ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το νέο κόλπο για να μην γνωρίζουν οι πολλοί ποιοι πλήρωσαν το "μάρμαρο" και σε ποιους χαρίστηκαν τα διοικητικά πρόστιμα

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο κόλπο για να μην γνωρίζουν οι πολλοί ποιοι πλήρωσαν το "μάρμαρο" και σε ποιους χαρίστηκαν τα διοικητικά πρόστιμα


Στο όνομα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων (όλοι οι απατεώνες τα επικαλούνται ) η διοίκηση Χαζηδάκη ανάρτησε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το σβήσιμο ή την διατήρηση διοικητικών σε συνδημότες μας με τα αρχικά τους.



Έτσι το σκουπίδι τρολ τους που λέει πως εμείς κρυβόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο προφανώς και θα αντιληφθεί πως εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν κρυβόμαστε γιατί δεν έχουμε κανέναν ανάγκη.

Αναρτούμε την είδηση γιατί προφανώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων που μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή  γνωρίζουν τα ονόματα των συνδημοτών μας που ορθώς και δεν πλήρωσαν για τις παραβάσεις που τους έβαλε η Δημοτική Αστυνομία αφού προφανώς και επιλεκτικά μοιράζει κλήσεις όπως γνωρίζουν και οι πέτρες αυτής της πόλης. 

Γιατί όταν γράφεις τον ανάπηρο και αφήνεις τον ιδιοκτήτη γνωστής καφετέριας να έχει κάνει το πεζοδρόμιο μόνιμο πάρκιν του προφανώς και δεν είσαι Δημοτική Αστυνομία με κριτήρια ίδια για όλους αλλά ψάχνεις τζάμπα καφέ!

Η διατήρηση αυτών των 9 υπαλλήλων που την απαρτίζουν (κάποιοι φοράνε τις στολές της χωρίς να ανήκουν σε αυτήν!)  είναι προφανώς και οικονομικό σκάνδαλο αφού ελάχιστα εργάζονται και κάνουν συνήθως τον "ταχυδρόμο" επιστολών της διοίκησης προς υπηρεσίες του δημοσίου και άλλους δήμους.

Με το "κόλπο" αυτό βγαίνουν και τα οχήματα εκτός δήμου για να μην έχουμε μετά να πούμε πως βολτάρουν αφού θα επικαλεστούν εργασίες της υπηρεσίας. 

Του δήμου δηλαδή που έχει τόσα οχήματα για τους υπαλλήλους του αλλά έχει το εύκολο "θύμα" τον δημοτικό αστυνομικό.

Όπως βλέπετε έσβησαν τρεις περιπτώσεις και άφησαν όλους τους άλλους να πληρώσουν κανονικά.

Αφού η μόνη λύση που τους απομένει είναι να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δικαιωθούν.

Και θα δικαιωθούν αλλά όταν θα έχουν χαλάσει περισσότερα χρήματα από αυτά της κλήσης. Συνήθως λοιπόν δεν τα πληρώνουν και τους έρχονται μετά από χρόνια με προσαυξήσεις. Η διοίκηση καλά κάνει και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα αφού παρατάξεις της αντιπολίτευσης φωνάζουν για αυτά στα δημοτικά συμβούλια λες και είναι μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του Ρουβίκωνα.

Πρόσφατα συνδημότης μας κατέγραψε με βίντεο κρατικό αυτοκίνητο να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη προσπάθησε να κάνει μήνυση και του είπε ο δικηγόρος του πως το βίντεο αυτό είναι προϊόν υποκλοπής και πως το δικαστήριο δεν θα το κάνει δεκτό ως πειστήριο! Άρα μένει η μαρτυρία του πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου που θα φέρει 2 -3 αστυνομικούς ως μάρτυρες πως πέρασε με πορτοκαλί και όχι με βαθύ κόκκινο!

Άρα με μαρτυρίες εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως όχι μόνο δεν θα βγάλει άκρη αλλά θα πάει και κατηγορούμενος γιατί είναι ενεργός πολίτης και αντιδρά.

Αυτή είναι η στρέβλωση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα που δεν τιμωρεί τους παραβάτες και που επιτρέπει σε όσους παρανομούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: