ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δέκα αναρτήσεις για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ στην πόλη μας που θα συζητηθούν θα ακολουθήσουν την σημερινή κοπή της πίτας της!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Δέκα αναρτήσεις για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ στην πόλη μας που θα συζητηθούν θα ακολουθήσουν την σημερινή κοπή της πίτας της!


Ως δεξιό ιστολόγιο προφανώς και θα αφιερώσουμε πολύ χώρο για την σημερινή εκδήλωση της κοπής πίτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ στην πόλη μας.



Κάτι που προφανώς θα δυσαρεστήσει όσους ετοιμάζονται για το καρναβάλι της πόλης και για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης που διάφορες επιχειρήσεις θα προσπαθήσουν με έμμεση διαφήμιση να προσεγγίσουν (και πολύ ορθά θα πράξουν) το αναγνωστικό κοινό της πόλης μας.

Χθες μόνο η δημοτική αρχή θυμήθηκε το ξενόφερτο έθιμο του Αγίου Βαλεντίνου και μοίρασε λουλούδια σε επιχειρήσεις της πόλης. Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις προφανώς και λόγο οικονομικής ένδειας (δεν έχουν την διοίκηση γαρ) δεν κατάφεραν να εκμεταλευθούν επικοινωνιακά την ημέρα αυτή.

Εμάς προσωπικά μας άρεσε η άνευ ουσίας βόλτα του δημάρχου των δύο αντιδημάρχων και της προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής στα μαγαζιά της πόλης. Άλλωστε κινήσεις τέτοιες είναι πιο ουσιώδεις για τα "μεγάλα και σπουδαία" που ουδείς που αναζητά μονίμως κρατική χρηματοδότηση μπορεί να επιλύσει σε ένα κράτος ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ από τις δαπανηρές του συνήθειες που διατηρούν την τελευταία ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ε.Ε στη θέση του ουραγού και του επαίτη!

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή εμείς δεν αναζητούμε κανέναν διορισμό στο δημόσιο από γαλάζιες ,κόκκινες , πράσινες ή ροζ Σοβιετίες έχουμε μπει κατά καιρούς στο στόχαστρο και επιβιώνουμε απλώς γιατί είμαστε "Αμερικανάκια". Άρα από εμάς δεν ξεφεύγει κανείς παρά μόνο ο Θείος Σαμ τον οποίο μπορείτε να χαρείτε να βρίζουν χωρίς εμφανή λόγο εκατοντάδες ΜΜΕ στην χώρα μας.

Από την σημερινή λοιπόν συνεστίαση περιμένουμε ένα μήνυμα ενότητας όλων αυτών που "χάρισαν" τον δήμο στον κ. Γιώργο Χατζηδάκη . Με τους εγωϊσμούς , τις παραλείψεις τους, και κάποιοι με την ενεργή υποστήριξή τους και χωρίς ποτέ να μας πουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ,πως κύριοι εμείς δεν μπορούμε να στηρίξουμε αυτούς που μας έριξαν από την διοίκηση το 2010!

Αυτό δεν το λένε άρα δεν βοηθάνε και όλους εμάς να καταλάβουμε γιατί πήγε έτσι η τετραετία 2006-2010. Έχουμε αποφασίσει μάλιστα να αφήσουμε όλα αυτά στο παρελθόν αλλά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με τις συνεχείς αναφορές τους στα δημοτικά συμβούλια δεν μας αφήνουν.

Εμείς λοιπόν τους λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως εάν έχουν στοιχεία να τα βγάλουν τώρα γιατί στο παιχνίδι ποιος είναι ο λιγότερο "κακός" της περιόδου εμείς βαρεθήκαμε να παίζουμε! 

Με δεδομένο πως πάλι καμιά δεκαριά άτομα έτρεξαν  για την σημερινή εκδήλωση στο "ETAL CLUB" ας περάσουν ένα μήνυμα ενότητας όσοι παραβρεθούν εκεί έτσι για τα μάτια του κόσμου και ας "φαγωθούν" τις επόμενες μέρες όσο θέλουν μεταξύ τους.

Άλλωστε και το 2023 πάλι διασπασμένοι θα πάνε στις δημοτικές εκλογές και τότε που εμείς λογικά δεν θα υπάρχουμε δεν θα έχουν και ποιος να τους φταίει. 

Γιατί όλα μπορούμε να τα νικήσουμε εκτός από όσα ο Θεός έχει αποφασίσει για εμάς και τον ευχαριστούμε για τις αναβολές που μας δίνει! '

Δεν θα απαντήσουμε σε κάτι που δεν είδαμε και που προφανώς μπορεί να μας το μετέφεραν με υπερβολές οι αναγνώστες μας, φίλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ηλιούπολης 

Αυτά και καλή συνέχεια..... Για όσα με ενημέρωσαν για ατυχείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου  από "χορηγό" ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας δεν θα ασχοληθώ γιατί προφανώς και όλοι σε αυτή την πόλη γνωρίζουν τι πρεσβεύει ο καθένας μας. 

Άλλωστε ήμασταν και το μόνο διαδικτυακό μέσο που όταν έπρεπε στηρίξαμε ΔΗΜΟΣΙΑ την ομάδα μας κάνοντας πάλι την διαφορά με όλους εκείνους που πάνε με το ρεύμα. Και όχι μόνο αυτό αλλά φεύγοντας ξεχνάνε να το πληρώσουν και στη ΔΕΗ όπως προφανώς είναι το λογικό.

Και την υποστηρίξαμε την ομάδα όχι για την ποιότητα των ανθρώπων  που δρούσαν και δρουν σε αυτή αλλά γιατί κάποιοι  είναι παροδικοί και φιλοξενούμενοι σε καρέκλες που δεν τους ανήκουν και που κατέλαβαν με αδιαφανείς διαδικασίες. 

Φέτος "κατάφεραν" να κρατήσουν την ομάδα στο να μην ανέβει , παλιότερα "κατάφεραν" να ρίξουν την ομάδα δύο κατηγορίες και εάν συνεχίσουν έτσι θα "καταφέρουν" να κόβουν 20 εισιτήρια στους αγώνες της.

Κρίμα για τους φιλάθλους που βλέπουν πλέον πως ό,τι και να γράφω εγώ οι υπόλοιποι αδικημένοι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης αργά αλλά σίγουρα κάνουν βήματα προς τα εμπρός και η πιο ιστορική ομάδα της πόλης οδεύει ολοταχώς προς την καταστροφή. 

Γιατί προφανώς και δεν μπορεί να "σωθεί" μια ομάδα με 5.000- 10.000 ευρώ τον χρόνο , αυτοί που "σώζονται" είναι όσοι αποζητούν μέσω αυτής δημόσιο λόγο (και καλά κάνουν αλλά να χαλάνε περισσότερα για να έχουν και πιο ισχυρή ΦΩΝΗ) τον οποίο μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε σε μια Αστική Δημοκρατία που δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές σε εκπροσώπους του Τύπου.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν οι σχέσεις  μου με τον δημοσιογράφο που του απαγορεύθηκε η είσοδος ή μάλλον τον έβαλαν να πληρώσει είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ όπως μέτριες είναι και οι σχέσεις  μου με την  πλέον ιστορική αθλητική εφημερίδα της χώρας ΤΟ "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" αφού είναι φιλοολυμπιακών αισθημάτων.

Μάλιστα είναι μια εφημερίδα που διαχρονικά ασκεί ουσιαστική κριτική σε όλους τους προέδρους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και που κράτησε την ομάδα και στα "πέτρινα" χρόνια της όταν όλοι θεωρούσαν πως δεν θα βγει ποτέ από το τέλμα.

Αυτοί βγήκαν από το τέλμα με Κόκκαλη και Μαρινάκη κάποιοι άλλοι αναζητούν "Μεσσίες" σε ανθρώπους που δεν έχουν την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ που λέει πως στο γήπεδο της ομάδας μας φυσικά και ο ΘΕΟΣ δεν θα πληρώσει αφού γελάει με όσα διαδραματίζονται από παράγοντες που προφανώς θα τιμωρηθούν από τις αρμόδιες αρχές .

Το θέμα είναι να μην τιμωρηθεί όπως παλιότερα ο σύλλογος για πράξεις και παραλείψεις των διοικούντων του που ακόμα παλεύουν να αποδείξουν την αθωότητά τους.

Γιατί και για εμάς δεν είναι δυνατόν να τιμωρείται ο τελευταίος τροχός που ήταν αυτοί και όχι η κορυφή της ιεραρχίας. Και αφού η κορυφή δεν τιμωρείται έχουν και αυτοί κάθε δικαίωμα να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται για την επί χρόνια δικαστική τους ταλαιπωρία που στοίχισε σε μια ομάδα που δεν είχε ακουστεί ποτέ αρνητικά στο παρελθόν.

Αυτά λοιπόν και σε άλλα με υγεία και κυρίως εφαρμογή ακόμα και όσων μας φαίνονται "παράλογα" όταν εκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο που έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο των μεγάλων αθλητικών εφημερίδων.

Μάλιστα όσοι έκαναν την ανοησία αγνοούν την στάση που κράτησε το "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" όταν έσκασε το σκάνδαλο και προφανώς αφού είναι αγνώμονες θα υποστούν και τις συνέπειες όσων τα βάζουν με το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας μας.

Γιατί για να γίνεις πρωταθλητής καλό είναι να σε "παίζει" και κανένα ΜΜΕ που έχει βαρεθεί να πανηγυρίζει τίτλους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: