ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μερικές εξηγήσεις για τις δημοφιλείς αναρτήσεις του ιστολογίου μας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Μερικές εξηγήσεις για τις δημοφιλείς αναρτήσεις του ιστολογίου μας



Επειδή πολλοί μας ρωτάνε να τονίσουμε πως οι δημοφιλείς αναρτήσεις στα πλάγια του ιστολογίου δεξιά αφορούν τις 10 δημοφιλείς αναρτήσεις του ΜΗΝΑ και όχι της εβδομάδας για αυτό προφανώς και βλέπετε θέματα που έχουν δημοσιευθεί εδώ και καιρό αλλά συνεχίζουν να "πουλάνε" όπως το λέμε εμείς στην δημοσιογραφική γλώσσα ακόμα.



Δεν βάζουμε της εβδομάδας γιατί θέλουμε να έχουμε μια συνολική εικόνα του μήνα με ό,τι διαβάζουν οι περισσότεροι αναγνώστες μας αφού εδώ και τρεις περίπου μήνες μπήκαμε στη διαδικασία να αναρτούμε θέματα που κάνουν ελάχιστο αριθμό "χτυπημάτων" αφού προφανώς μπορεί να μην αλλάζουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ γραμμή για να γίνουμε περισσότερο αρεστοί αλλά θέλουμε να έχουμε "επαφή" με όσα διαβάζουν οι αναγνώστες ακόμα και εάν εμείς δεν συμφωνούμε τις περισσότερες φορές με τις δικές τους προτιμήσεις.

Εάν θέλουμε να προβάλλουμε κάτι περισσότερο το κοινοποιούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία για εμάς είναι βοηθητικά αφού ο κύριος όγκος των επισκεπτών μας δεν προέρχεται από αυτά ούτε από αναζήτηση στην Google αλλά από απευθείας επίσκεψη στο ιστολόγιό μας.

ΥΓ: Και βασικά δυστυχώς έχουμε παρατηρήσει πως "χτυπάτε" κλικ ανάλογα και με την φωτογραφία πριν δείτε καν τον τίτλο της ανάρτησης. Πρώτος δυστυχώς για εμάς στις προτιμήσεις σας είναι ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης  τον οποίο όπου δείτε "βαράτε" κατευθείαν κλικ . Η φωτογραφία είναι από παλιά μας ανάρτηση που πήγε πολύ καλά μάλλον επειδή η παρέα είχε πολύ ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι δεύτερη πολιτική δύναμη και στην πόλη μας ...Πάντως άλλοι θα πουν πως επειδή είχε τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη μέσα ....

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

"ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΩΕΙ , ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΛΥΝΕΙ."

O ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ , ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ , Κος ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ , ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ .


https://vspanakis.gr/blog/2020/02/19/%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%84%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%84/

https://vspanakis.gr/blog/2020/02/10/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80/

ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ "ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ" ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,
(ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ)
ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ "ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.