ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε μια ωραία εκδήλωση η Πολιτεία βράβευσε τις εθελοντικές οργανώσεις ανάμεσά τους και το ΙΔΑΦΚ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Σε μια ωραία εκδήλωση η Πολιτεία βράβευσε τις εθελοντικές οργανώσεις ανάμεσά τους και το ΙΔΑΦΚ


Την κοπή πίτας είχε σήμερα το  ΙΔΑΦΚ και βραβεύθηκαν παράλληλα οι εθελοντικές οργανώσεις σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο συνδημότης μας Ηρακλής Τσιμέκας (Εκπαιδευτής-Συντονιστής ΙΔΑΦΚ) αλλά δεν έβγαλε ούτε μια φωτογραφία τον εαυτό του εκεί!!!

Βάζουμε την εκδήλωση για να σας δώσουμε ώθηση να ανατρέξετε να μάθετε για τις δράσεις του ΙΔΑΦΚ  πατώντας στα τρία ενεργά link που βλέπετε μπαίνετε στη σελίδα τους στο facebook και προφανώς άλλη φορά θα στέλνουμε δικό μας άνθρωπο για τις φωτογραφίες γιατί ο Ηρακλής δεν είναι της δικής του προβολής αυτό όμως είναι μειονέκτημα όπως έχω πει και στον ίδιο σε μια κοινωνία όπου οι πολλοί αποφασίζουν με ό,τι βλέπουν και όχι με ότι  είναι . 




"Κλέψαμε" λοιπόν από το δικό του facebook και παρουσιάζουμε προκειμένου όπως προείπα να δείτε τι είναι το ΙΔΑΦΚ γιατί τον Ηρακλή τον ξέρουν όλοι στην πόλη μας και επειδή τον ξέρουν και τον αγαπούν κάποιοι τον θεωρούν "απειλή" για την δική τους παρουσία στα κοινά.

Εμείς θα προβάλλουμε τις δράσεις του αφού μας έχει στεναχωρήσει πως δεν κάναμε το τρία στα τρία στις επιλογές μας.Γιατί και αργήσαμε να σας τον γνωρίσουμε και δεν βοήθησε ο περήφανος χαρακτήρας του να πιάσει γνωστούς και αγνώστους παρακαλώντας για μία ψήφο. 

Θεωρεί προφανώς πως οι ικανοί προτιμώνται αλλά φυσικά και δεν είναι έτσι. Μια εικόνα στο δημοτικό συμβούλιο που μας πέρασε -και που θα το ανεβάσουμε για να πειστούν ΟΛΟΙ -θα αποδείξει πως κάποιες επιλογές ήταν παντελώς ΑΤΥΧΕΙΣ. 

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για άλλη μας ανάρτηση . Το θέμα καθυστέρησε και θα διαβαστεί αύριο Κυριακή επειδή μας προέκυψε "μήνυμα" με πολλούς αποδέκτες από Καναδά!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: