ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δυναμώνει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας με εγγραφές νέων μελών - Ανανεώστε την συνδρομή σας ηλεκτρονικά

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Δυναμώνει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας με εγγραφές νέων μελών - Ανανεώστε την συνδρομή σας ηλεκτρονικά

Εγγραφές νέων μελών στη τοπική μας έχουν αρχίσει να γίνονται εν όψει των εσωτερικών εκλογών του κόμματος που αναμένονται μετά το Πάσχα. 

Όσα παλιά μέλη ενδιαφέρονται για ανανέωση μπορούν να την κάνουν ηλεκτρονικά κάντε κλικ (εδώ)  και όσοι δεν τα καταφέρνουν μπορεί να έρθουν σε επαφή με την τοπική που βρίσκεται Μπουμπουλίνας και Μαρίνου Αντύπα.



Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις το εκλεκτορικό σώμα που θα εκλέξει τον νέο πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα υπερβεί τα 1000 ταμειακά ενημερωμένα μέλη, και έτσι θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα εκλογική διαδικασία αφού εκτός από τον νυν πρόεδρο Στάθη Ευσταθόπουλο θα υπάρχει και άλλη μία υποψηφιότητα.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να εκλεγούν δραστήρια μέλη που θα βοηθήσουν στην βέλτιστη παρουσία της τοπικής μας οργάνωσης για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης είναι η ΦΩΝΗ των Νεοδημοκρατών της πόλης μας στο κόμμα και για το λόγο αυτό η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ενισχύει την θέση μας.

Άλλο να υπάρχει μια τοπική με 200-300 μέλη και άλλο με περισσότερα από 1000. Θεωρούμε μάλιστα πως εάν θέλει το κόμμα να εγγράψει περισσότερα νέα μέλη θα πρέπει να διαμορφώσει ειδικές τιμές για ανέργους γιατί τα 12 ευρώ που είναι η ετήσια συνδρομή είναι πολλά για αρκετούς που δεν έχουν εργασία.

Για τις δικές μας επιλογές σας έχουμε γράψει ήδη πως θα στηρίξουμε για πρόεδρο τον Στάθη Ευσταθόπουλο για να μη μπει η τοπική μας σε περιπέτειες γιατί πάντα επιλέγουμε ΔΗΜΟΣΙΑ με κριτήριο ποιον θεωρούμε ικανότερο ανάμεσα στις επιλογές που έχουμε.

Στην περίπτωση μας μάλιστα και επειδή στόχος είναι η κοινή πορεία όλων των δεξιών στις δημοτικές εκλογές του 2023 θα μας ήταν αδύνατο να στηρίξουμε κάποιον δημοτικό σύμβουλο μιας από από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας. Και ομιλούμε φυσικά για την φημολογούμενη υποψηφιότητα του κ. Θανάση Αθανασίου.

Σε περίπτωση εκλογής του προφανώς και η επιλογή του για τις δημοτικές εκλογές το 2023 θα ήταν ο Γαβριήλ Αραμπατζής μια επιλογή που για εμάς κρίθηκε στις κάλπες του 2019 και απέτυχε. 

Όσον αφορά για μέλη θα στηρίξουμε τις υποψηφιότητες των Δημήτρη Ρέππα και Γιάννη Λαμπαδάκη και κάποιες που θα δούμε στην πορεία αφού θεωρούμε αυτονόητο πως οι υποψήφιοι αυτοί την φορά θα είναι αρκετοί και δεν θα βγουν όλοι ή σχεδόν όλοι από όσους κατέβουν.

Όσο μεγαλύτερο είναι το εκλεκτορικό σώμα τόσο καλύτερα για την πόλη , για την παράταξη και προφανώς για τις δημοτικές εκλογές του 2023. Αρκεί οι υποψηφιότητες αλλά και τα μέλη που εγγραφούν να είναι δημότες της πόλης μας κάτι που δεν ελέγχει το κόμμα που προφανώς θέλει έσοδα και δεν μπλέκει με αποφασιστικό ρόλο (όπως δυστυχώς φάνηκε και στις πρόσφατες εκλογές ) στην διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Εκλεκτοί λοιπόν δεν υπάρχουν και κυρίως δεν υπάρχουν ομάδες , φατρίες και όλα τα συναφή που θα αποτρέψουν τους πολλούς να εκλέξουν αυτόν που τελικά επιθυμούν για νέο πρόεδρο. 

Η θέση του προέδρου απαιτεί χρόνο να αφιερωθεί για την τοπική και τις δράσεις της , διοικητικό συμβούλιο που να συμμετέχει ενεργά και κυρίως σταθερότητα σε βασικές επιλογές που πρέπει να διέπουν όποιον θέλει να ασχοληθεί με το κόμμα που έβαλε την χώρα μας σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ.

Ακούμε και αναμένουμε να επιβεβαιωθούν ή όχι οι φήμες πως επιχειρείται η "άλωση" της τοπικής με εγγραφές νέων μελών που παλιότερα τίμησαν άλλες κομματικές οργανώσεις. Θεμιτό το άνοιγμα στην κοινωνία και προφανώς ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα συμμετοχής αλλά για εμάς η εκλογή του θα πρέπει να εξαρτάται από ένα εκλεκτορικό σώμα με σαφή κεντροδεξιό προσανατολισμό. 

Θα θέλαμε ακόμα να τονίσουμε πως για εμάς είναι αυτονόητο πως οι εκλογές αυτές δεν πρέπει να βγάλουν στην επιφάνεια τις διαφορές μας αλλά να δούμε τι μας ενώνει και κυρίως πως όντας κυβέρνηση η ΝΔ θα συμβάλλουμε με την ψήφο μας στην ανάδειξη όσων θα λένε στο κόμμα τα λάθη του γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει η ΝΔ να αποφύγει την φυσιολογική φθορά που έχουν τα κόμματα όταν βρίσκονται στην Εξουσία.

Η ΝΔ είναι η βάση της , είναι οι αγώνες των απλών μελών της , αυτών κυρίως  που δεν προσκόμισαν κανένα προσωπικό όφελος αλλά έμειναν πάντα αγνοί ιδεολόγοι και πολλάκις προδόθηκαν από ηγεσίες που προτίμησαν να συνεργαστούν με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους περνώντας διαχωριστικές γραμμές που οδήγησαν στην απογοήτευση τους οπαδούς τους.

Σε μια περίοδο κρίσιμη για την χώρα γίνονται αυτές οι εκλογές και προφανώς ουδείς πρέπει να μείνει αμέτοχος γιατί οι τοπικές είναι κυψέλες δημοκρατίας εκφράζουν τη βάση του κόμματος και οι εκάστοτε ηγεσίες έχουν υποχρέωση και να τις ακούνε και να εφαρμόζουν πολιτικές που θα αναδεικνύουν τις τεράστιες διαφορές μας με τους άλλους πολιτικούς χώρους.

Με την ελπίδα πως η τοπική μας θα "βαφτεί" πιο γαλάζια μετά τις εκλογές και φυσικά ενημερώνοντας τους πάντες πως από τον καναπέ δεν αλλάζει κάτι ελπίζουμε στην κινητοποίηση όλων όσων μεγάλωσαν στηρίζοντας τις ΕΛΠΙΔΕΣ τους σε έναν πολιτικό σχηματισμό που δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να διεκδικεί ρόλο στην κοινωνία ξεχνώντας την Ιστορία του.

Και αυτή είναι συνυφασμένη με όλες τις κορυφαίες επιλογές για την χώρα και όλους τους αγώνες για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Προφανώς και η ΝΔ  έχει κάνει και λάθη αλλά σαφέστατα λιγότερα από τους πολιτικούς μας αντιπάλους και για τον λόγο αυτό παραμένει μετά από 10 χρόνια μνημονίων σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% όταν το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι μονοψήφιο.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το ποιος θα βγει πρόεδρος η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί και φυσικά θα πρέπει να είναι και η αφετηρία για την σύμπραξη όλων των κεντροδεξιών της πόλης σε μια ΕΝΙΑΙΑ δημοτική παράταξη γιατί προφανώς και δεν υπάρχει καμία ΕΛΠΙΔΑ όσο είμαστε διασπασμένοι.

Και κάτι τελευταίο βασική προϋπόθεση του να ανήκεις κάπου είναι και να το λες γιατί προφανώς και κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας εάν θεωρούν πως οι εκλογές σε μια τοπική κομματική οργάνωση μπορεί να αντέξουν υποψηφιότητες από άλλους πολιτικούς χώρους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2023 , ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2023.

ΑΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ Δ.Σ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟ 2023.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 1000, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ,ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ.