ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Βάλτε για Συμπαραστάτη του Δημότη κάποιον που σας βοήθησε και θα βοηθήσει και τους πολλούς και όχι κάποιον άσχετο

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Βάλτε για Συμπαραστάτη του Δημότη κάποιον που σας βοήθησε και θα βοηθήσει και τους πολλούς και όχι κάποιον άσχετο

Βλέπουμε πως η διοίκηση Χατζηδάκη έχει την τάση να παίρνει εντεταλμένους συμβούλους από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Προφανώς και τους κοντινούς σε αυτή που την στήριξαν και προεκλογικά δεν τους βλέπει. Π.χ όπως είχαμε προτείνει και δεν μας άκουσαν (μάλλον και ο ίδιος δεν θα ήθελε) πως  μια καλή περίπτωση για Γραφείο Τύπου θα ήταν ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος. 



Δεν το είδαν έβαλαν το Θάνο. Δελτίο τύπου εμείς δεν πήραμε στα mail μας  και λογικά πες εμείς ως δεξιό και αντιπολιτευόμενο ΜΜΕ αλλά και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν πάρει ακόμα πέντε μήνες μετά. Ας κοιτάξουν λοιπόν να αξιοποιήσουν και τους δικούς τους ή αυτούς που ατυχώς για εμάς τους στήριξαν προεκλογικά σε καμία θέση γιατί προφανώς και οι επιλογές από άλλους χώρους είναι ρίσκο. Μάλιστα επειδή για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης θα χρειαστούν τα 3/5 των παρόντων δημοτικών συμβούλων ας πάνε σε υποψηφιότητα που να έχει συμπάθειες και από τα δεξιά αλλιώς δεν θα έχουν όπως φαίνεται.

Να βάλουν κάποιον που "παίζει άνετα" ανάμεσα σε δεξιούς και κεντρώους αριστερούς και να αφήσουν τις επιλογές από την άκρα αριστερά που δεν θα τους βγουν αφού προφανώς και η παράταξη του κ. Κοκοτίνη έχει μείνει μόλις με 3 δημοτικούς συμβούλους και η Τσατσούλη προφανώς και όποιον και να της παρουσιάσουν θα απέχει από την σχετική ψηφοφορία. Ας δουν λοιπόν το θέμα γιατί περνάει και ο καιρός και ας αφήσουν τις επιλογές που δεν θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Για εμάς βέβαια "καλά" τα πάνε μόνο επειδή η κεντροδεξιά στην πόλη μας είναι διασπασμένη και η παράταξη Βαλασόπουλου δείχνει  πως ήταν γεμάτη Βρούτους!: 

Παπαμώκο λοιπόν για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης άλλωστε χειρότερος από τον προηγούμενο δεν θα είναι. Και μάλλον εκεί ποντάρουν θεωρώντας πως όποιον και να προτείνουν θα είναι πιο ενεργός και πιο κοντά στον δημότη. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΞΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.
ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ , ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ (ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 3ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ LED ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ),ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟ.
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΙΕΣΕΙ" ΓΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Υ.Γ ΠΑΠΑΜΩΚΟΣ= ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ , ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ.