ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την Βασιλόπιτά της έκοψε το παράρτημα της Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας στην πόλη μας

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Την Βασιλόπιτά της έκοψε το παράρτημα της Εταιρίας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας στην πόλη μας

Μια ιδιαίτερη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρία για την σκλήρυνση Κατά Πλάκας που έχει γραφεία και στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος της Εταιρίας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας μαζί με τους Χρήστο Κοκοτίνη και Τάσο Ευσταθίου 



Ο συνδημότης μας υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα κ. Ιωάννης Σακκάς 





Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει γραφεία στην οδό Βουλιαγμένης 507 και Λεωνιδίου 1 στην πόλη μας έχει δείξει με τις δράσεις του πως συμβάλει θετικά τόσο για την ενημέρωση των δημοτών μας για την νόσο όσο και  με έμπρακτη βοήθεια σε ασθενείς και ψυχολογική στήριξη στους οικείους τους.
Ο πρόεδρος Α.Ωρολογάς με την γραμματέα του Συλλόγου κ. Μάρη και τον πατέρα Διονύσιο (Ενορία Άγιος Κωνσταντίνος)

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Αναστάσιος Ωρολογάς όσο και η συνδημότισσά μας και γραμματέας κ. Ευγενία Μακρυκώστα Μάρη είχαν διοργανώσει μια άψογη εκδήλωση αλλά μετά τις εκλογές όπως εύστοχα επισήμανε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Στάθης Ψυρρόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του, τα πολιτικά πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλωση ήταν λίγα.

Δημήτρης Πανταζόπουλος (πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ) ,Παντελής Φασόης (Πρώτα η Ηλιούπολη) ,πατέρας Διονύσιος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης κ.Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης 


Ανάμεσά τους διακρίναμε από την διοίκηση του δήμου μας τον Αντιδήμαρχο κ Γιάννη Πούλο, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο , τους επικεφαλείς των παρατάξεων "Ηλιού-πολις - Ανθρώπινη Πόλη" κ. Χρήστο Κοκοτίνη και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου, την γραμματέα της δημοτικής Παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Ελένη Καπίρη, την δημοτική σύμβουλο της ίδιας παράταξης Δήμητρα Κορμά- Γκουτζιάνα (που πάντα δηλώνει παρών όπως τόνισε η γραμματέας του Σωματείου κ. Μάρη) , η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" Μάχη Γραββάνη , ο επίσης υποψήφιος της ίδιας παράταξης Παντελής Φασόης, η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος κ. Σκλαβενίτη, και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τρύφων Γκουβάς που είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή. Επίσης το παρών έδωσε και ο συνδημότης μας Ιωάννης Σακκάς που ήταν υποψήφιος βουλευτής του Νοτίου Τομέα στις τελευταίες εκλογές με την "Ελληνική Λύση". Από ό,τι καταλάβαμε από όσα ανέφερε η γραμματέας του Σωματείου κ Ευγενία Μακρυκώστα Μάρη δεν έχουν ιδιαίτερη στήριξη από τους τοπικούς μας άρχοντες άρα ο κάθε δημότης μας είναι στην ουσία αυτός που πρέπει να συμμετάσχει και να πιέσει όσους ψηφίζει για την στήριξη συλλόγων με έργο όπως αυτός.

Κυριακή Μάρη -Μάχη Γραββάνη συνυποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" 
Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος , ο πατέρας Διονύσιος και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ.Σκλαβενίτη 

Από τα ΜΜΕ ήταν η κ. Καλλιόπη Μπενά (Ηλιούπολη για Όλους) η οποία μας ενημέρωσε για την συγκεκριμένη εκδήλωση και παρόλο που πραγματοποιήθηκε σε δομή που επανειλημμένα έχει απασχολήσει αρνητικά αυτό το ιστολόγιο πήγαμε για να στηρίξουμε τις δράσεις ενός συλλόγου που προφανώς και έχει αποστολή που μας ανάγκασε να ξεπεράσουμε τις αιτιάσεις μας για τον χώρο και να παραβρεθούμε .



Το γράφουμε γιατί είδαμε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας περιλαμβάνουν και δεν θέλουμε να αφήνουμε απορίες στους αναγνώστες μας.

Να τονίσουμε πως όλοι οι παρευβρισκόμενοι εξήραν την δραστηριότητα του συλλόγου και υποσχέθηκαν πως θα είναι δίπλα του σε ό,τι μπορούν να συνεισφέρουν. Ίδωμεν..

Σταύρος Μαρίνης - Τρύφων Γκουβάς - Ιωάννης Σακκάς 


ΥΓ: Μια από τις εθελόντριες του συλλόγου είναι και η συνδημότισσα μας Κυριακή Μάρη η οποία ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση τις οποίες "δανειστήκαμε" από το προφίλ της κ. Καλλιόπης Μπενάς.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ.Κορμά 





Καθώς εμείς αποχωρούσαμε είδαμε και την Αντιπεριφερειάρχη Αττικής για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και συνδημότισσά μας Μαρία Κουρή.



Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: