ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αύριο κόβει την Βασιλόπιτά του το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ - Όσοι πιστοί προσέλθετε

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Αύριο κόβει την Βασιλόπιτά του το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣΗ - Όσοι πιστοί προσέλθετε



Την Βασιλόπιτά του κόβει αύριο το απόγευμα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στις 6:30 το απόγευμα ( Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Κουντουριώτου) το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης μας.




Θεωρούμε πως πολλοί φίλαθλοι της ομάδας αλλά και συνδημότες μας που δεν ασχολούνται καθόλου με το ποδόσφαιρο θα δώσουν τον παρών αφού η ομάδα είτε διαφωνούν κάποιοι είτε όχι είναι συνυφασμένη με την ίδια την Ιστορία της πόλης. 

Από δημοτικές παρατάξεις θα λείψουν πάλι αυτές που δεν έχουν αντιληφθεί την δύναμη του σωματείου και που προφανώς θα τρέχουν και πάλι προεκλογικά για να μαζέψουν ψήφους. 

Βάζουμε την ανάρτηση μία μέρα πριν για να πάνε παρατάξεις από την δική μας πλευρά και να έχουν ισχυρή παρουσία ενισχύοντας τις δράσεις του Συλλόγου με έργα και όχι στα λόγια.

Πάμε δεν πάμε θα καλύψουμε την εκδήλωση αφού προφανώς και όλοι γνωρίζουν πως έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλαθλοι αυτού του αθλητικού σωματείου από αυτά που διαθέτει η πόλη μας.

Ελπίζουμε καλύτερες μέρες για τον Σύλλογο και ιδιαίτερα για το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτές θα έρθουν εάν υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολλούς και όχι από λίγους.

Η ομάδα παίζει δυστυχώς στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ στην Α' Κατηγορία στον δεύτερο όμιλο θέση προφανώς και δεν αξίζει σε ένα σωματείο που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας και κυνηγήθηκε ΜΟΝΟ αυτό για το σκάνδαλο των "στημένων" αγώνων που προφανώς και εφόσον υπήρξαν έπρεπε να τιμωρηθούν όλοι και όχι ο τελευταίος τροχός ο οποίος προφανώς και έμπλεξε όπως και τότε είχαμε γράψει επειδή κάποιοι θεώρησαν πως η κοινή γνώμη θα μπορούσε εύκολα να παρακολουθεί μια υπόθεση "διαφθοράς" την ώρα που η χώρα μας υπέγραφε την οικονομική της καταδίκη!

Και μιλάμε βέβαια για το πρώτο μνημόνιο που ως γνωστόν δεν ψήφισε η ΝΔ στην ηγεσία της οποίας ήταν τότε ο Αντώνης Σαμαράς. 

Το koriopolis (όπως είχε ονομαστεί το σκάνδαλο που βασίστηκε στις ηχογραφήσεις του "Υπερκοριού" της ΕΥΠ οδήγησε σε καταδίκες που ήταν τέτοιες που σήμερα ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι έχουν αθωωθεί και ο μόνος που κρίθηκε ένοχος ήταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Τσακογιάννης για αδικήματα που αφορούσαν παράνομο στοιχηματισμό και νομιμοποίηση εσόδων .

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως προφανώς και ουδείς μπορούσε μόνος του να "στήσει" αγώνες και να βγάλει κέρδος από αυτές επομένως η υπόθεση "βρωμάει" και για εμάς, σκάνδαλο δεν μπορεί να κάνει κάποιος μόνος του , ούτε είναι ΗΘΙΚΟ να τιμωρείται ΜΟΝΟ μια ομάδα

Αφού προφανώς και τα στοιχεία των υποκλοπών δεν κρίθηκαν επαρκή για να στοιχειοθετήσουν ΚΑΤΑΔΙΚΗ για όλους προφανώς και δίκαια φωνάζαμε και τότε πως το πράγμα είχε άλλη στόχευση και θύμα ήταν η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας σε κάθε περίπτωση. 

Να θυμίσουμε μόνο πως οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει τους 187 και τελικά ΕΝΟΧΟΣ για άλλο πράγμα κρίθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη μόλις ένας! Και βέβαια τιμωρήθηκε μόνο η αγαπημένη μας Ηλιούπολη με την πιο αυστηρή ποινή. 

Τα άλλα τα ξέρετε ...προφανώς και δεν είναι Άγιος ο Γιώργος Τσακογιάννης αλλά σίγουρα στην συγκεκριμένη υπόθεση η Δικαιοσύνη απεδείχθη πως λειτούργησε με πολιτικά κριτήρια παραβιάζοντας κάθε κανόνα δικαίου μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες. 

Επομένως προφανώς και στηρίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας , προφανώς και βλέπουμε πως έγιναν και γίνονται λάθη ,και προφανώς όλοι κρινόμαστε από όλους για όσα δημόσια γράφουμε με κόστος που δεν φαντάζονται καν όσοι απλώς μας διαβάζουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: