ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σκέψεις σχετικά με το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας - Πως ο Ξύνας έγινε "χορηγός" της τοπικής της ΝΔ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Σκέψεις σχετικά με το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας - Πως ο Ξύνας έγινε "χορηγός" της τοπικής της ΝΔ


Μέχρι και ο Λάμπρος Ξύνας έχει βάψει με δικό του εργάτη εσωτερικά την τοπική της ΝΔ στην πόλη μας με δικά του υλικά και χωρίς να πάρει ευρώ. Το έκανε για τον Γιάννη Αναγνώστου με την παράταξη του οποίου κατέβηκε δύο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2010 και το 2014 . 

Το θυμήθηκα βλέποντας που ανέβασε πριν λίγο μια φωτογραφία από εργασίες που κάνει στην μακρινή Αστόρια. Και σκέφτηκα πως και αυτός που δεν υπήρξε ποτέ κομματικός είχε κάνει τις προσφορές του στο κόμμα της ΝΔ. 

Τα εξωτερικά τα ανέλαβε ο ακούραστος εργάτης της παράταξης Δημήτρης Ρέππας και φυσικά αυτός είναι ακόμα εδώ και λέμε άμα συναντηθούμε και ένα γεια . Με τον άλλο τηλεφωνικά πλέον αφού προφανώς και δεν είμαι Σταύρος Παπασταύρου να έχω το Αθήνα - Νέα Υόρκη ως διαδρομή Ομόνοια - Σύνταγμα. 

Παλιότερα είχε τοποθετήσει και ένα κλιματιστικό στα γραφεία της τοπικής της ΝΔ  Αγίας Μαρίνας και βλέπω ή μάλλον μαθαίνω πως ετοιμάζονται για υποψηφιότητες της τοπικής μας άτομα τα οποία ουδέποτε πέρασαν από έξω να δουν καν που βρίσκεται. 

Ο Λάμπρος λοιπόν  από το 2010 έως και το 2014 ασχολήθηκε με όλα για χάρη του Γιάννη  Αναγνώστου τον οποίο θεωρεί έναν καλό δήμαρχο και που με ψέγει κάθε φορά που γράφω κάτι αρνητικό για εκείνον. 

Βέβαια ο Λάμπρος αγνοεί πως εμείς οι Νεοδημοκράτες έχουμε δει όλο το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ να υπουργοποιείται στις μέρες μας , να νομιμοποιούνται σχεδόν όλοι  οι κεντροαριστεροί που το ΠΑ.ΣΟ.Κ διόρισε επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή και υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλου και ως μεγάλο κόμμα ακόμα έχουμε τις τάσεις μας , τους καβγάδες μας , και κυρίως τις διαφορές μας. 

Όταν θα μιλήσουμε θα τον ρωτήσω και για άλλα που έκανε για τη ΝΔ που στην ουσία ως μεγάλο κόμμα που κυβέρνησε επί δεκαετίες φέρει ευθύνες για τα σημερινά μας χάλια που οδήγησαν και εκείνον  για το καλό του από ότι φαίνεται στις ΗΠΑ

Ο Λάμπρος κάθε φορά που μιλάμε μου τονίζει πως ο Γιάννης Αναγνώστου ήταν ο μόνος που κατάφερε και ένωσε την κεντροδεξιά έφερε ψήφους και από άλλους πολιτικούς χώρους -και απολιτίκ θα συμπλήρωνα εγώ- και κατάφερε να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές του 2006. 

Ο Λάμπρος Ξύνας βέβαια ουδέποτε στηρίχθηκε από τη ΝΔ (άλλωστε φάνηκε αυτό αφού στις ΗΠΑ βρίσκεται και όχι σε κάποια θέση του Δημοσίου) και δεν στηρίχθηκε και από πολλούς άλλους αλλά δεν είναι της ώρας.

Απλώς έμαθα για μια υποψηφιότητα για την τοπική και σκέφτομαι εάν οι εκλογές της τοπικής μας γίνονται για να εκλέξουμε ανάμεσα σε κεντροδεξιούς μέλη του νέου Δ.Σ  ή ανάμεσα σε πρώην μέλη και οπαδούς άλλων κομμάτων που θεωρούν πως η σημερινή ΝΔ είναι ο κατάλληλος χώρος για να εξελιχθούν επαγγελματικά. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: