ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Εξουσία έφερε κόσμο στην κοπή πίτας του ΕΝΑΚ (22 φωτογραφίες )

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Η Εξουσία έφερε κόσμο στην κοπή πίτας του ΕΝΑΚ (22 φωτογραφίες )



Ήταν πολλοί εκεί. Κατάμεστη η αίθουσα χαμογελαστά πρόσωπα αφού το ΕΝΑΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην νίκη του Γιώργου Χατζηδάκη. 



Θεόδωρος Γεωργάκης - Σταύρος Γεωργάκης και φυσικά οι "εργάτες" του ΕΝΑΚ που γύρισαν γειτονιά -γειτονιά την πόλη μας για να μαζέψουν ψήφους για τον Γιώργο.


"Εργάτες" που φυσικά καμαρώνουν πολλά μέλη τους στη νέα διοίκηση και που εάν και άμισθοι σύμβουλοι οι ίδιοι είναι ευτυχείς που η πόλη μας άλλαξε σελίδα.

Είναι προφανέστατα η πρώτη φορά που πάω σε κοπή πίτας του ΕΝΑΚ αφού η φιλία με κάποια στελέχη του δεν ήταν ποτέ αρκετή για να συμμετάσχω σε κάτι δικό τους.

Το πάλεψε χρόνια το ΕΝΑΚ είχε εκλέξει δημοτικούς συμβούλους τον φίλο Μπενά το 2010 και τον Γιάννη Πούλο ,το 2014 έμεινε ο Πούλος μόνος του και το 2019 έγινε συνδιοίκηση.

Με δεδομένο πως ο Σταύρος Γεωργάκης δηλώνει ΕΝΑΚ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως θα τους έχουμε για καιρό αφού προφανώς και ήρθαν για να μείνουν. 

Έχουν ήδη έναν Αντιδήμαρχο τον Γιάννη Πούλο έναν πρόεδρο ΠΑΟΔΗΛ τον επικεφαλή τους Δημήτρη Πανταζόπουλο , πολλούς άλλους σε θέσεις αντιπροεδρίας σε ΝΠΔΔ, και φυσικά τον Σταύρο Γεωργάκη πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.



Άρα για ό,τι συμβαίνει πλέον στον δήμο  έχουν ευθύνη εάν αναρωτιέστε γιατί πήγα μα προφανώς για να επιβεβαιώσω κάτι που ξέρω ήδη. Καμία κόντρα δεν υπάρχει ανάμεσα στα στελέχη του ΕΝΑΚ και της ΗλιουΌλοι Μαζί και ο "αχταρμάς" δουλεύει πολύ καλά έως τώρα.

Άλλωστε όλοι από το ΠΑ.ΣΟ.Κ προέρχονται έχουν λοιπόν να αλώσουν και άλλο την παράταξη του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου κάτι που θα φανεί και στην πορεία.

Ανάμεσα στις παρατάξεις που πήγαν εθιμοτυπικά στην εκδήλωση ήταν και οι δύο κεντροδεξιές αφού ψάχνονται για να μείνουν πολλά χρόνια ακόμα χωρίς να έχουν βλέψεις διοίκησης του δήμου.

Άρα γιατί να μην πάει και ένας δημοσιογράφος δεξιός να σας ενημερώσει πως το ΕΝΑΚ μεγαλώνει και πως πολλοί το ακολουθούν πιστά ιδίως τώρα που έχει ενεργό ρόλο στη διοίκηση.

Ωραία που ξεκίνησαν με το χορό από το Σωματείο Ποντίων της πόλης μας με τα πιτσιρίκια να κλέβουν την παράσταση. Σαν Παναθηναϊκός τους εγκατάλειψε γρήγορα αφού η ποδοσφαιρική πιάτσα είχε βρωμίσει πως έρχεται ΝΙΚΗ.

Γιάννης Αντζινάς, - Παναγιώτης Βιδάλης- Τάσος Ευσταθίου - Ανδρέας Τσουκαλάς 


Έχουμε αλλά και μας έστειλαν δεκάδες φωτό με όσους πήγαν στην εκδήλωση. Βάζουμε κάποιες αφού φεύγοντας απογοητευμένοι από εκεί για το δυνάμωμα ακόμα μίας κεντροαριστερής παράταξης ευτυχώς είδαμε έναν αγώνα αντάξιο του Παναθηναϊκού δώρο στους φιλάθλους μας αλλά και στον μέγα "χορηγό" μας έτσι που μας κατάντησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Από ΜΜΕ ήταν εκεί Καλλιόπη Μπενά (Ηλιούπολη για όλους) Άγγελος Κάνδηλας (Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης) και ο Γιάννης Καραμαγκάλης που ως Νέος Υπεύθυνος Επικοινωνίας  του αγαπημένου μου ΓΣΗ έκατσε και τον βγάλαμε φωτογραφία και τον κάνουμε θέμα.

Γιάννης Καραμαγκάλης Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΓΣΗ , ιδιοκτήτης Ilioupolinews.gr 


Επειδή πηγαίνοντας μας ενδιέφερε κυρίως ποιοι δεν θα πάνε δεν είχαμε την "είδηση" που θέλαμε. Βλέπετε οι φήμες δεν ήταν για εμάς ποτέ "είδηση" εάν δεν είχαν επιβεβαιωθεί στην πράξη. Και δεν έχουν και καμία αξία εάν επιβεβαιωθούν στο μέλλον! Γιατί φεύγεις όταν όλα είναι τέλεια εάν βέβαια διαφωνείς και όχι πριν τις κάλπες . Το "κόλπο" βέβαια έπιασε το 2019 αλλά εκεί έβαλαν πλάτη δύο πρώην δήμαρχοι της πόλης.

Ο Μπάμπης Κολιοφώτης πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών επί δημαρχίας Γ. Αναγνώστου

Ο υποψήφιος Γιάννης Τζούμαρης


Να αναφέρω πως είδα από την παλιά διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου τον Μπάμπη Κολιοφώτη, από την διοίκηση εκτός από τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη , τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βιδάλη, τον επίσης Αντιδήμαρχο Απόστολο Στασινόπουλο, τους επικεφαλείς των δύο προς το παρών κεντροδεξιών παρατάξεων, και φυσικά τον Χρήστο Κοκοτίνη από την δημοτική παράταξη "Ηλιού-πολις - Ανθρώπινη Πόλη" και πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από δημοτικές παρατάξεις ανάμεσα τους την Μαριάννα Γράψα που προσήλθε στην εκδήλωση με την μητέρα της Ελένη Αναγνώστου . 
Μαριάννα Γράψα και μπροστά και δεξιά της όπως βλέπετε η μητέρα της Ελένη Αναγνώστου στο βάθος ο υποψήφιος από το ΗλιουΌλοι Μαζί -ΕΝΑΚ Γιώργος Ροδιτάκης 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και να σας αναφέρω πως η τελευταία φωτογραφία βγήκε ενώ εγώ είχα αποχωρήσει από την εκδήλωση!!!!!

Δημήτρης Πανταζόπουλος - Τάσος Ευσταθίου
Η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Κουρή 
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βιδάλης

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Γιάννης Αντζινάς 
 


Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος 


Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καίτη Χωματά 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής 

Ένας από τους "εργάτες" που έγραφα στην αρχή άμισθος σύμβουλος της "νέας" διοίκησης και Αντιπρόεδρος του ΓΣΗ και πάντα φίλος Γιώργος Μπενάς



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: