ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εγκαίνια τοπικής ΝΔ 20 χρόνια πριν - Αυτοί που σήμερα υβρίζονται ύψωναν τη σημαία της φιλελεύθερης παράταξης στην πόλη μας

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Εγκαίνια τοπικής ΝΔ 20 χρόνια πριν - Αυτοί που σήμερα υβρίζονται ύψωναν τη σημαία της φιλελεύθερης παράταξης στην πόλη μας


Μια φωτογραφία από τα εγκαίνια της τοπικής της ΝΔ στην πόλη μας ( περίπου 20 χρόνια πριν 2000 ή  2001).



Μιχάλης Κουρής μαζί με τον τότε πρόεδρο της τοπικής Τάσο Ευσταθίου ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος και στο βήμα η Ντόρα Μπακογιάννη που ετοιμαζόταν να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων.

Στο βήμα ο πρόεδρος της τοπικής Τάσος Ευσταθίου και τον χειροκροτούν Παρασκευάς Γιαννόπουλος και Ντόρα Μπακογιάννη 


Η Ντόρα βγήκε δήμαρχος Αθηναίων και μερικά χρόνια μετά και στην πόλη μας είχαμε τον πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα κεντροδεξιό δήμαρχο για την πόλη μας  Γιάννη Αναγνώστου. 

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης 

Και τον είχαμε γιατί η τοπική βοήθησε , όλοι ήταν μια γροθιά , ο πρόεδρος της τοπικής έτρεχε και μάζευε ψήφους το ίδιο και οι κύριοι Παρασκευάς Γιαννόπουλος και Μιχάλης Κουρής και πάρα πολλοί άλλοι. 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα σας δημοσιεύουμε τέτοιες φωτογραφίες τονίζοντας την αναγκαιότητα να υπάρχει ισχυρή τοπική στην πόλη μας. Μέσα από αυτήν θα γίνει η ένωση όλων των κεντροδεξιών δυνάμεων γιατί μόνο εκεί συναντιούνται πλέον όσοι οδήγησαν στην μεγάλη ΝΙΚΗ του 2006 για τον δήμο μας.

Τις βάζουμε για να δουν τους κοινούς τους αγώνες και να καταλάβουν πως ΜΟΝΟ όλοι μαζί μπορούν να διεκδικήσουν και πάλι τον δήμο το 2023.

Ήδη τα μηνύματα δεν είναι θετικά αφού στην καλύτερη συγκυρία για τη ΝΔ στην πόλη μας παραμείναμε με κεντροαριστερό δήμαρχο

Στις εκλογές λοιπόν της τοπικής δυναμώστε τη ΦΩΝΗ της ΝΔ στην πόλη μας γραφτείτε μέλη ψηφίστε και πάρτε ΘΕΣΗ για την "μάχη" του 2023 από τώρα πριν αλώσει τα πάντα η νέα διοίκηση.

Και για να είμαστε και απόλυτα ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ απέναντι σε όλους έχουμε ήδη επιλέξει τους Γιάννη Λαμπαδάκη και Δημήτρη Ρέππα να ψηφίσουμε για μέλη του νέου Δ.Σ που θα προκύψουν μετά τις εκλογές για την τοπική μας και οι δύο στο πλευρό του Στάθη Ευσταθόπουλου. 

Επειδή δεν βλέπουμε καμία δημόσια στήριξη προς αυτούς τους τρεις μέχρι σήμερα εμείς ως ιστολόγιο θα τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως οι ηγέτες παίρνουν θέση πριν την μάχη και δεν πανηγυρίζουν μετά με όποιον νικητή. 

Όπως ξεκάθαροι είμαστε εμείς πάντα έτσι πρέπει να είναι και αυτοί. Προφανώς και ένα εκλογικό σώμα που θα υπερβεί τα 1000 άτομα δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανέναν εάν σε αυτό ποντάρουν.

Μαθαίνουμε μάλιστα και για υποψήφια μέλη που ευελπιστούν πως θα εκλεγούν χωρίς ΔΗΜΟΣΙΑ στήριξη σε κάποιον από τους υποψηφίους για την προεδρία!

Προφανώς θεωρούν τους νεοδημοκράτες αφελείς που θα δώσουν την ψήφο τους σε κάποιον που μπορεί αργότερα να καταλήξει και σε άλλον κομματικό χώρο. Ήδη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχαμε τέτοιες "υπερβάσεις" από παλιά μέλη του Δ.Σ των τοπικών μας οργανώσεων.

Κατέβηκαν λοιπόν σαν να μη συμβαίνει τίποτα με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηδάκη και κατηγορούσαν εμάς που πάντα ψηφίζουμε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ για δήμαρχο και το κάνουμε με ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτησή μας μέσα από αυτό το ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο.

Ξέρουμε και εμείς να το παίζουμε υπεράνω κομμάτων άλλωστε είμαστε αρκετά "ακραίοι" για να ακολουθούμε επιλογές του κόμματος που εξισώνουν Ναπολέοντα Ζέρβα με Άρη Βελουχιώτη!

Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι από τώρα τις ευθύνες τους γιατί προφανώς και το 2023 δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε κανέναν σε μια ακόμα ΗΤΤΑ. 

Η ΝΙΚΗ στις κάλπες του 2023 περνάει και από τις εκλογές της τοπικής που τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενεργά αφού ως κυβέρνηση η ΝΔ θα έχει φθορά.

Με την ελπίδα λοιπόν πως θα μας ακούσουν και δεν θα παρακαλάνε Πούλους και Σεφτελήδες να αλλαξοπιστήσουν αλλά θα παλέψουν για να διευρυνθεί η βάση της ΝΔ στην πόλη μας δεν θα ανεχθούμε άλλους οπαδούς της καρέκλας και συμπαραστάτες κάθε χρώματος και δόγματος να εκπροσωπούν τη ΝΔ στην πόλη μας.

Για εμάς θεωρείται αυτονόητο πως και τα 11+ 2  μέλη της τοπικής πρέπει να είναι ΔΕΞΙΟΙ και να το δηλώνουν. , καμία έκπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε ας τις κάνουν όσοι έστησαν ανδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή και δεν βρήκαν τη δύναμη να κάνουν για κάποιον δεξιό συμπολίτη μας.

Όσοι υπερασπίζονται τους ΜΥΘΟΥΣ της αριστεράς στην πόλη μας το 2023 δεν θα έχουν καμία θέση στις δικές μας επιλογές.

Άλλωστε ας το καταλάβουν όλοι πως ο κόσμος όλος κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ και εδώ ακόμα υπάρχουν δημοτικές παρατάξεις που γίνονται ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης και της κ. Τσατσούλη! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΑΤΑ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΗΤΤΕΣ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΧΕΓΓΥΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΕΣ.ΟΜΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΙΤΕ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΑΝ.

ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ , ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ , ΕΣΤΩ ΜΕ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ , ΕΠΙΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ , ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΡΡΟΕΣ, ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ , ΦΈΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) , ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΑΚΡΗ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ, ΕΠΑΡΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ , ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ, ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ- ΚΟΥΡΗΣ - ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΚΚΩΣΗΣ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ 2023.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ.