά να ξέρεις κάτι ποντάρεις σε κούτσα άλογα ο Αραμπατζής θα πάρει το χρίσμα το 2023 και βάζω και στοίχημα. Τα νήματα φίλε τα κινούν αυτοί που δεν φαίνονται αλλά μάλλον εσύ ακούς τους τελειωμένος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Δεν του χρειάζεται το χρίσμα του Αραμπατζή είναι τόσο δημοφιλής που το έχει και μόνος του.Άλλωστε αφού κατάφερε και πέρασε για μερικούς ψήφους την Λαϊκή Συσπείρωση καλά πήγε σε αυτές τις εκλογές το 2023 του εύχομαι να βγει δήμαρχος. Έχεις δίκιο είμαι τόσο εμπαθής που ανέφερα την παρουσία του σε μια εκδήλωση που προφανώς είχε τόσο κόσμο που θα μπορούσα και να μην τον δω. Άμα κινούν τα νήματα οι αφανείς καλό θα ήταν να βγουν στο προσκήνιο μπας και κρατηθεί σε διψήφιο και το 2023 που με τρεις υποψηφιότητες δεν το βλέπω.

Σ.Μ