ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το σχόλιο του Γιώργου Μπενά για το Καρναβάλι - Και του χρόνου στην Αγία Μαρίνα το Καρναβάλι τόνισε ο δραστήριος συνδημότης μας

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το σχόλιο του Γιώργου Μπενά για το Καρναβάλι - Και του χρόνου στην Αγία Μαρίνα το Καρναβάλι τόνισε ο δραστήριος συνδημότης μας



Αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές του Καρναβαλιού ο συνδημότης μας Γιώργος Μπενάς έριξε και την μεγάλη για εμάς του παραγκωνισμένους  Ιδέα του χρόνου αυτό να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας! Άλλωστε το δικαιούται η περιοχή θα συμπληρώναμε εμείς αφού είναι μια αυτή  που βγάζει δήμαρχο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από την μεταπολίτευση έως και σήμερα.



Τέλος ο Γιώργος Μπενάς δεν ξέχασε να κάνει και το ανάλογο κάζο (Τι Μπενάς θα ήταν άλλωστε εάν δεν το έκανε) και σε όλους όσους διαδικτυακά θέλησαν με πικρόχολα σχόλια να υπονομεύσουν ή να διακωμωδήσουν  την προσπάθεια μόλις 40 ημερών που οδήγησε στο καλό  αποτέλεσμα που όλοι είδαμε.

Ο άμισθος λοιπόν  σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του δημάρχου μας , εντεταλμένος στον ΠΑΟΔΗΛ και προφανώς πολύ κοντά στον πρόεδρο του Δημήτρη Πανταζόπουλο έριξε μια πολύ καλή Ιδέα για του χρόνου.

Και φυσικά ένα Καρναβάλι που θα γίνει στους δρόμους της Αγίας Μαρίνας θα έχει περισσότερη ζωντάνια και κέφι γιατί όπως και να το κάνουμε η περιοχή βγάζει κατά παράδοση τους πιο δημιουργικούς κατοίκους της πόλης! 

ΥΓ: Εάν δεν ευλογήσουμε και τα γένια που δεν έχουμε από ποιον θα περιμένουμε; Βέβαια και την πιο δυνατή Ενορία έχουμε αλλά για θέματα τέτοια θα φάμε πόρτα αφού ως γνωστόν η Εκκλησία κρατάει αποστάσεις από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με τα δικά της επιχειρήματα.

Του χρόνου λοιπόν Καρναβάλι στους δρόμους της Αγίας Μαρίνας κ. Γιώργο Χατζηδάκη και λοιποί διοικούντες  όχι να μας θυμάστε  μόνο στις εκλογές. Να γίνει κάτι και εδώ σε εμάς τους υποβαθμισμένους που δεν έχουμε καλή ρυμοτομία και που αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα από τον κέντρο της πόλης που όσο να είναι  δεν έχει τις επικίνδυνες ανηφόρες μας, έχει καλύτερες παιδικές χαρές και είναι και πιο κοντά στο Μετρό της πόλης που εμείς ακόμα περιμένουμε εδώ πάνω!

Και επειδή το Μετρό αργεί ακούστε και μια φορά έναν άμισθο αλλά ενεργό  και κάντε το Καρναβάλι  2021 εδώ σε εμάς. Άλλωστε οι έμμισθοι σας μπλέκουν πάντα σε "περιπέτειες" και προφανώς από αυτούς να φοβάστε και όχι από όσους προσπαθούν να σας πουν το αυτονόητο. Και πιο είναι αυτό . Μα πως εάν δεν μείνουν ευχαριστημένοι αυτοί που καθορίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών τα τελευταία 40 χρόνια θα έχετε πρόβλημα να συνεχίσετε να κρατάτε τις καρέκλες σας!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: