ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι θέσεις των τοπικών ΜΜΕ (Ηλιούπολη και Νότια Προάστια) σύμφωνα με την alexa.com

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Οι θέσεις των τοπικών ΜΜΕ (Ηλιούπολη και Νότια Προάστια) σύμφωνα με την alexa.com


Δεν υπάρχουν σοβαρές ανακατατάξεις και αυτό τον μήνα στις θέσεις των ΜΜΕ στην πόλη μας (σύμφωνα με την alexa.com)  αλλά και σε αυτά που έχουν ειδήσεις για τα Νότια Προάστια 

Έχουμε λοιπόν :
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ βρίσκεται στη θέση 1338

Το ilioupolinews.gr το βρίσκουμε στη θέση 1484

Το ilioupoli.gr (site του δήμου) το βρίσκουμε στη θέση 2644

ilioupolis.gr το βρίσκουμε στη θέση 3231

To City Of Hliupolis.gr το βρίσκουμε στη θέση 8526

Το dday.gr το βρίσκουμε στη θέση 10.275

Πάμε τώρα σε ΜΜΕ που αφορούν γενικότερα τα Νότια Προάστια μέσα σε αυτά βέβαια μπορούν να μπουν και κάποια από τα παραπάνω που "απλώνονται" και σε άλλους δήμους χωρίς βέβαια να έχουν την ανάλογη απήχηση.

Το Notia.gr στη θέση 193 διαγράφοντας μια ξέφρενη πορεία που δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Το notianea.gr είναι στη θέση 1849 

Το nou-pou.gr το βρίσκουμε στη θέση 2333

To MyOTA.gr το βρίσκουμε στη θέση 5716

Εκατοντάδες άλλα site είναι σε θέσεις που δεν ξεπερνούν τα πρώτα των δύο κατηγοριών και αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως τα ΜΜΕ που δρουν στο Νότιο Τομέα της Αττικής έχουν κερδίσει αναγνωστικό κοινό που τα εμπιστεύεται καθημερινά αφού ήδη το Notia.gr έχει πετύχει να είναι μέσα στα 200 πρώτα site της χώρας. 

Όλο και περισσότερο βλέπουμε πολιτευτές του Νοτίου Τομέα της Αθήνας να τα εμπιστεύονται για τις δράσεις τους ενώ η νέα μόδα είναι οικολογικά site όπως το νέο Green Attica του Ζωγραφιώτη Μιχάλη Γουδέλη στο οποίο μπορεί να διαβάσει κάποιος θέματα για το Περιβάλλον που μέχρι πρότινος έβρισκε μόνο στις ειδικές στήλες των μεγάλων διαδικτυακών ΜΜΕ. 

Άλλωστε έχει την ανάλογη εμπειρία και το αγαπημένο σε εμάς προσωπικό αφού το site Zografou News.gr είναι με διαφορά εδώ και αρκετούς μήνες το πρώτο μέσο του γειτονικού μας δήμου. 

Έχοντας την έμπειρη και ικανή δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα στο δυναμικό του, το Zografou News.gr έχει πολλά πρωτογενή ρεπορτάζ τα οποία διαβάζουμε και εμείς δείχνοντας  εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: