ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με επιτυχία στέφθηκε το καρναβαλικό εγχείρημα της δημοτικής αρχής - Και προφανώς ουδείς θα "κάψει" όποιον διασκεδάζει μαζί του αφού οι δημότες έχουν ό,τι ακριβώς τους αξίζει

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Με επιτυχία στέφθηκε το καρναβαλικό εγχείρημα της δημοτικής αρχής - Και προφανώς ουδείς θα "κάψει" όποιον διασκεδάζει μαζί του αφού οι δημότες έχουν ό,τι ακριβώς τους αξίζει


Εάν και δεν πήγαμε ( δεν το κάναμε για λόγους ΗΘΙΚΗΣ  άλλωστε τα "ράσα δεν κάνουν τον παπά" όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας   ) είχαμε υποχρέωση για λόγους δουλειάς  να παραβρεθούμε σε γειτονικό μας δήμο, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της Ηλιούπολης προσέλκυσε πολλούς συνδημότες μας.



Παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπεις ανέμελες και χαρούμενες φάτσες (αυτές εκλέγουν διοικήσεις ή μάλλον και αυτές) κάτι που προφανώς και θα χρεωθεί στα ΣΥΝ η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη παρόλο που για αυτό το Καρναβάλι  έχει συνεισφέρει τα μέγιστα και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας. 

Όσοι πάλι θεωρούν πως αυτοί οι δημότες θα κάψουν τον "Βασιλιά Καρνάβαλο" απλώς ματαιοπονούν. Κάθε δήμος της χώρας έχει τον δήμαρχο που του αξίζει και στον δικό μας ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι προφανώς και πολύ πάνω του μετρίου με ό,τι έχει επιδείξει τους πέντε πρώτους μήνες της δικής του διοίκησης.

Θα ξεπεράσει σίγουρα τον δάσκαλό του και θα αφήσει το δικό του στίγμα στην πόλη μας.

Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν αφού και άρτος και θεάματα θα υπάρξουν και κάποιοι θα αναπολούν προφανώς τις εποχές που το "νοικοκύρεμα" δεν έδινε χώρο και χρήμα για τέτοιες εκδηλώσεις.

Εμείς προφανώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά εμείς είμαστε ΜΟΝΑΔΑ και βλέπουμε ήδη πολλούς πρώην συναγωνιστές μας να συνεργούν για το κοινό καλό πάντα με την διοίκηση που ακούει τα προβλήματα του δημότη και προφανώς όπως και η προηγούμενη δεν δίνει ΛΥΣΕΙΣ.

Μας αρέσει πάντως που κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να επανέλθει στα πράγματα ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος όταν ακόμα και οι δικοί του χορεύουν στα καρναβάλια με τον Γιώργο Χατζηδάκη.

Ούτε ο Γιάννης Αναγνώστου δεν βίωσε τέτοιο κραυγαλέο πούλημα από όσους ευνοήθηκαν  επί 9 χρόνια από την διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου και ήταν πολλοί και πάντα αριστεροί.

Τουλάχιστον η διοίκηση Χατζηδάκη δείχνει πως δεν έχει τέτοια κολλήματα ήδη βλέπουμε ανοίγματα προς δεξιά και αριστερά και με δεξιούς που έχουν τέτοια αποδοχή στην κοινωνία που θα φανεί στις κάλπες του 2023 αφού όσο και να θέλουμε εμείς να μαζέψουμε το "δεξιό κοπάδι" το έχει φάει ήδη ο ΛΥΚΟΣ! 

Μπράβο λοιπόν σε όσους με την παρουσία τους ως μη όφειλαν ενίσχυσαν την καλή εικόνα που βγήκε προς τα έξω από ένα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ και από εκδηλώσεις που δίνουν πόντους στη νέα διοίκηση που αποφεύγει τα λάθη της προηγούμενης τους πέντε πρώτους μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου.

Γιατί εντάξει εάν νομίζει κανείς πως με τα σκουπίδια θα κάνει αντιπολίτευση και τα στρώματα να του υπενθυμίσουμε πως επί 9 χρόνια τα ίδια έπαιζαν και εάν δεν έφευγαν οι κ. Χατζηδάκης και οι λοιποί από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ακόμα ο Βαλασόπουλος θα ήταν δήμαρχος και η πόλη θα ήταν ακόμα χειρότερη από ό,τι είναι σήμερα στο θέμα της καθαριότητας αφού προφανώς και οι υπερωρίες έχουν πιάσει τόπο.

Όσο για εμάς μην ανησυχούν δεξιοί και αριστεροί δεν αλλάζουμε απλώς καταγράφουμε όσα δεν θέλουν κάποιοι να δουν . Γιατί προφανώς και άμα έχεις παράπονα δεν αποθεώνεις τον Χατζηδάκη σε κάθε εμφάνισή του μέσα στην πόλη .

Τους βαρεθήκαμε όλους αυτούς της Σοβιετίας και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως ο Γιώργος Χατζηδάκης ήταν να μην βγει δήμαρχος και  θα έχει την ίδια τύχη με τον "αντάρτη" Κονδύλη στον Άλιμο που πλέον τον στηρίζουν σχεδόν όλοι οι δεξιοί του δήμου απλούστατα επειδή η εφικτή εναλλακτική είναι ένας δήμαρχος παλιάς κοπής που δεν συγκινεί πλέον κανέναν Αλιμιώτη. 

Εάν νομίζουν πως έχουμε άδικο ας ανατρέξουν στο notia.gr για να μας υποδείξουν την τελευταία φορά που έχει γραφτεί κάτι για τον κ. Ορφανό σε αυτό. "Ορφανός" έμεινε και από ΜΜΕ και από οπαδούς αφού το ένα είναι αλληλένδετο με το άλλο εάν δεν το έχουν καταλάβει .

Τα 16 χρόνια Θεόδωρου Γεωργάκη προφανώς και θα είναι το καλύτερο παράδειγμα για όσους θεωρούν πως μια παράταξη που στο παρά πέντε κατέβηκε και πέρασε στον δεύτερο γύρο θα διαλυθεί όταν θα έχει όλο τον χρόνο να εξαπλώσει το ταλέντο της στο να προσελκύει όλους αυτούς που θεωρούν πως ο δήμος μας δικαιείται να έχει πράγματα που δεν του ανήκουν και που θεωρεί απαράδεκτη την επιστολή ενός ιδιοκτήτη ακινήτου που ζητάει ενοίκιο για την παράνομη κατάληψη του ακινήτου του.

Μπράβο λοιπόν στη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη που κατέβασε στους δρόμους της πόλης μας δεξιούς - αριστερούς - κεντρώους και άφησε στο περιθώριο όσους προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτός ο δήμος ήταν υγιής - δημοκρατικός και λειτουργούσε προς όφελος των πολλών διατηρώντας ΜΥΘΟΥΣ και ιερά ΤΟΤΕΜ που ουδείς λογικός άνθρωπος θα δέχονταν.

Σιγά λοιπόν μην στεναχωρηθούν οι πολλοί για τον ανύπαρκτο ηλεκτροφωτισμό της  , τα σκουπίδια  που την "πνίγουν" , το αφόρητο  κυκλοφοριακό χάος και τις εναπομείνασες επιχειρήσεις της πόλης που ήδη είδαν πως με τη διοίκηση Χατζηδάκη έναν ακόμα μεγάλο πεζόδρομο θα τον έχουν και μάλιστα θα έχουν και Λευκές Νύχτες οσονούπω. 

Άλλωστε και οι προηγούμενοι "επιτυχημένοι" δήμαρχοι της πόλης δεν είχαν ούτε καθαριότητα ούτε ηλεκτροφωτισμό και προφανώς οι επιχειρήσεις που τότε "ανθούσαν" ουδέποτε στηρίχθηκαν από την δημοτική αρχή εκτός και εάν θεωρεί κάποιος στήριξη το γεγονός πως τα μαγαζιά εστίασης έχουν μετατρέψει τις πλατείες σε δικές τους και θεωρούν πως προσφέρουν στην πόλη επειδή συμμετέχουν σε αθλητικά σωματεία που παίζουν σε ερασιτεχνικές κατηγορίες γιατί προφανώς και με ψίχουλα δεν πας Α' Εθνική αφού το κόστος συντήρησης μιας Επαγγελματικής ΠΑΕ δεν δύναται να το αναλάβει κάποιος που δεν θέλει να βάλει 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για να κάνει το πάθος του σημείο αναφοράς για όλη την πόλη.

Το Περιστέρι έχει τον Σπανό και τον Ατρόμητό του εμείς δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε όσο κρατάμε μακριά από επενδυτές τα σωματεία μας. Γιατί όπως άκουσα ο Κουνάβης του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ήθελε πριν χρόνια να αγοράσει την ποδοσφαιρική Ηλιούπολη αλλά δεν τους έκανε. Σε λίγους μήνες θα είναι στη Γ' Εθνική η ομάδα του και εάν συνεχίσει να την στηρίζει οικονομικά θα την δούμε και Β' Εθνική.

Εδώ δύο χρόνια μόνο Β' Εθνική και μετά τίποτα για μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1953 και προφανώς ακόμα και ο Χαραυγιακός έχει να επιδείξει 9 χρόνια στη Β΄Εθνική κατηγορία με πρόεδρο τον Νικήτα Σκοπελίτη. 

Θεωρώ πως ο ΓΣΗ σε όλα τα τμήματά του σύντομα θα βρει τον δρόμο του αφού όλο και κάποιος θα βρεθεί για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει και όχι να παίζει σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όπως σήμερα.

Άλλωστε επιχειρηματίες να αναλάβουν το κόστος συντήρησης ενός τμήματος υπάρχουν και είναι πολλοί το θέμα είναι από ποιον θα αγοράσουν αφού ως γνωστόν τα πράγματα περιπλέκονται όταν υπάρχει ένα ΑΦΜ για τόσα τμήματα κάτι το οποίο προφανώς θα λυθεί εάν και ο δήμος πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Και πρέπει να το κάνει γιατί προφανώς και θέλει αθλητικά σωματεία με επιτυχίες και όχι σωματεία που απλά συμμετέχουν σε πρωταθλήματα.

Ο κόσμος της ομάδας προφανώς και θα γεμίσει και πάλι το γήπεδο (ανάμεσά τους και εγώ)  όταν δει πως η ομάδα διεκδικεί τίτλους και ανόδους, σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα πατήσει το πόδι του (και ορθώς θα πράξει αφού προφανώς και για ιδιωτικά αθλητικά σωματεία τα δύσκολα τα κάνουν οι διοικήσεις τους και όχι οι φίλαθλοι) εκτός και εάν όλοι δουλεύουν ώστε  άλλο σωματείο της πόλης να πάρει εκ νέου τα πρωτεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα έχει ήδη λόγω Ιστορίας το θέμα είναι πως υπάρχουν και οι φίλαθλοι της ΓΣΗ που δεν μπορούν να πανηγυρίσουν με τις νίκες των Χαραυγιακών αφού όπως και να το κάνουμε μπορεί να είναι ομάδα της ίδιας πόλης αλλά όλοι έχουμε την δική μας αγαπημένη ομάδα. 

Και προφανώς ο ΓΣΗ εάν δεν αποκτήσει ισχυρή οικονομική διοίκηση σε καθένα από τα τμήματά του γιατί σε όλα μαζί δεν το βλέπουμε εφικτό θα συνεχίσει με επιτυχίες σποραδικές και θα χάνει τον έναν αθλητή μετά τον άλλο όταν αυτός αρχίζει και καταλαβαίνει πως η αξία του είναι τέτοια που πρέπει και να πληρωθεί ανάλογα.

Γιατί προφανώς και ένας αθλητής που δεν μπορεί να συντηρηθεί οικονομικά από το άθλημα που υπηρετεί δεν είναι για εμένα προσωπικά αλλά και για κανέναν λογικά σκεπτόμενο το ζητούμενο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: