ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και "δημοσιογραφία" με γνωριμίες εμείς δεν κάνουμε- Γιατί όπως γράφουμε :"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν . Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις !

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και "δημοσιογραφία" με γνωριμίες εμείς δεν κάνουμε- Γιατί όπως γράφουμε :"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν . Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις !


Μάλλον θεωρούν πως γράφουμε από "γιάφκα" και είμαστε "τρομοκράτες" τα "κεντροδεξιά" στελέχη της πόλης μας. Η μόνη ανάρτηση που έχουμε κάνει για τον κ. Μακρυπούλια στον οποίο προφανώς και επιστρέφουμε τους αήθεις χαρακτηρισμούς μας για το μέσο μας ήταν όταν ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωσε την αποχώρηση του και γράψαμε για αυτή πέραν τούτο ουδέν. 


Τώρα του κάνει εντύπωση που δεν στηρίζει η παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή "Η Πόλη που Θέλω" τον κ. Αμουργιανό στην επίθεση σε ένα ΔΕΞΙΟ (αλλά όχι προφανώς αντιδημοκρατικό εάν αυτό φαντάζονται ως δεξιά αντίληψη  κάποιοι στην πόλη) ΜΜΕ της πόλης. 

Η δημόσια ανάρτηση του κ. Μακρυπούλια στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και η απάντηση του κ. Αμουργιανού που ευχαριστεί και καλά κάνει για την στήριξη του πρώην συνυποψηφίου του. 

Τώρα άμα πούμε πως απαλλάχθηκε η παράταξη του κ. Αραμπατζή από ανθρώπους με τέτοιες δημόσιες συμπεριφορές θα μας πουν "κακούς" . Προφανώς για κάποιους για να σχολιάσει ένας δημοσιογράφος μια αποχώρηση πρέπει πρώτα να έχει πλήρες πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων αυτού που αποχωρεί να τον γνωρίζει να είναι φίλοι ή ακόμα περισσότερο και συγγενείς! . 

Για όλους τους άλλους ο δημοσιογράφος πρέπει να ΣΙΩΠΑ αφού προφανώς για κάποιους δημόσιος λόγος είναι να βγεις με ντουντούκα στην πλατεία της πόλης και να ενημερώνεις από εκεί για τα "νέα" της.

Εφημερίδες, τηλεόραση και ενημέρωση από το διαδίκτυο είναι απαγορευμένες εάν δεν έχεις γραπτή συγκατάθεση αυτού που αποχωρεί χωρίς να εξηγεί τους λόγους από μία παράταξη και έτσι με αυτή την λογική γλιτώνουμε από "ενοχλητικούς" δημοσιογράφους που γράφουν απλώς ό,τι συμβαίνει. 

Όλοι κρινόμαστε και προφανώς τα παντελόνια ενίοτε είναι και τα πιο φθηνά ρούχα αφού η τιμή εξαρτάται ανάλογα από εκεί που "ψωνίζεις" . 

Πάντως ομοιόμορφα ρούχα από αυτά που μοιράζουν οι Σοβιετίες στους εντεταλμένους δημοσιογράφους τους εμείς δεν φοράμε. 

Μένουμε εδώ επειδή εσείς μας διαβάζετε και θα πάψουμε να υπάρχουμε όταν σταματήσετε ή κάποιοι καταφέρουν την φυσική εξόντωσή μας. Γιατί για την ηθική μας  ματαιοπονούν όσες αήθεις επιθέσεις και εάν μας κάνουν. 

Και φυσικά για να μην περάσει και αυτό χωρίς σχολιασμό από εμάς .Προνόμιο της ευθύτητας και της αταλάντευτης πορείας δεν είναι τα παντελόνια αλλά και οι φούστες .

Αυτές που φορούσαν οι αγωνιστές του 1821 όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και πολλές γυναίκες που δεν πρέπει να νιώθουν προφανώς μειονεκτικά όταν τις προτιμούν! 

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε με τον κ. Μακρυπούλια είναι πως η αξία όλων μας είναι γνωστή σε αυτή την πόλη ...

ΥΓ: Προφανώς και μας ενημέρωσαν και για αυτή την επίθεση στο ιστολόγιό μας οι αναγνώστες μας που μας δίνουν το 99% των ειδήσεων που δημοσιεύουμε σε αυτό το ιστολόγιο ...

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: