ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και με τους υποστηρικτές απολυταρχικών καθεστώτων εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ουδεμία σχέση

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και με τους υποστηρικτές απολυταρχικών καθεστώτων εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ουδεμία σχέση

Προφανώς και δεν περιμέναμε κανένα δελτίο τύπου από δημοτικές παρατάξεις για την αήθη επίθεση που δεχθήκαμε από δημοτικό σύμβουλο στην εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 


Άλλωστε την "δημοκρατικότητά" τους την έχουμε τσεκάρει και προεκλογικά , την βλέπουμε άλλωστε και κάθε φορά που παραβρισκόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο όταν ανάμεσα στα κάδρα των αιρετών δημάρχων της πόλης μας δεσπόζει και αυτό του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα. 

Γιατί προφανώς και η Σοβιετία μας δεν σέβεται καμία Αστική Δημοκρατία απλώς οι εκπρόσωποί της στο δημοτικό συμβούλιο ευελπιστούν να γίνουν διοίκηση για να διαχειρίζονται τα χρήματά της και άρα τα λεφτά μας!

Και βέβαια είναι αλήθεια πως αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη που είχαν την απόλυτη ευθύνη για τις πόλεις τους επί επταετίας συνέχισαν να "υπηρετούν" μετά την χούντα και την Δημοκρατία εκλιπαρώντας τους πολίτες που τους στέρησαν για 7 ολόκληρα χρόνια την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους  να τους ψηφίσουν για να συνεχίσουν προφανώς το "θεάρεστο" έργο τους.

Για να είναι ειλικρινής όλες οι μαρτυρίες που έχω για τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα μιλάνε για έναν άνθρωπο της Εκκλησίας που ξόδεψε όλη του σχεδόν την περιουσία για να συμμετέχει στις εκλογικές αναμετρήσεις διεκδικώντας την δημαρχία μεταπολιτευτικά.

Αυτό βέβαια δεν τον απαλλάσσει από το έγκλημα να συνεργήσει με τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας καταλύοντας ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, και αυτό για εμάς δεν μπορεί να συγχωρεθεί σε καμία περίπτωση.

Γιατί με την ίδια λογική θα πρέπει να απαλλάξουμε από τις τεράστιες ευθύνες και τα εγκλήματά τους και όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινους ή μαύρους αλλά και άλλων αποχρώσεων που στο όνομα του κοινού "καλού" τάχα κάνουν την "επανάστασή" τους.

Βλέποντας λοιπόν στην αίθουσα του δημοτικού μας συμβουλίου το κάδρο του αλλά και στα έδρανα του να κάθονται πολλοί που δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία θεωρούμε πως έχουμε καθήκον να είμαστε ακόμα πιο σκληροί με όλους όσους τάχα θέλουν να μας διδάξουν τα οφέλη της πραγματικής Δημοκρατίας που φυσικά και δεν ανέχεται να υμνούνται από κανέναν οι βιαστές της.

Άρα οι αναφορές μας σε μια αντιδημοκρατική πόλη θα συνεχίσουν πριν οι "αρμοί" της Εξουσίας καταληφθούν πλήρως από τους Ερυθρούς Χμερ ή και μαύρους νοσταλγούς της επταετίας κάτι προφανώς που οι "στόκοι" της από εδώ πλευράς δεν αντιλαμβάνονται αφού ακόμα δεν έχουν καταλάβει πόσο κακό στη ΔΕΞΙΑ έκαναν όσοι με το πρόσχημα αυτό της  κατάλυσης της Αστικής μας Δημοκρατίας από τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ πρόλαβαν και την κατέλυσαν για ίδιον όφελος οι ίδιοι!

Η γραφικότητά τους γνωστή το ίδιο και τα εγκλήματά τους.

Άλλωστε ποιους σακάτεψαν πρώτους; Ήρωες σαν τον αείμνηστο Σπύρο Μουστακλή που κατετάγη εθελοντής στην Εθνική Αντίσταση στην πατριωτική οργάνωση Ε.Ο.Α.Σ -Ε.Δ.Ε.Σ  του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα.

Επομένως ας αφήσουν εμάς να υπερασπιζόμαστε Αρχές και Αξίες που ούτε έχουν , ούτε θα αποκτήσουν ΠΟΤΕ όσοι μας θεωρούν εύκολους στόχους και μας θεωρούν πως γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε διοικήσεις , λαοκρατίες ή χούντες όπως οι ίδιοι χωρίς να γράφουμε ό,τι τους ενοχλεί.

Γιατί η δική μας δημοκρατικότητα δεν αποκλείει κανέναν που σέβεται και πιστεύει στην Αστική μας Δημοκρατία αλλά θα συνεχίσει να εκθέτει όσους ενώ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ προσπαθούν αντί να απαντήσουν στα δικά μας επιχειρήματα να μας κολλήσουν την ρετσινιά του τάχα "ακραίου" που εμείς προφανώς και εάν είναι να διαφέρουμε από τη δική τους υποκρισία με χαρά αποδεχόμαστε .

Γιατί για εμάς όπως έγραφε ο εθνομάρτυρας Ίωνας Δραγούμης «Οι ενεργητικοί άνθρωποι»,δεν μπορεί παρά να είναι εθνικισταί. Είτε το γνωρίζουν είτε όχι. Δεν μπορεί παρά να ζουν ανάμεσα στο Έθνος τους, κι εκεί να ξοδεύουν την δύναμή τους, κι από εκεί να παίρνουν δύναμη».

Και φυσικά επειδή και πάλι θα έχουμε σπέκουλα από τα ορφανά του Στάλιν συνεχίζω με ανεπανάληπτο  Ίωνα Δραγούμη: 

«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος».

Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια σε όλους

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ , ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΙΡΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΟΜΟ.
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 333 ΚΑΙ 331 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
(Νόμος 4619/2019)

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΠΣΙΣΤΕΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.

"Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."
(François-Marie Arouet* , Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας)

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ , ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΩΝ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΡΘΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΛΕΚΤΙΚΗΣ Ή ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΙΚΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.




*ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ