ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά τις 10 το βράδυ οι περισσότερες αναρτήσεις μας

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Μετά τις 10 το βράδυ οι περισσότερες αναρτήσεις μας


Το αναγνωστικό κοινό της πόλης διαβάζει "μπαγιάτικα" τις ειδήσεις που αναρτούμε. Προφανώς και επειδή εμείς γράφουμε μετά τις 10 το βράδυ.



Όπως μπορεί να δεις κανείς και στις δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα το ενδιαφέρον σας είναι για ζητήματα που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την καθημερινότητα του δημότη μας.

Αυτή την περίοδο πολλά κλικ παίρνουν και οι αναρτήσεις που αφορούν τις διεργασίες που γίνονται στον χώρο της κεντροδεξιάς ενόψει των εκλογών για της τοπικές οργανώσεις. Ρωτώντας και φίλους που διαθέτουν ΜΜΕ σε όμορους δήμους που κινούνται στο χώρο της κεντροδεξιάς και εκεί γίνεται το ίδιο.

Χθες στην κοπή πίτας της τοπικής της ΝΔ Ζωγράφου είχε τόσο κόσμο που δεν είχε ουδείς φανταστεί. Βουλευτές τίμησαν την εκδήλωση , ο δήμαρχος της πόλης και πλήθος Νεοδημοκρατών από Ζωγράφου αλλά και από πολλούς γειτονικούς δήμους.

Ενδιαφέρον για εμάς είναι και το γεγονός πως δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις τοποθετήσεις που κάνουμε και από τα μηνύματά σας αντιλαμβανόμαστε πως θέλετε να κρατήσουμε μια πιο ήπια στάση απέναντι στη "νέα" διοίκηση αλλά προφανώς και αυτό δεν μπορεί να συμβεί όσο δεν επιλύονται ΒΑΣΙΚΑ θέματα στα οποία είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΘΕΤΟΙ με ό,τι συμβαίνει.

Άλλωστε δεν είμαστε ικανοποιημένοι από καμία από τις υπάρχουσες παρατάξεις και διαφωνούμε μαζί τους σε πολλά κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς απέναντι σε όλους.

Σεβόμαστε τις απόψεις τους αλλά έχουμε εδώ και χρόνια ξεκαθαρίσει πως εμείς είμαστε ιστολόγιο άποψης και διαφωνούμε με την "λογική" της συναίνεσης που μοιάζει με ΟΜΕΡΤΑ. 

Για το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για την μνήμη της ΖΑΝΝΙΑΣ δεν θέλουμε να γράψουμε τώρα κάτι σεβόμενοι το ήθος και της προσφορά στην πόλη μας της πρόωρα εκλιπούσας.

Μας ζητάτε και άλλες φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση του ΕΝΑΚ αλλά θα προτιμήσουμε να σας ανεβάσουμε ακόμα κάποιες από τα εγκαίνια της τοπικής της ΝΔ στην πόλη μας 20 χρόνια πριν !

Το όνομα γυναίκας συμπαραστάτη που ακούστηκε προφανώς και θα είναι ακόμα μια αφορμή για να δούμε πόσοι από τον χώρο της κεντροδεξιάς σκέφτονται επιλογές που δεν ευνοούν τους πολλούς αλλά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. 

Την πατήσαμε με τον προηγούμενο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μην το συνεχίσουμε έτσι.

ΥΓ: Επειδή η ανάρτηση δεν έχει τύχη να διαβαστεί ποντάρουμε στην πάγια συνήθειά σας να διαβάζετε αναρτήσεις που έχουν σχέση με  δημοφιλή πρόσωπα της πόλης μας . Για τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη φυσικά εννοώ που όπου πάει γίνεται δεκτός με αγκαλιές και φιλιά! Τι όχι;

Σ.Μ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: