ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσοχή - Προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Προσοχή - Προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο



Σπείρα που δρα στην πόλη μας προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένο 78χρονο με μια μέθοδο την οποία σας παρουσιάζουμε για να προστατέψετε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας . 



Σήμερα λοιπόν στις γύρω στις 9 στην κάτω Ηλιούπολη κοντά στο ΚΑΠΗ   άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πορτοκαλί χρώματος σταμάτησαν  ηλικιωμένο με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα.

Τον πλησίασαν ένας άνδρας γύρω στα 35 με μια ξανθιά κοπέλα δίπλα του ισχυριζόμενος πως είναι λογιστής . Του πούλησαν το παραμύθι πως ήρθε εφορία στον γαμπρό του 5000 ευρώ και πως θα τον "κανόνιζαν" αυτοί προσπαθώντας να του αποσπάσουν χρήματα. 

Ευτυχώς ο ηλικιωμένος δεν "τσίμπησε" στα ψέματά τους τους αμφισβήτησε και εκείνοι βλέποντας πως το "θύμα" δεν είναι συνεργάσιμο την κοπάνησαν. 

Στην συνέχεια ο κύριος επικοινώνησε με τον γαμπρό του που προφανώς και δεν είχε κανένα χρέος προς την Εφορία. Για καλή μας τύχη ήταν αναγνώστης μας και εμείς θεωρώντας την ΕΙΔΗΣΗ πολύ σοβαρή την προβάλλουμε για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους συνδημότες μας από αυτή την "παγίδα" που έστησαν επιτήδειοι που δεν έχουν καμία σχέση φυσικά με λογιστές για να αποσπούν χρηματικά ποσά εξαπατώντας ανυποψίαστους πολίτες. 

Για αυτό διαβάζετε εμάς για να είσαστε υποψιασμένοι και να ενημερώσετε τους ηλικιωμένους γονείς σας ή συγγενείς σας για να μην την πατήσουν. 

Εμείς εδώ θα χαλάμε τις "δουλειές" σε όλους από την διοίκηση που σας πουλάει σανό έως τους κοινούς απατεώνες που δεν σέβονται τίποτα προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: