ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και υπάρχει φθορά όταν υποστηρίζεις όσους δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να μην επικρατήσει ο κόκκινος φασισμός στην πόλη

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Προφανώς και υπάρχει φθορά όταν υποστηρίζεις όσους δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να μην επικρατήσει ο κόκκινος φασισμός στην πόλη


Μετά από δύο συνεχόμενες εκλογικές ήττες της κεντροδεξιάς σε δημοτικές εκλογές στην πόλη μας είναι λογικό πως δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο το δικό μας ιστολόγιο. 

Ένα ιστολόγιο ΔΕΞΙΟ που δεν έκρυψε ποτέ τις ιδεολογικές του καταβολές κάνοντας αντικομμουνιστικό αγώνα σε μια πόλη που τιμάει τους αγώνες της αριστεράς και ζει με ΜΥΘΟΥΣ που για να θεμελιωθούν βοήθησαν τα τοπικά στελέχη της δεξιάς στην πόλη μας. 

Ένα απλό ξεσκόνισμα των ψηφοδελτίων της κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου αλλά και των προσώπων που επάνδρωσαν την διοίκησή του είναι ικανή για να δείξει γιατί ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Δεν ξέρω εάν παρακολούθησε χθες το δημοτικό συμβούλιο αλλά όταν σου λέει δημοτικός σύμβουλος τα χρέη που παρέλαβαν για τις σχολικές επιτροπές και έχεις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις με επικεφαλής στελέχη που διετέλεσαν Αντιδήμαρχοι σε εκείνη την διοίκηση και δεν έχεις ΑΠΑΝΤΗΣΗ σημαίνει πως απλά αυτά που περιέγραψε χθες ο κ. Καλούδης ευσταθούν και αποδεικνύουν πως για αυτό έστηναν αγάλματα στον Κιντή γιατί μπορεί να υπάρχουν δεξιοί στην πόλη αλλά δεν είναι και αδέξιοι ώστε να μην είχαν δει πως δεν καταφέραμε τίποτα θετικό για την πόλη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια! 

Με δεδομένο λοιπόν πως και εμείς κινούμαστε δεξιά όσο κριτική και να κάνουμε για εκείνη την περίοδο όσο αντικειμενικοί και εάν είμαστε γράφοντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως για εμάς καλύτερη διοίκηση για τον δήμο μας από το 1974 και μετά ήταν αυτή του Βασίλη Βαλασόπουλου πάντα θα μας κοιτάνε καχύποπτα όσοι αντιπαθούν την ΔΕΞΙΑ και τους αγώνες της και δεν είναι και λίγοι σε αυτή την πόλη. 

Και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν οι κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις τιμούν τους αγώνες της αριστεράς έχουν για έντιμο και καλό δήμαρχο τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή και σφάζονται μεταξύ τους ρίχνοντας τα λάθη της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου στον ίδιο ενώ μια χαρά κατέβηκαν όλοι πλην της κ. Πίκουλα το 2010 όλοι μαζί του! 

Και ενώ φωνάζω πως δεν έχει μέλλον η κεντροδεξιά εάν δεν ενωθεί και ζητήσει συγγνώμη για τα διαχρονικά της λάθη στην πόλη καθημερινά κάνει και νέα λάθη πέφτοντας στην παγίδα και στηρίζοντας θέματα που αναδεικνύει η διοίκηση Χατζηδάκη για να αποφύγει να ασχοληθεί με τα σοβαρά και μεγάλα για τα οποία προφανώς και δεν έχει καμία καλύτερη συνταγή από την προηγούμενη διοίκηση της οποίας είναι μια κακή συνέχεια . 

Έτσι μαθαίνω πως στις εκλογές του 2023 ετοιμάζονται και άλλοι συνδυασμοί ανεξάρτητοι στην προσπάθειά τους να πάρουν ψήφους από δυσαρεστημένους δεξιούς που όσο και να το κάνεις δεν μπορούν να πάνε και όλοι με τον Χατζηδάκη από τον πρώτο γύρο!

Επειδή κάποιοι θεωρούν πως είναι νωρίς για τέτοια σενάρια και επειδή όντως δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία σε ρεπορτάζ τοπικού μέσου πριν μερικές εβδομάδες χθες αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα από υπουργό  της ΝΔ  να μου αφηγείται πως ζήτησε την βοήθειά του για τις εκλογές του 2023 δεξιό στέλεχος που ενδιαφέρεται να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος το μακρινό 2023. 

Η απάντηση του υπουργού προφανώς προς εκείνον ήταν θετική αφού είναι ένθερμος υποστηρικτής του και έτσι το μόνο που του απομένει είναι να συγκεντρώσει 62 συνδημότες μας ή μη υποψηφίους για τον φαινομενικά ανεξάρτητο συνδυασμό του! 

Γιατί αφού η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να κρατηθεί ( προφανώς για λόγους ομερτά) μακριά από κόμματα και χρώματα δεν είναι και κανένα κορόιδο να κατέβει το 2023 με γαλάζια σημαία που έως τότε δεν θα πουλάει άλλωστε και πολύ στην πλειοψηφία όσων δουν την χώρα μας να βουλιάζει από πρόσφυγες και μετανάστες. 

Με δεδομένο πως ανάλογο εγχείρημα "ανεξάρτητου" μπορεί να δούμε και από το χώρο του ΚΙΝΑΛ καταλαβαίνει κανείς πως όσοι πάνε για υγιεινούς περιπάτους μάλλον για ακόμη μια φορά θα μείνουν εκτός δεύτερου γύρου! 

Και όλα αυτά την ώρα που κάποιοι πιέζουν και εμάς εδώ και καιρό να αφήσουμε το "σκληρό" προφίλ μας να δεθούμε στο άρμα του αριστερού λαϊκισμού και να διαγράψουμε από το μυαλό μας τελείως Ίωνα Δραγούμη , Ναπολέοντα Ζέρβα και όσους στέκονται στην ουσία εμπόδιο για να μπούμε και εμείς στην "κανονικότητα". 

Αυτή που απλά λέει πως κινούμαστε όλοι μαζί και αριστερά για το "κοινό" καλό και αφήνουμε τους άλλους να πιστέψουν πως για όλα φταίνε τα κόμματα και τα χρώματα και όχι όσοι με πρόσχημα την "ανεξαρτησία" τους μπορούν την μια μέρα να αποτίουν φόρους τιμής στην Επονίτισα Ηρώ Κωνσταντοπούλου και την άλλη να ομιλούν για την χρησιμότητα του να είμαστε μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ λες και δεν είναι υποκρισία να καταθέτεις στεφάνι σε κάποια που ήθελε να μας κάνει Σοβιετία και την άλλη να ψηφίζεις κόμμα που μας θέλει στην Ε.Ε που έχει καταδικάσει επανειλλημένα ως φασιστικές τις Ιδέες για τις οποίες αγωνίστηκε η κομμουνίστρια Ηρώ!

Γιατί προφανώς και η ΕΠΟΝ αγωνίζονταν για να γίνουμε Σοβιετία και όχι για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους ξένους κατακτητές! Άλλωστε οι συνεχιστές του αγώνα της ακόμα και σήμερα αγωνίζονται για να απαλλαγούμε από τους "δυνάστες" μας που είναι οι ΗΠΑ και η Ε.Ε που δεν άφησαν την χώρα μας να ζήσει την κομμουνιστική θηριωδία! 

Επειδή λοιπόν εμείς εδώ αυτά θα εξακολουθούμε να γράφουμε προφανώς και η δική μας παρουσία θα παραμείνει ενοχλητική αφού στο παιχνίδι πως όλοι καλοί είμαστε και αποτελεσματικοί για την πόλη προφανώς δεν μπορούμε να παίξουμε. 

Δεχόμαστε πως κάποιος που είναι παρασυρμένος μπορεί ασκώντας διοίκηση να προσφέρει για την πόλη αλλά πάντα θα κρίνουμε και με όσα πιστεύει γιατί για εμάς είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αν μισείς τους Αμερικανούς και να παραμένεις σύμμαχός τους από ανάγκη. 

Όπως θεωρούμε πως μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε πρέπει η χώρα να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις με να συζητήσει με τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία για να είναι έτοιμη όταν διαλύσει το σαθρό οικοδόμημα της Γερμανοκρατούμενης Ε.Ε να σταθεί στα πόδια της χωρίς ευρώ ( Οι Γερμανοί θα φύγουν πρώτη από την Ευρωζώνη) και να χαράξει την κοινή της πορεία μαζί με Αμερικανούς και Βρετανούς που έχουν στηρίξει την χώρα μας όσο κανείς άλλος! 

Άλλωστε άμα είσαι κράτος παρίας δεν μπορείς να σταθείς μόνο σου στο παγκόσμιο στερέωμα και εμείς άλλη καλύτερη λύση δεν βλέπουμε να υπάρχει αυτή την στιγμή και για τα επόμενα χρόνια αφού ο ΘΕΟΣ ευλογεί την Αμερική και τους συμμάχους της κόντρα στις Ελληνορθόδοξες συμμαχίες και τους ΜΥΘΟΥΣ για το "ξανθό γένος" που θα μας σώσει! 

Άλλωστε ξανθούς μπορεί να βρεις παντού πλέον  και όχι μόνο προς Βορρά! Δεν σας αποκαλύπτω το όνομα του υποψήφιου δημάρχου για το 2023 επειδή ο ίδιος δεν το επιθυμεί από τώρα. 

Μάλιστα στις αρχές του 2021 θα ανακοινώσει τον νέο συνδυασμό του που θα αποτελείται από πρώην υποψηφίους από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις από τις παρυφές της άκρας αριστεράς έως και την κεντροδεξιά αφού στα κοινά της πόλης "ακραία" υποψηφιότητα είχαμε μόνο αυτή του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα που πάλευε να βγει δήμαρχος για πολλά χρόνια αλλά ως δοτός της χούντας και με δεδομένου πως δεν ήταν και κανένας καταφερτζής όπως ο Καζάκος στου Ζωγράφου δεν πέτυχε ποτέ τον στόχο του και κατέστρεψε και το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη. 

Όπως η Χούντα κατέστρεψε την υπόθεση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ στην χώρα μας την ώρα που αυτός μεσουρανεί σε όλον τον δυτικό κόσμο. 

Γιατί άμα δεν είναι εθνικιστής ο Τζόνσον , και ο Τραμπ τότε τι είναι; 

"Κάνε την Αμερική και πάλι Μεγάλη" ζητούσε από τους ψηφοφόρους ο Τραμπ προεκλογικά την έκανε και θα συνεχίσει .

Εμείς εδώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν βλέπουμε να στέκεται η χώρα στα πόδια της και κινδυνεύουμε να αφανιστούμε αφού οι μετανάστες έρχονται για να μείνουν και δεν θα κάτσουν για 1-2 χρόνια ήδη κάποιοι κλείνουν πενταετία στη χώρα μας και κάποιοι άλλοι είναι εδώ πάνω από μία δεκαετία αναζητώντας το δικό τους Αμερικανικό όνειρο σε μια χώρα που δεν μπορεί να φροντίσει ούτε τους δικούς της πολίτες ελλείψει χρημάτων και αλλαγής νοοτροπίας στο πως πρέπει να διαχειρίζεται κανείς αυτό που όλη μας ονομάζουμε δυσκίνητο και πολυέξοδο Ελληνικό Κράτος. 

Μέχρι το 2023 λοιπόν μη θεωρεί κανείς δεδομένο πως θα υπάρχουμε εμείς ως ενεργό ιστολόγιο της πόλης . Όπως μας την έκαναν και έφτιαξαν οικολογικό site για όλη την Αττική οι συναγωνιστές μας έτσι και πολύ σύντομα και εμείς θα εγκαταλείψουμε όσους θεωρούν δεδομένο πως το πρώτο ΜΜΕ πρέπει να είναι ΔΕΞΙΟ. 

Κεντροαριστερό θα είναι και επειδή η δεύτερη θέση στα τέλη του έτους θα σας κουνήσουμε μαντήλι και μάλιστα καλαματιανό! 

ΥΓ: Προφανώς και όσοι θέλουν ένα δεξιό ΜΜΕ θα έπρεπε να το είχαν στηρίξει έμπρακτα και όχι τιμώντας όλους αυτούς που το χαρακτηρίζουν ως το μέσο που εκπροσωπεί το "φασισμό" στην πόλη μας. Και που προφανώς και έκαναν λάθος γιατί τόσους πολλούς φασίστες και μάλιστα μαύρου χρώματος δεν είχε ποτέ ακόμα και αυτή η αντιδημοκρατική πόλη! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΟ 2023 Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Ή ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΥΦΑΡΙΣΤΟ ΠΟΣΤΟ.

ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ "ΠΛΗΡΩΣΕΙ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΦΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!