ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Του "έκλεψαν" την ιδέα από το πρόγραμμά του και έκαναν το πρώτο βήμα χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Του "έκλεψαν" την ιδέα από το πρόγραμμά του και έκαναν το πρώτο βήμα χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη



Θυμηθήκαμε πως είχαμε ψέξει τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όταν μέσα στο πρόγραμμά του είχε παρουσιάσει με βίντεο κιόλας (δείτε πάνω) πως ήθελε και ο δήμος μας να διοργανώσει Καρναβάλι όπως δεκάδες άλλοι σε όλη την Ελλάδα.



Τότε επειδή εμείς ξέραμε πως για να πετύχει θέλει προφανώς και χρήματα ή χορηγούς (το δεύτερο η αριστερά της πόλης δεν θέλει ούτε να ακούσει) το θεωρούσαμε και το θεωρούμε ακόμα δευτερεύων θέμα για την πόλη μας.

Τελικά τα χιλιάδες κλικ που έκαναν οι αναρτήσεις μας για το Καρναβάλι μας απέδειξαν πως τελικά ο Τάσος Ευσταθίου ξέρει καλύτερα τις Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες που προφανώς το Καρναβάλι το εκτιμούν βαθύτατα .

Αλλιώς δεν θα διάβαζαν με μανία αυτές τις αναρτήσεις αλλά τις "καταγγελίες" μας ή τις αναρτήσεις μας που προειδοποιούν πως το "πάρτι" έχει ήδη αρχίσει.

Αφού λοιπόν τότε τον είχαμε ψέξει για την ατυχή έμπνευση του όπως θεωρούσαμε τελικά πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι γνωρίζει καλύτερα το dna των Ηλιουπολιτών και των Ηλιουπολιτισσών αλλά το δικό του όραμα το υλοποίησαν διαφορετικά οι νυν διοικούντες μια και φαντάζομαι πως ο Τάσος Ευσταθίου είχε πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για ένα Καρναβάλι που δεν θα περιορίζονταν σε 1-2 άρματα με λεφτά του Εμπορικού Συλλόγου αλλά ισάξιο με των δήμων που πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις .

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: