ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τροχαίο ατύχημα στην πόλη μας - Δεν πάει άλλο η κατάσταση με την Κατεχάκη κάθε μέρα

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Τροχαίο ατύχημα στην πόλη μας - Δεν πάει άλλο η κατάσταση με την Κατεχάκη κάθε μέρα

Νωρίς με ανάρτησή μας  είχαμε επισημάνει το έντονο κυκλοφοριακό που δημιουργεί η διέλευση κάθε πρωί από την πόλη μας χιλιάδων αυτοκινήτων που αναζητούν πρόσβαση στην Κατεχάκη που μποτιλιάρει για ώρες.



Σήμερα είχαμε τροχαίο ατύχημα  στην πόλη και όλα αυτά εξαιτίας της νευρικότητας των οδηγών που βαρέθηκαν να ψάχνουν διεξόδους αποφυγής του μποτιλιαρίσματος της Κατεχάκη. Ανεβαίνουν στην Αρχιμήδους προσπαθούν να ανέβουν από Καρέα για να κερδίσουν κάποια μέτρα, και γενικά αναστατώνουν μια ολόκληρη πόλη η οποία είναι απροσπέλαστη τις πρωινές ώρες. 

Ας κοιτάξει να πιέσει η δημοτική αρχή να αρχίσει το έργο της Αστικής Σήραγγας της Ηλιούπολης γιατί σύντομα θα έχουμε νεκρούς αφού όλο αυτό εκεί οδηγεί εάν δεν το βλέπουν.

Σ.Μ 


1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΟ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ. Ο ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 2020 ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΙΕ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ "ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ" ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΓΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!