ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχουν κληθεί όλοι οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ελπίζω να μας τιμήσουν με την παρουσία τους

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Έχουν κληθεί όλοι οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ελπίζω να μας τιμήσουν με την παρουσία τους


Νίκος Δένδιας,  Κώστας Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή  Σοφία Βούλτεψη, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Ιωάννης Καλλιάνος,  Πέτρος-Βασίλειος Σπανάκης, αυτοί είναι με την σειρά κατάταξής τους στις πρόσφατες εκλογές οι βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ που έχουν κληθεί στην κοπή της Βασιλόπιτας της τοπικής μας.
Κάποιοι θα έρθουν κάποιοι που έχουν ειλημμένες υποχρεώσεις θα πρέπει να στείλουν κάποιον να τους εκπροσωπήσει όλοι όμως θα πρέπει να δηλώσουν ΠΑΡΩΝ στην πρόσκληση που έχει απευθύνει ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθης Ευσταθόπουλος σε εκείνους που εμείς στείλαμε στο Κοινοβούλιο για να μας εκπροσωπήσουν και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της γαλάζιας φιλελεύθερης παράταξης που με τις διαχρονικά μεγάλες της επιλογές έχει κρατήσει την χώρα μας ζωντανή όταν όλες οι άλλες παρατάξεις την ήθελαν ένα κράτος παρία. 

Εμείς εδώ δεν ξεχνάμε τους αγώνες μας για να μπει η χώρα στην τότε ΕΟΚ και μετέπειτα Ε.Ε και προφανώς και κυριότερα δεν ξεχνάμε ποιος έβαλε την χώρα μας στο ΝΑΤΟ όταν ο λαϊκιστής και καταστροφέας Ανδρέας Παπανδρέου απειλούσε πως θα μας βγάλει κάτι προφανώς που δεν συνέβη παρόλο που ως κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ κυβέρνησε περισσότερο από τη ΝΔ μετά την μεταπολίτευση. 

Το παρών θα δώσουν και τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης που θα καλύψουν την συγκεκριμένη εκδήλωση και επομένως είναι ένας ακόμη καλός λόγος για να έρθουν οι βουλευτές μας αφού θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από εκεί. 

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στις 9 το βράδυ στον πανέμορφο χώρο του "ETAL CLUB" (Λεωφόρο Βουλιαγμένης 118-120 Ελληνικό)  για να μιλήσουμε από κοντά για όσα μας ταλαιπωρούν καθημερινά και που φυσικά επιλύονται στις Αστικές Δημοκρατίες με νομοθετικές ρυθμίσεις που φέρνει η κυβερνώσα παράταξη στη Βουλή προς ψήφιση. 

Ο Νότιος Τομέας διαθέτει ήδη δύο υπουργούς στη κυβέρνηση και ελπίζουμε στο μέλλον να αξιοποιηθούν και άλλοι βουλευτές του σε υπουργικές θέσεις. 

Και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία το τιμόνι της χώρας έχει η ΝΔ και επομένως και την ευθύνη για όσα συμβαίνουν θετικά ή αρνητικά στη χώρα μας. 

Ελπίζουμε να έχουμε και πλούσιο ρεπορτάζ για τις εκλογές στις ΔΗΜ ΤΟ και τις Νομαρχιακές της ΝΔ που έρχονται για να σας κρατήσουμε και εσάς ενήμερους. 

Για την πόλη μας εμείς εδώ έχουμε ταχθεί στο πλευρό του νυν προέδρου Στάθη Ευσταθόπουλου και σας έχουμε ως επιλογές για το νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί τους Γιάννη Λαμπαδάκη και Δημήτρη Ρέππα αναμένοντας άλλες επίσημες υποψηφιότητες για να κρίνουμε και αυτές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: