ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιος να απαντήσει από τους δύο κεντροδεξιούς επικεφαλής παρατάξεων για το τι τελικά παρέδωσαν!

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Κάποιος να απαντήσει από τους δύο κεντροδεξιούς επικεφαλής παρατάξεων για το τι τελικά παρέδωσαν!



Ακούστε την ομιλία του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου (που έχει τραβήξει και ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ) ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Παντελής Φασόης. 



Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου ισχυρίζεται πως και ο ίδιος παρέλαβε μεγάλα και ίσα σχεδόν ελλείμματα από τον προηγούμενο δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη και φυσικά όχι στο μέγεθος που αναφέρει ο κ. Βαλασόπουλος.

Πάντως επειδή είχε μαζέψει όσους σήμερα μας επιτίθενται προσπαθώντας μάταια να μας φιμώσουν θεωρούμε πως καλό είναι να ΑΠΑΝΤΟΥΝ με στοιχεία γιατί προφανώς και ο δικός μας ρόλος είναι να ελέγχουμε κάθε διοίκηση και να στηλιτεύουμε την διαφθορά και κυρίως την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που είναι εμφανής σε στελέχη που γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν πολιτικά δίπλα στο δοτό δήμαρχο της χούντας.

Είναι πλέον εμφανές πως αυτό το ιστολόγιο δεν θα μπορούσε να υπάρξει στις εποχές του "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" και προφανώς στο Πολυτεχνείο θα ήμασταν και ΕΜΕΙΣ μαζί με όλους αυτούς που πολέμησαν για να αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας.

Εάν όντας στην αντιπολίτευση παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές φανταστείτε τι έχει να γίνει εάν σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και γίνουν διοίκηση και τους ασκείς κριτική για το έργο που κάνουν με επιχειρήματα.

Μας βλέπουν πως μιλάμε ΚΡΥΦΑ όπως θα δείτε σε άλλη ανάρτηση , και πως δεν τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε! Ενώ εγκαλούν την δική τους παράταξη πως δεν κάνει άραγε τι για να μας ΦΙΜΩΣΕΙ.

Κύριοι ξεχάστε το οι εποχές που ο τύπος λογοκρίνονταν , και οι δημοσιογράφοι δολοφονούνταν και εξαφανίζονταν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για την χώρα μας.

Εάν αναζητάτε τέτοια "θεάρεστα" καθεστώτα πάρτε αεροπλάνο και πηγαίνετε σε Βόρεια Κορέα , Ρωσία , Κίνα ή όπου αλλού επικρατεί ακόμα κόκκινος ή μαύρος φασισμός και αφήστε εμάς να ασκήσουμε το λειτούργημά μας .

ΥΓ: Το βίντεο από την σημερινή κοπή πίτας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στην οποία δεν παραβρέθηκα αλλά δεν θα σας αφήσουμε χωρίς ρεπορτάζ όταν ξεμπλέξουμε με τους "δικούς" μας!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: