ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ηλιούπολης (Φωτογραφίες από την εκδήλωση)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ηλιούπολης (Φωτογραφίες από την εκδήλωση)



Για ακόμα μια φορά ενημερωθήκαμε για εκδήλωση που έγινε στο δήμο μας από τους αναγνώστες μας και όχι από τους διοργανωτές. Έτσι χάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση όμως εσείς δεν θα την χάσετε γιατί όπως και να το κάνουμε οι δικοί μας αναγνώστες είναι παντού.



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ηλιούπολης (κάντε κλικ για να δείτε  το Δ.Σ του Συνδέσμου) πραγματοποίησε λοιπόν πριν από λίγο την ετήσια συνεστίαση - κοπή Βασιλόπιτας που κάνει.

Ένας σύνδεσμος με πάγιες πατριωτικές θέσεις και με δράση στα κοινά της πόλης μας που προφανώς και για εμάς είναι χρήσιμος και απαραίτητος παρόλο που δεν του δίνουν βήμα τα τοπικά ΜΜΕ.

Η Σοφία Βούλτεψη με τον συνδημότη μας Γιάννη Λαμπαδάκη 
Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου την ώρα που απευθύνει σύντομα χαιρετισμό δίπλα ο πρόεδρος του Συνδέσμου 

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων  με την παρουσία τους η βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Σοφία Βούλτεψη, ο επίσης βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης  ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος και επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"ο  πρώην δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιάννης Αναγνώστου, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων της κεντροδεξιάς Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής , ο πρόεδρος της τοπικής μας κ. Στάθης Ευσταθόπουλος και ο φίλος Γιάννης Λαμπαδάκης που είναι μία από τις δύο μέχρι τώρα επιλογές μας για τις εκλογές που έρχονται για ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ της πόλης μας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση 

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη με τον πρόεδρο  της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Στάθη Ευσταθόπουλο
Γιάννης Αναγνώστου - Σοφία Βούλτεψη από την σημερινή κοπή Βασιλόπιτας 




Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος , Στάθης Ευσταθόπουλος , ο αγαπημένος μας Μπάμπης Κολιοφώτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Παναγιώτης Καρανδρέας και Ανρέας Τσουκαλάς 

Ελπίζουμε σε προσεχή εκδήλωση του Συνδέσμου να έχουμε γρήγορα ενημερωθεί για να παραστούμε και να έχουμε έτσι και καλύτερο ρεπορτάζ. Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συνδέσμου ή ακόμα και  για να εγγραφούν ως μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210- 9967155 ή να επισκεφτούν τα γραφεία του συνδέσμου που βρίσκονται στην Σοφοκλή Βενιζέλου 61 στην πόλη μας.
Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης με τον συνδημότη μας Γιάννη Λαμπαδάκη λίγο πριν μπουν στο χώρο της εκδήλωσης 
Απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης Γιάννη Αναγνώστου από τον πρόεδρο Λευκαδιτών Ηλιούπολης Βαγγέλη Γεωργάκη
Παναγιώτης Καρανδρέας - Στάθης Ευσταθόπουλος -Τάσος Ευσταθίου 
Βασίλης Σπανάκης - Στάθης Ευσταθόπουλος 
Αναγνώστου-Σπανάκης- Ευσταθόπουλος- Παναγιωτόπουλος 

Ο Τάσος Ευσταθίου με τους δύο δημοτικούς του συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα και Ανδρέα Τσουκαλά (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά")





Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: