ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Από 6 δημοτικούς συμβούλους έφτασε στους 10 και από 16% έχει ξεπεράσει ήδη το 20%

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Από 6 δημοτικούς συμβούλους έφτασε στους 10 και από 16% έχει ξεπεράσει ήδη το 20%


Η παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" ξεκίνησε με 6 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Εκτός από τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη είχε τους Αντζινά, Πούλο , Σεφτελή, Βιδάλη, Χωματά.



Αμέσως σχεδόν απέκτησε και τον Απόστολο Στασινόπουλο των Συνεργών που είναι και το "αδύνατο" σημείο της "νέας" διοίκησης μαζί με όσους έχουν παρόμοιες αντιλήψεις και είναι στο μικρό του περιβάλλον.

Άρα πήγε στους 7 δημοτικούς συμβούλους. Στην πορεία η κ. Μαρία Αγγελή προστέθηκε σε αυτούς όπως και ο κ. Φώτης Χρυσουλάκης ψήφιζε ό,τι και η διοίκηση. Άρα πήγαμε στους 9. Με την κ. Σκλαβενίτη είναι ήδη στους 10 και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού κ. Γιώργος Γιαννόπουλος εάν και δεν ανεξαρτητοποιήθηκε δύσκολα μας πείθει πως δεν θα σιγοντάρει την νέα διοίκηση. Είναι δηλαδή ήδη η πρώτη ομάδα του δημοτικού συμβουλίου αφού είναι στους 11! 

Από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" λένε πως είναι ακόμα μαζί τους αφού δεν ανεξαρτητοποιήθηκε για τόσο αφελείς μας έχουν!

Θα έγραφα και για άλλους αλλά τους αφήνω μέχρι να τους καταλάβουν και να τους διαγράψουν οι παρατάξεις τους. Μάλλον τους αφήνουν να φύγουν στην πορεία παίρνοντας μαζί τους και τις ψήφους που έφεραν γιατί προφανώς και ο Κώστας Σεφτελής βγήκε και με παράταξη μικρότερη και γενικά όποιος φτιάχνει κοινό το κρατάει και σε μικρότερους συνδυασμούς πόσο μάλλον που πλέον η δημοτική παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" και με τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη "τσόντα" έχει ξεπεράσει το 20% και αυτό θα το δουν όσοι εθελοτυφλούν στις κάλπες του 2023.

Τι κάνουν στην κεντροδεξιά ; Ο Αραμπατζής νομίζει πως έγινε Άδωνις και ο Ευσταθίου ασκώντας σαφέστατα καλύτερη αντιπολίτευση βρίσκεται "όμηρος" όσων δεν έχουν σαφή ιδεολογικό στίγμα και άνετα θα μπορέσουν να κολλήσουν σε μια μεγαλύτερη κεντροαριστερή παράταξη που θα κατέβει ΕΝΙΑΙΑ ή και όπως το 2019 με την διπλή της ονομασία και με τους Συνεργούς ενσωματωμένους ήδη μέσα σε ΕΝΙΑΙΟ δηλαδή ψηφοδέλτιο.

Χωρίς την απλή αναλογική δεν μπαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο άρα 2-3 άτομα στο ψηφοδέλτιο και  αυτό είναι. Τώρα για την παράταξη του πρώην δημάρχου έχει ήδη διαλυθεί και δεν φταίει προφανώς η κ. Σκλαβενίτη. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις και από άλλους δημοτικούς συμβούλους και προφανώς δεν υπάρχει ηγεσία να διαγράψει τα βαρίδια! 

Μα όταν έχεις παρατάξεις χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή μη παραπονιέσαι μετά που πήγαν κάποιοι με τον Γιώργο Χατζηδάκη. Να προσφέρουν θέλουν για το "καλό" της πόλης , μια καραμέλα που φυσικά και θα την καταπιούν αμάσητη και στις εκλογές του 2023 όλοι όσοι βολευτούν και θα βολευτούν πολλοί αφού κάποιοι παίζουν το παιχνίδι τους. "διαφημίζοντάς" τους δωρεάν!

Αυτά το ολίγα από εμάς και αναμένουμε κάτι να αλλάξει με αφετηρία 11 + 2 ενεργά μέλη της τοπικής της ΝΔ στην πόλη μας που θα πιέζουν και θα έχουν ΔΗΜΟΣΙΑ άποψη για ό,τι συμβαίνει στο δήμο μας.

Η φωτογραφία είναι από το site ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ που δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τις δράσεις της "νέας" δημοτικής αρχής που βγήκε με την "αρωγή" όλων όσων δεν είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να πάρουν ΘΕΣΗ την δεύτερη κρίσιμη Κυριακή αφήνοντας το δήμο μας στα χέρια όσων στο παρελθόν τον φέσωσαν.

Ελπίζουμε να το ξανακάνουν αφού άλλωστε 12.000 συμπολίτες μας τους έδωσαν ΕΝ ΛΕΥΚΩ το δικαίωμα να το κάνουν. Δημότες που τώρα μας στέλνουν θέματα τα οποία προφανώς και δεν είναι για εμάς αλλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εμείς ως γνωστόν ούτε συνεργαζόμαστε με τη "νέα" διοίκηση αλλά ούτε πέφτουμε στην παγίδα να την κατηγορήσουμε για θέματα που όλες οι δημοτικές παρατάξεις έχουν την ΙΔΙΑ άποψη και καμία διαφορετική ΛΥΣΗ.

Αφού δεν αλλάζουν θα τον βλέπουν χρόνια δήμαρχο , εμείς τον έχουμε συνηθίσει ήδη βλέποντας στα δεξιά μας να μην μπορούν να βρουν κοινή γραμμή νέοι και παλιοί και κυρίως κοιτώντας προς την μεριά νέων στελεχών βλέπουμε άτολμους νέους που θα μπορούσαν άνετα να συμπράξουν ακόμα και με την Λαϊκή Συσπείρωση για μια θέση στον "Ήλιο" .

Γιατί προφανώς και δεν είσαι ό,τι δηλώνεις ιδιωτικά αλλά ό,τι δημόσια και εκεί δεν βλέπουμε καμία διαφορετική ΦΩΝΗ, καμία σύγκρουση με τα ιερά τοτέμ της Αριστεράς και κυρίως στελέχη που ακολουθούν χωρίς ΑΠΟΨΗ τον εκάστοτε "ηγέτη".

Δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον έτσι , είναι φανερό πως δεν μπορείς να έχεις απήχηση σε αριστερό κοινό όσες αριστερές αρλούμπες και εάν πεις μέσα στα συμβούλια.

Αφήνουν λοιπόν τους δεξιούς να πάνε στον Χατζηδάκη όπως τους άφηναν να πάνε και στο Βαλασόπουλο και "ψαρεύουν" στα θολά νερά της αριστεροσύνης.

Προφανώς έχουν πειστεί πως υπάρχει έστω και ένας νέος της πόλης κάτω από τα 25 που να είναι τόσο αμόρφωτος για να έχει ως είδωλά του τον Στάλιν , τον Λένιν ή τον Άρη Βελουχιώτη!

Δεν υπάρχει άδικα τους αναζητούν ήδη η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης είναι σε ιστορικό χαμηλό και το 2023 θα πάει ακόμα παρακάτω όσες αναρτήσεις και εάν της αφιερώσουν τα δημοκρατικά ΜΜΕ της πόλης.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Ή ΜΕΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.
ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟ 2023 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ , ΣΑΦΕΙΣ , ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ.

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΕΓΓΥΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ , ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΠΩΣ?

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ.