ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και η διοίκηση Αναγνώστου δεν είχε πάρει κανένα δάνειο τέως δήμαρχε κ. Βαλασόπουλε

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και η διοίκηση Αναγνώστου δεν είχε πάρει κανένα δάνειο τέως δήμαρχε κ. Βαλασόπουλε


Στην κοπή της Βασιλόπιτας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος αγνοώντας προφανώς πως στις πρόσφατες εκλογές ηττήθηκε από την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη ισχυρίστηκε ΨΕΥΔΩΣ πως η διοίκηση Αναγνώστου είχε πάρει δάνεια την περίοδο 2006-2010 ύψους 2.000.000 με 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ!



Προφανώς και αυτό δεν συνέβη ΠΟΤΕ. Η διοίκηση Αναγνώστου παρέδωσε στους δημότες δύο νέους Βρεφονηπιακούς σταθμούς και δύο νέα ΚΑΠΗ με χρήματα από την τακτική επιδότηση του Κράτους προς το δήμο χωρίς ποτέ να συνάψει κανένα δάνειο με κανένα πιστωτικό ίδρυμα. 

Απορίας άξιο πως οι δύο παρόντες πρώην Αντιδήμαρχοι της διοίκησης Αναγνώστου κ Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής δεν γνώριζαν το γεγονός αυτό που γνωρίζει όλη η πόλη.

Καλός ο αντιπολιτευτικός οίστρος τέως Δήμαρχε κ. Βασίλη Βαλασόπουλε αλλά δεν έχουν όλοι μνήμη ελέφαντα για να μη θυμούνται πως η διοίκηση Αναγνώστου ουδέποτε δανείστηκε απεναντίας αποπλήρωνε δάνεια που είχε συνάψει η προηγούμενη διοίκηση του Θεόδωρου Γεωργάκη. 

Ρωτήστε τον μαζί κόβατε κορδέλες στην αρχή της θητείας σας ποτέ δεν σας έχουμε ακούσει να μιλάτε σε δημόσια εκδήλωση για τα 16 χρόνια της δικής του θητείας προφανώς για να έχουμε σήμερα τον αδελφό του πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και να τα χρεώνεται όλα η κεντροδεξιά παρένθεση που προφανώς για την εικόνα της πόλης έχει μικρότερη συμμετοχή και στα καλά και στα άσχημα αφού μόλις τέσσερα χρόνια κράτησε η διοίκησή της. 

Βέβαια άμα οι δύο Αντιδήμαρχοί της αγνοούσαν τα οικονομικά μεγέθη που παρέλαβε και παρέδωσε λογικό ακούγεται να μην μπορούν να πείσουν τους δημότες το 2010 για μια τετραετία και το έργο που έγινε  που προφανώς και την πέρασαν ως "τουρίστες" και όχι ως συμμετέχοντες σε θέσεις ευθύνης.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την προχθεσινή τους αφωνία;

Συνεχίζοντας ο Βασίλης Βαλασόπουλος ξέχασε να πει πως ο δήμος είχε δεσμεύσει 3.000.000 ευρώ από το Παρακαταθηκών και Δανείων για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης που τελικά έμεινε ως είχε επειδή ο διαγωνισμός ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ εν μέσω καταγγελιών από μέλη της δικής του παράταξης! 

Άρα μέλη της δικής του παράταξης ανάμεσά τους και ο τωρινός δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης σταμάτησαν τον διαγωνισμό τον οποίο θα υλοποιούσε με δάνειο από το Παρακαταθηκών και Δανείων παρόλο το πλεόνασμα που είχε ο δήμος.  

Ο δήμος Ηλιούπολης παραλήφθηκε από την διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη σε θέση πάνω από 400 στην απορρόφηση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παραδόθηκε από την διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου στη θέση 48!

Οι νέες δυνάμεις που ήθελαν να αναδείξουν όπως είπε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος στην προχθεσινή του ομιλία (μόνο εμείς την βάλαμε για να την ακούσουν και αυτοί που δεν πήγαν) είναι ενδεικτικές στη φωτογραφία πάνω. Για τη διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη δεν ακούσαμε πολλά και σε αυτή την ομιλία του Βασίλη Βαλασόπουλου, βλέπετε τα 16 χρόνια του ήταν "καλά" και ο δήμος ξαφνικά "καταστράφηκε" από τα τέσσερα χρόνια του Γιάννη Αναγνώστου. 

Δεν υπάρχουν αυτά όμως στην πραγματικότητα γιατί  η Σοβιετία άλλωστε και το προσωπικό της αποτελούνται κατά 90% από πρασινοκόκκινους και οι ευθύνες του Γιάννη Αναγνώστου περιορίζονται απλώς στις επιλογές των συνεργατών του.

Φτωχότερος βγήκε από τον δήμο μας και προφανώς και σοφότερος για όσους ανέδειξε και τον εγκατέλειψαν.

Άλλωστε σε αυτό τον τομέα και ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος  δεν τα πήγε και πολύ καλά αφού μας έφερε πολλούς που σήμερα διοικούν την πόλη και είναι όλοι οπαδοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ που δεν κατέστρεψε μόνο την χώρα οικονομικά αλλά έδωσε τα εύσημα και την "αριστεία" σε όσους πάλευαν για να μας κάνουν πραγματική Σοβιετία μακριά από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ που ήταν και θα είναι αυτοί που εγγυώνται την Αστική Δημοκρατία στην χώρα μας.

Χωρίς αυτούς η αριστερά θα έλεγχε όλους τους "αρμούς" της Εξουσίας και θα ήμασταν σήμερα μια "όμορφη" Βενεζουέλα. 

Επειδή η μάχη του 2023 θα γίνει στο δίποδο ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΔΕΞΙΑ και ΚΙΝΑΛ δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα θεωρούμε πως δεν υπάρχει πολιτικός χώρος για όσους είναι κάπου στη ΜΕΣΗ και αναπολούν πως το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να ανακάμψει. Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι συνώνυμο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και προφανώς το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω όπως έλεγε ο λαϊκιστής ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου που κατέστρεψε την χώρα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ. 

Δικά του "παιδιά" ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος , ο Μαντέλης , ο Σπμώκος και ένα σωρό άλλοι και όχι προφανώς δεξιοί. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: