ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η διοίκηση πουλάει σανό στους δημότες για θέμα που έχει λήξει από καιρό

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Η διοίκηση πουλάει σανό στους δημότες για θέμα που έχει λήξει από καιρό


Μια ομάδα πολιτών επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο για κεραία κινητής τηλεφωνίας. Τους τρομάζει το γεγονός πως διάφορες αριστερές κινήσεις θεωρούν τις κεραίες αυτές επικίνδυνες αλλά παράλληλα οι ίδιοι διαμαρτύρονται όταν δεν έχουν σήμα στο κινητό τους. 

Βάζουν μπροστά τάχα  την προστασία των παιδιών αλλά οι ίδιοι είναι αυτοί που τα εκθέτουν καθημερινά σε κίνδυνο αφού προφανώς και το να  βλέπεις πλέον επτάχρονα παιδιά  να παίζουν με το κινητό του μπαμπά ή της μαμάς του δεν συνάδει με αυτό που λέμε ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. 

Η κεραία γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας λοιπόν έχει αδειοδοτηθεί ΝΟΜΙΜΑ και πληρεί τους κανόνες ασφαλείας και παράλληλα σε κοντινή απόσταση υπάρχουν ανάλογες  κεραίες και των ανταγωνιστών της. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Η Διοίκηση στο πλευρό των δημοτών κατά της νέας κεραίας!  (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του δήμου) 

Βγάζοντας λοιπόν μία - δύο φωτογραφίες τους κατοίκους που μάλλον τους αρέσει το δούλεμα ο εκπρόσωπος τύπου της "νέας" διοίκησης Θάνος Κατσώνης ανέβασε στη σελίδα του δημάρχου μια κομμουνιστικής εμπνεύσεως ανακοίνωση που μέσα στα άλλα φαιδρά που αναφέρει είναι πως η διοίκηση είναι στο πλευρό των κατοίκων για την απομάκρυνση όλων των παράνομων κεραιών!

Μόνο που η κεραία αυτή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΗ και έχει λάβει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Καθένας μπορεί να το διαπιστώσει από την επίσημη σελίδα της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχή.


Στη συνάντηση ήταν και νομική σύμβουλος που προφανώς ζήλεψε την "δόξα" των συναδέλφων της που μετά από 40 χρόνια "πέτυχαν" να επιδικάσουν τα ακίνητα Νάστου στο Ελληνικό Δημόσιο με μια πολιτική απόφαση αντάξια Σοβιετίας και όχι δυτικού κράτους με διάκριση Εξουσιών , και που προφανώς θα καταφύγει δικαστικά για να "πέσει" η κεραία.

Ζήτησαν μάλιστα από τους κατοίκους να μαζέψουν υπογραφές όπως αυτές που μαζεύει συνδημότης μας για να ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών! 

Ίσως σε 40 χρόνια πετύχουν να γκρεμιστεί η κεραία άλλωστε τότε θα είναι και άχρηστη αφού μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλη εποχή και οι Ελληνικές τηλεπικοινωνίες.

Μέχρι τότε και επειδή πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν να τους πούμε πως το ΚΥΤ που βρίσκεται στην ίδια περιοχή προφανώς και θα πρέπει να είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.

Το οποίο και βέβαια βρίσκεται μέσα στη Β' ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ αλλά δεν ενοχλεί όσο ο Προφήτης Ηλίας! Το Κέντρο Υψηλής Τάσης δεν προβληματίζει τις Κινήσεις Πολιτών που προφανώς θέλουν φώτα στα σπίτια τους αλλά όχι το ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ που δίνει η επαφή με την Εκκλησία μας.

Τα τσιμέντα του πατέρα  Στυλιανού Καρπαθίου είναι το πρόβλημα όχι όλων των άλλων ιδιωτών ή του δήμου μέσα στη Β' ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ  και προφανώς ποιος να τα βάλει με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ; 

Το ξέρουμε πως εδώ και 7 χρόνια χαλάμε την ομερτά αλλά θα το συνηθίσουν. Κυνηγός των κεραιών στο πλευρό του δημάρχου και ο "δεξιός" Γαβριήλ Αραμπατζής που θα συνεισφέρει μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση και ίσως την παράταξη του κ. Κοκοτίνη, του Μανιάτη και των Συνεργών με την Ηλιούπολη στο μοίρασμα σανού για κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της Υγείας των πολιτών. 

Τώρα για την καμουφλαρισμένη κεραία εμείς δεν θα απαντήσουμε . Άλλωστε εμείς στο καρναβάλι που στήνει η "νέα" διοίκηση και οι πολλοί συνεργοί της δεξιοί , αριστεροί ή κεντρώοι εμείς δεν θα συμμετάσχουμε!

Να δούμε και δεξιούς να πρωτοστατούν σε κινητοποιήσεις για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τι στον κόσμο.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: