ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όλο το δημοτικό συμβούλιο της 30/1/2020 - Δείτε τον λαϊκισμό και αναρωτηθείτε εάν εμείς είμαστε "σκληροί" μαζί τους ή αυτοί αδέξιοι - δεξιοί

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Όλο το δημοτικό συμβούλιο της 30/1/2020 - Δείτε τον λαϊκισμό και αναρωτηθείτε εάν εμείς είμαστε "σκληροί" μαζί τους ή αυτοί αδέξιοι - δεξιοί



Παρακολουθείστε από τον χρόνο 3:00:00 έως 3:05:00 τον καβγά της Αντιδημάρχου Καίτης  Χωματά με τον Γαβριήλ Αραμπατζή και δείτε την ΑΝΟΧΗ του προεδρείου στον άκρατο λαϊκισμό της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" και τις τσιρίδες του επικεφαλής της σε θέμα άνευ σημασίας. Ανακάλυψε ξαφνικά πως είναι "προσωπικό δεδομένο" το σχολείο ή νηπιαγωγείο κανείς δεν κατάλαβε  που πήγαιναν τα παιδιά του προφανώς αγνοώντας πως η ΝΔ έχει κατά επανάληψη στηλιτεύσει την υποκρισία της αριστεράς και του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που έστελνε τα παιδιά του σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο αλλά παράλληλα τάϊζε σανό υπέρ της δημόσιας Παιδείας.



Να του θυμίσουμε επίσης πως τηλεοπτικός σταθμός έπαιξε και πλάνα των παιδιών του από τον Αγιασμό του συγκεκριμένου Εκπαιδευτηρίου και πως ο τότε Αντιπρόεδρος και τωρινός Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε αυτά τα "προσωπικά δεδομένα" από το βήμα της Βουλής!

Μάλιστα υπήρχαν δύο πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος με φωτογραφίες στις οποίες δεν ήταν καν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Η άδικη επίθεση λοιπόν στην κ. Χωματά την έκανε για ακόμη μια φορά στα μάτια των πολλών συμπαθή , έδειξε την έλλειψη παιδείας αφού και δίκιο να είχε (δεν το είχε και σε αυτή την περίπτωση) δεν κάνεις τόση φασαρία εξοργίζοντας ακόμα και τους συναδέλφους σου από άλλες κεντροδεξιές παρατάξεις. Άσε που δεν είδαμε και καμία υποστήριξη από τις αριστερές των οποίων την πολιτική φρασεολογία διαβάζουμε συχνά- πυκνά στα δελτία τύπου της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω". Να το προσέξουν για όσους απέμειναν αφού τα ικανά τους στελέχη έχουν ήδη αποχωρήσει.

Απλώς για ακόμη μια φορά δεν είχε να απαντήσει κάτι επί της ουσίας και κατέφυγε στο γνωστό σόου ακολουθώντας την Τσατσούλη που και αυτή διακόπτει αλλά όχι τόσο έντονα όποιον πάει να της απαντήσει. Προφανώς γιατί δεν θέλει απάντηση αφού ο "κακός" καπιταλισμός φταίει για όλα και οι υπηρέτες του!

Αυτή ήταν μία ακόμα στιγμή του Αραμπατζή που θεωρεί προφανώς πως η κ. Χωματά δεν θα ανέφερε τι παρέδωσαν ως διοίκηση με σχολικά κτίρια και νηπιαγωγεία που στοίχισαν εκατομμύρια εάν και είναι ακατάλληλα προς χρήση. Λογικά θα έπρεπε να κλείσουν αλλά που θα πήγαιναν τα παιδιά των συνδημοτών μας;

Μάλιστα εάν καταλάβαμε καλά τα παιδιά του πήγαιναν σε δημόσια σχολεία κάτι που τον τιμάει ιδιαίτερα αφού στηρίζει την δημόσια Παιδεία στην πράξη έστω και με τα χάλια που αυτή έχει. Προτείνουμε να ζητήσουν και την παραίτηση Χωματάς λοιπόν αφού στα σοβαρά πλέον δεν μπορεί να πάρει κανείς μια τέτοια αντιπολίτευση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η κ. Χωματά είπε αρκετές αλήθειες εάν και εμείς όπως έχετε ήδη καταλάβει εδώ και χρόνια δεν είναι του γούστου μας και δεν την θεωρούμε αποτελεσματική στο έργο της. Έχει ακόμα άλλα τρία χρόνια να μας διαψεύσει γιατί δεν βλέπουμε πως θα αλλάξει η συγκεκριμένη Αντιδήμαρχος έως και το 2023 .


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: